2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48440 بازدید | 3155 پست
سلام بانو خوبین؟بچه من روی مبل ادرار کرد من چندبار آب ریختم روش و با دست روش کشیدم پاک شده یا هنوز ن ...

سلام

اگر با آب کر یکبار ابکشی کردید کافیه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام اگر با آب کر یکبار ابکشی کردید کافیه

ممنون خواهری طاعاتتون قبول التماس دعا🙏

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هییییییی بانوی بی نشان

چه غبطه ای بهت خوردم ۲۴ سالته ماشالا مثل یه دوحانی بزرگ از دین حرف میزنی منه بیشعور ۳۵ سالمه عرضه ندارم نمازه اشتباهمو بخونم

برام دعا کن ادم بشم

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
هییییییی بانوی بی نشان چه غبطه ای بهت خوردم ۲۴ سالته ماشالا مثل یه دوحانی بزرگ از دین حرف میزنی منه ...

نفرمایید عزیزم،الان که دیگه ۲۶ سالمه😅

من مطمئنم شما هم با مطالعه و یادگرفتن به بهترین و بالاترین مراتب میرسید.صرف علم داشتن کافی نیست،عمل مهمه.برای شناخت و تعلیم هم هیچ وقت دیر نیست.بسم الله شروع کنید حتما خدا کمک میکنه.

خودتون رو دست کم نگیرید.

برای همدیگه دعا کنیم عاقبت بخیر بشیم.خدا به همه ما معرفت بده🤲

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام عزیزم امروز عیده یانه من غذا خوردم بعدا دیدم او نینی سایت بحث کردن عید نیست مرجع من اقای خامنه ...

سلام بله طبق نظر رهبر دیشب اعلام شد عیده

سلام وقتتون بخیر  

ببخشید من یه سوالی داشتم.من یه چندجاییم نجس شده بود مجبور شدم برم حمام عادت ماهیانه هم بودم با دوش سیار خودمو شستم ولی یادم رفت قسمت پایین پام که تو دمپایی بود روهم اب بریزم با دوش یا ببرم زیر شیر اب.الان موندم که پام نجس میشده یانه؟خود پام که نجس نبود ولی میگم با خودم که  وقتی قسمتای نجسو شستم خب اون اب به پامم سرایت کرده دیگه نمیدونم الان باید چیکار کنم

ممنونم ازتون

ببخشید هر لک بینی را باید ب حساب استحاضه بذاریم ؟ 

الان مثلا من پریودیای نامرتبی دارم  نمدونم تاریخ دقیقا قاعدگیامو ....گاها دو سه روز لک بینی دارم بعد مداوم میشه و میشه حیض اون دو سه روز لکه بینی را ب حساب استحاضه بذارم؟؟؟

ببخشید هر لک بینی را باید ب حساب استحاضه بذاریم ؟  الان مثلا من پریودیای نامرتبی دارم  نم ...

اگه دستمال در واژن میذارید و خونه و یقین پیدا می کنید که داخل رحم خون هست موردی نداره که به صورت لک خارج میشه و جز حیض به حساب میاد منتها نباید از سه روز کمتر و از ده روز بیشتر باشه که اینطوری استحاضه میشه

اگه دستمال در واژن میذارید و خونه و یقین پیدا می کنید که داخل رحم خون هست موردی نداره که به صورت لک ...

تا بحال  اینطور نبودم! چند سری هست قبلش دو روزی لک نیبینم خیلی کم بعدش بیشتر میشه موندم اون دور روز لک راهم حیض حساب کنم یا نه! چون خب نمیدونم که ممکنه قبل سه روز قطع بشه یا نشه!

تا بحال  اینطور نبودم! چند سری هست قبلش دو روزی لک نیبینم خیلی کم بعدش بیشتر میشه موندم اون دور ...

اگه داخل رحم خون باشه حیض کافیه چند بار امتحان کنی دیدی دستمال خونی بود حیض حساب کن

برای درمان هم راه های گیاهی پیشنهاد میدم

اگه داخل رحم خون باشه حیض کافیه چند بار امتحان کنی دیدی دستمال خونی بود حیض حساب کن برای درمان هم ر ...

ممنون عزیزم که پاسخ دادید 

.

استارتر که دوباری ازشون سوال کردم جواب ندادن متاسفانه!