2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48434 بازدید | 3155 پست

سلام خانمی ببخشید خودم تا حدودی میدونم احکام استحاضه رو یکم شک دارم از ۱۴ فروردین که وقت پریودم بود خون دیدم البته شدید نبود مثل پریودیام در حدی که پیوسته میومد ولی جاری نمیشد کم بود تا ۲۳ صبر کردم غسل استحاضه کردم روزه هامو بگیرم ولی از دیروز خونریزیم مثل پریودیم شدید و دردناک میاد الان تو شکم نکنه اینه پریودیم ولی احکام شرعی اینجوری نمیگه

الان استحاضه من کثیره هست خیلی درد دارم پولیپم دارم نباید زیاد حموم اینا برم واسه هر نماز یه غسل میگه نمیتونم اگه یه بار غسل کنم کافیه بقیشو تیمم کنم ؟

و اینکه شک دارم الان خونریزیم مثل پریودیام هست که درد دارم و شدیده اگه این پریودم حساب میشه اون ۱۰ روزه قبلی هم وقت پریودم بود اونا چین کلا سردرگم شدم ممنون میشم جوابمو بدی عزیزم

سلام اگه ادرار بچه به لباسم بشه حتما باید غسل کنم نماز بخونم یا عوض کردن لباس کافیه؟؟

سلام تطهیر لباس یا عوض کردن لباس برای نماز کافیه و غسل ربطی به نجاست نداره

یکی از آمادگیها برای ظهور این است که مثل زمان ظهور با هم مهربان باشیم و هرچه را برای خود می پسندیم برای دیگران هم بپسندیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمی ببخشید خودم تا حدودی میدونم احکام استحاضه رو یکم شک دارم از ۱۴ فروردین که وقت پریودم بود ...

سلام مرجع تقلیدتان را بفرمایید 

یکی از آمادگیها برای ظهور این است که مثل زمان ظهور با هم مهربان باشیم و هرچه را برای خود می پسندیم برای دیگران هم بپسندیم
سلام اگر دو روز لکه بینی ادامه دار است حتی از داخل یعنی بیردن نمیاد ولی شما میدونید از داخل آلوده هس ...

ممنونم عزیزم خدا خیرتون بده التماس دعا عزیز دل

دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه  سوره واقعه  چطوری میتونه  روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏

ببخشید یه سوال مامان من همیشه دوست داشت من پزشک بشم

ولی خب من واقعا درس نمیخوندم 

نمیدونم چرا

خیلی هم پول خرج کردن

الان بعد مدتی میگه اصلا حلالت نمیکنم

این کارش درسته؟

اونجایی که یواشکی گریه میکنی/یهو صدای پا میشنوی سریع اشکاتو پاک میکنی/و لبخند میزنی/خیلی سخته🖤خدایا میشه با دستات بغلم کنی؟ خیلی بهت محتاجم❤
ببخشید یه سوال مامان من همیشه دوست داشت من پزشک بشم ولی خب من واقعا درس نمیخوندم  نمیدونم چرا ...

سلام پول مال خود مامانتان بود یا از پول پدر خرجتان می کرد

سلام پول مال خود مامانتان بود یا از پول پدر خرجتان می کرد

هر دوشون با هم

اونجایی که یواشکی گریه میکنی/یهو صدای پا میشنوی سریع اشکاتو پاک میکنی/و لبخند میزنی/خیلی سخته🖤خدایا میشه با دستات بغلم کنی؟ خیلی بهت محتاجم❤
هر دوشون با هم

آیا با شرط برای شما هزینه می کردند یعنی می گفتند پکل میدهیم و خرجت می کنیم به شرط آنکه پزشکی قبول شوی شما هم شرط را می پذیرفتی؟

یا نه همینطکر خودشان خرج می کردند بامید قبولی شما 

آیا با شرط برای شما هزینه می کردند یعنی می گفتند پکل میدهیم و خرجت می کنیم به شرط آنکه پزشکی قبول شو ...

وقتی میگن مجبورم قبول کنم دیگه

وقتی میگن مجبورم قبول کنم دیگه

ظاهرا خرج کردن والدین شما برای تشویق و فراهم کردن امکانات بوده تا شما به هدف پزشکی راحتتر برسیدو شرط واضحی نبوده شما مدیون تیستید و اگر هم با شما شرط کرده باشند هم در حد عرف که خرج کرده باشند حکم نفقه ی شما را دارد و بیشتر از حد عرف اگر خرج کردند شما در همان مقدار اضافه مدیون هستید

ولی بهترین کار این است که با والدین صحبت کنید و با محبت نظر آنها دا جلب کنید تا به وضعیت تحصیلی فعلی شما داضی بشن یا یک شخص عاقل را واسطه کنید تا با ایشان صحبت کند و ایشان را راضی کند و در کنارش شما بیش از پیش به والدین محبت کنید بخصوص کلامی تا راضی شوند و دلخوری نسبت به شما نداشته باشند

ظاهرا خرج کردن والدین شما برای تشویق و فراهم کردن امکانات بوده تا شما به هدف پزشکی راحتتر برسیدو شرط ...

مرررسی عزیزم

سلام وقت بخیر...میشه متخصص سوالات اعتقادی بهم معرفی کنید چندتا سوال دارم در مورد قسمت و حکمت و این چیزا از هرکی پرسیدم جواب واضحی نگرفتم ..نت هرچی سرچ کردم باز متوجه نشدم.. اللهم عجل لولیک الفرج😒🙏

2810