2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48440 بازدید | 3155 پست
بانوی بی نشان انلاینی؟

بفرمایید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام،میخواستم بدونم اگر نیم ساعت مونده به اذان مغرب پ ر ی و د شده باشیم،اون روز یک روز کامل حیض حساب میشه یا روز بعدش میشه روز اول؟مرجعم ایت الله مکارم شیرازی هستن.

ممنون.

سلام،میخواستم بدونم اگر نیم ساعت مونده به اذان مغرب پ ر ی و د شده باشیم،اون روز یک روز کامل حیض حساب ...

سلام 

اگر از غروب آفتاب به بعد باشه روز اول رو از فردای اون روز  حساب کنید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

سلام درمورد حیض سوال داشتم.تاکی خونریزی حیض حساب میشه مثلا من روز ششم وهفتم خیلی کمه درحد خونریزی نیست ولی ترشحات تیره ترمیشه وگاهی با ترشحات سفید قاطی هست .تاوقتی کامل ترشحات سفید نشده باید حیض حساب کنم؟

سلام درمورد حیض سوال داشتم.تاکی خونریزی حیض حساب میشه مثلا من روز ششم وهفتم خیلی کمه درحد خونریزی نی ...

سلام

تا از روزی که حیض شروع میشه تا ده روز هر خون و لکه ای ببینید حیض حساب میشه.پس لکه های تیره یا کمرنگ روزها ششم و هفتم که با فاصله هم هستند جز ایام عادت هست

سلام،قبل از روز دهم پریود و بعد از پایان خونریزی،اگر لکه ای ببینیم که اصلا نتونیم تشخیص بدیم حیض هست یا نه،حکم چیه؟من پریودم تموم شده  و روز نهم هستم،ترشحاتی دارم که نمیتونم بفهمم خون داخلشه یا نه،روزه بگیرم امروز ؟؟تشکر.

سلام،قبل از روز دهم پریود و بعد از پایان خونریزی،اگر لکه ای ببینیم که اصلا نتونیم تشخیص بدیم حیض هست ...

سلام تا ده روز هر لکه ای ببینید حیض حساب میشه.

اگر یقین ندارید به خون بودن تکلیفی ندارید،روزه بگیرید

سلام بانو خوبین؟بچه من روی مبل ادرار کرد من چندبار آب ریختم روش و با دست روش کشیدم پاک شده یا هنوز نجس محسوب میشه؟واقعا نمیدونم چکار کنم 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

عزیزم حرز امام جواد واسه باطل سحر خوبه؟؟؟

حتما باید رو پوست اهو نوشته بشه؟

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
به هر حال سحر و ...هم یک علم هست و تنها جادو باطله.اما نهی شده،این افراد با ارتباط با اجنه میتونند ب ...

عزیزم حتی واسه باطل سحر هم نباید رفت پیش این دعا نویسا که با جن در ارتباطن ارع؟؟؟؟

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

سلام بانو جان من ۷روز از پریودم میگذره،الان ترشحات قرمز تیره متمایل به قهوه ای دارم نمیدونم فردا باید روزه بگیرم یا نه؟ممنون اگه راهنمایی کنی

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه
سلام بانو جان من ۷روز از پریودم میگذره،الان ترشحات قرمز تیره متمایل به قهوه ای دارم نمیدونم فردا بای ...

سلام بین دو حیض حداقل ده روز فاصله هست.