2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48440 بازدید | 3155 پست
سلام وتشکر ..میخاستم بدونم خانومی ک بارداره آیا دیدن مرده برای او اشکال داره آخه من به دیدن جنازه عل ...

سلام شرعا که مشکلی نیست اما روی شما اثر میذاره و اعصابتون رو بهم میریزه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام شرعا که مشکلی نیست اما روی شما اثر میذاره و اعصابتون رو بهم میریزه

ممنونم گلم انشالله سالم وخوش باشید ..اخه شوهرم میگه این چ اخلاقیه که همیشه دوست داری مرده ببینی..خودمم نمیدونم چرا علاقمندم ...بابت جوابت تشکر میکنم بانو جان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم گلم انشالله سالم وخوش باشید ..اخه شوهرم میگه این چ اخلاقیه که همیشه دوست داری مرده ببینی..خود ...

سلامت باشید.

عجیبه واقعا،معمولا افراد از دیدن مرده ترس دارند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلامت باشید. عجیبه واقعا،معمولا افراد از دیدن مرده ترس دارند.

باور کنید من التماس کردم تا بزارن برم ببینم حتی تو مسجد خادم گفت چرا اصرار کردم گذاشت ببینم نمیدونم چرا اگه راه بدن غسال خونه حاضرم شب تا صبح بمونم 

باور کنید من التماس کردم تا بزارن برم ببینم حتی تو مسجد خادم گفت چرا اصرار کردم گذاشت ببینم نمیدونم ...

خب چرا؟باید یک دلیلی داشته باشه.

نمیدونم هرجا تشییع باشه باید برم ببینم نمیدونم دست خودم نیست حتی آشنا هم نباشه میرم نگا میکنم وخودمو وسط جامیدم اما جاهای دیگ نه حتی عروسی مشتاق نیستم فقط رو دیدن جنازه 

سلام وقتتون بخیر من خواهر گلنازجون هستم. یک سوال داشتم خدمتتون خواندن دعای مقاتل بن سلیمان که توی مفاتیح امده خواندن هر صدبار دریک بازه زمانی برای گرفتن حاجت سریع تر میشه هرروز خوند؟  من برای نیت ازدواج وراضی شدن خانواده طرف مقابل میخونم واقعا نتیجه میده؟ ضمن اینکه خودم دانشجوی فقه هستم.

سلام وقتتون بخیر من خواهر گلنازجون هستم. یک سوال داشتم خدمتتون خواندن دعای مقاتل بن سلیمان که توی مف ...

سلام ممنون

بعضی از ادعیه که دستور خاصی دارند باید طبق همین دستور بجاآورده بشه.

اما اینکه آیا جواب قطعی میگیرید یا نه؟توجه داشته باشید در صورتی به حاجت میرسید که به خیر و صلاح باشه.و فراموش نکنید که خداوند علت العلل هست و تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته.

به عبارت دیگه شما تلاشتون رو بکنید،دعا و توسل هم داشته باشید و نتیجه رو بسپارید به پروردگار.اگر به خواسته رسیدید که خدا رو شاکر باشید،اگر هم نتیجه نگرفتید ناامید نشید و ایمانتون رو از دست ندید.یقین داشته باشید که خدا به کسی ظلم نمیکنه.

سلام حکم شرابی که الکل قاطیش نباشه و جوشیده نشده نباشه چیه؟ 

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
بانو جان لطفا در مورد حق فرزند آوری هم توضیح میدید؟ مثلا همسر بنده طالب داشتن فرزند دیگری هست و من ...

سلام بانو جان خسته نباشید

فک کنم این سوالم جا افتادو پنهون موند از پاسختون

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید🙏

سلام سئوالم راجع به غیبته

عزیزم  سئوالم اینکه مثلا ما تو جمعی  هستیم و مثلا گفتن فلانی دوست پسر داره و ماهم شنیدیم و ماهم دفاع کردیم ک غیبته و تذکر دادیم که ادامه نده ،ولی اون غیبت کننده ادامه داد با اینکه مخالفت مارو میدید و باز گفت ک حتی باهم تو یه خونه بودن و پلیس فلان روز گرفتتشونو اینا و ...ـو در،این حالت ما مجلس غیبتو ترک کردیم خب 

حالا دوتا سئوال دارم 

یک اینکه تکلیف اون عیب و گناهی( در اصل غیبتی )ک از اون فرد شنیدیم چیه؟یعنی ما الان ناخواسته عیب اونو شنیدیم و فهمیدیم هم ک فلان عیبو داره ،الان ما چون عیبشو فهمیدیم گناهکاریم؟چون غیبتو شنیدیم؟در حالیکه تنها دفاع ما این بود ک گفتیم غیبت نکنینو مجلس و ترک کردیم

لطفا یه طلبه جواب بده مطمئن بشم جواب درسته 

مکارم شیرازی

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

سلام حکم شرابی که الکل قاطیش نباشه و جوشیده نشده نباشه چیه؟ 

سلام شراب در هر صورتی حرامه

سلام سئوالم راجع به غیبته عزیزم  سئوالم اینکه مثلا ما تو جمعی  هستیم و مثلا گفتن فلانی دو ...

سلام

وظیفه شما در زمانی که غیبت کسی رو میشنوید،نهی از منکر و دفاع از غیبت شونده است.اگر اثر نکرد ترک مجلس و اگر امکان ترک مجلس نبود سعی کنید گوش ندید و در قلبتون ناراحت باشید.

کسی که غیبت رو میشنوه مانند غیبت کننده گناهکاره.اما اگر به گوشتون خورد بدون اختیار اشکالی نداره ولی نباید گوش بدید و کنجکاوی کنید برای فهمیدن باقی حرف ها.

بانو جان لطفا در مورد حق فرزند آوری هم توضیح میدید؟ مثلا همسر بنده طالب داشتن فرزند دیگری هست و من ...

سلام 

زن بدون اجازه و رضایت همسر حق جلوگیری از بارداری رو نداره.

سعی کنید مشکلاتتون رو با زبان خوش با همسرتون در میان بزارید و صحبت کنید با هم تا به توافق برسید.