2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48440 بازدید | 3155 پست
من نامزدم(عقدکردیم) تقریبا هر دوروز یه بار با نامزدم نزدیکی داریم، شرایط اینو ندارم که هرسری برم حمو ...

غسل جنابت برای انجام اعمال عبادی مثل نماز و روزه واجبه.آب در دسترسه،ضرری هم نداره.هیچ دلیلی برای غسل نکردن و ترک واجبات ندارید.

اطاعت امر خداوند واجبه و خجالت برنمیداره.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای من بچه کوچیک دوتا دارم 

جیش میکنن کل خونه را میدوند که نگیرمشون

کل خونه را نجس کردن از فرش و تخت و مبل و... دیوونه شدم از بس شستم و با دمپایی بودم و مرتب پاهام را شستم 

.

سالی چندبار فرش شستم قالی هام پاره شدند

مبل ها را هم نمیشه شست

چکار کنم میگن بچه کوچیک داشته باشی مشکل نداره درسته

ثروت به سمت من می آید ثروت من چیزایی هست که دوست دارم ☺

یه سوال دیگه هم گاهی شوهرم هر روز و یا در روز و شب نزدیکی داره و گاهی وقت نمیکنم غسل کنم و هر روز برم حمام بدنم کامل خشککک میشه و گاهی بدنم میسوزه چکار کنم

ثروت به سمت من می آید ثروت من چیزایی هست که دوست دارم ☺

سلام خسته نباشید 

سوالی که دارم درباره ی حق الناسه 

دختر خاله ای دارم که قراره امسال کنکور بده و ایشون شامل سهمیه ای میشن تو کنکور که بیشتر افراد از جمله خودم اون رو نادرست میدونن . اما خانوادشون میگن از لحاظ قانونی وقتی این سهمیه بهت تعلق گرفته پس استفاده کن ولی اون طبق حرفایی که به من زده نمیخواد استفاده کنه و استفاده از اون رو حق الناس میدونه و فکر میکنه اکر استفاده کنه بعدا در زندگیش به مشکل میخوره . 

االان می خواد بدونه آیا واقعا استفاده از این سهمیه حق الناسه و اینکه بقیه ی افرادی مثلا مثل من اون رو درست نمیدونن حق داریم اشتباه بدونیم یا نه 

ممنون میشم به سوالم جواب بدید  

سلام  امکانش هست بفرمایید که چرا با لاک ناخن نماز صحیح نیست. و اینکه این محدودیت در کدام سوره ...

سلام

برای غسل و وضو نباید مانعی در اعضا باشه.

آیه ۶ سوره مائده نحوه وضو گرفتن رو بیان کرده.شستن صورت و دست ها و مسح سر و پا.اگر مانعی وجود داشته باشه مسح و شستن صدق نمیکنه.

بعلاوه قرآن تنها منبع استخراج احکام نیست.بلکه سنت در کنار قرآن راه به دست آدردن حکم هست.در سنت معصومین هم وجود مانع نهی شده.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
وای من بچه کوچیک دوتا دارم  جیش میکنن کل خونه را میدوند که نگیرمشون کل خونه را نجس کردن از فر ...

خیر درست نیست.نجاست سن و سال برنمیداره.برای نماز لباس،بدن و محل سجده باید پاک باشه.

شما برای نماز یک سجاده پهن کنید.

یه سوال دیگه هم گاهی شوهرم هر روز و یا در روز و شب نزدیکی داره و گاهی وقت نمیکنم غسل کنم و هر روز بر ...

غسل جنابت برای انجام اعمال عبادی مثل نماز و روزه واجبه.باید غسل کنید.

اگر وقت تنگه و نماز داره قضا میشه یا آب برای بدن ضرر داره تیمم بدل از غسل انجام بدید.البته اول عین نجاست رو برطرف کنید

سلام خسته نباشید  سوالی که دارم درباره ی حق الناسه  دختر خاله ای دارم که قراره امسال کنک ...

سلام

اگر طبق قانون جمهوری اسلامیه ایرادی نداره استفاده از سهمیه و تکلیفی به عهده دخترخاله شما نیست.

شما اگر انتقادی دارید باید به گوش مسئولین برسونید

سلام اگر طبق قانون جمهوری اسلامیه ایرادی نداره استفاده از سهمیه و تکلیفی به عهده دخترخاله شما نیست. ...

مرسی از پاسختون 

بله من می خواستم جواب شمارو بهش بگم که اینقدر خودشو اذیت نکنه و فکر کنه حق الناسه . و حالا که تکلیفی بر عهدش نیست حتما میگم بهش . 

سلام بانو هستید من سوال بپرسم

سلام بفرمایید