2777
2789

مثلا دلبری دخترا تو بیرون و خودنمایی کردن

به جوانی که شاید اگهاگاز همسر داره از همسرش برش بیاد چون مردا تنوع طلبند

و اگه زن نداشته به گناه آلوده میشع

زندگی نیست به جز عشق به جز حرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی زندگی کرده بسی
اونی که گفته بود از  نامزدم  باردارم ،ماه هشتممه. الان خونه پدرمم همه این هشت ماه رو گن ز ...

😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲.این دیگه ته چاخان بود

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهمترین حق الناس ،حق لناسه خود ادامه عمر تلف کردن،به چیزای بی ارزش رسیدگی کردن

حق الناس جوانی

مثلا دلبری دخترا تو بیرون و خودنمایی کردن به جوانی که شاید اگهاگاز همسر داره از همسرش برش بیاد چون ...

خدا همه ی ما رو هدایت کنه . اینا همونان که میگن آقایون چشما شون  رو درویش کنن ، دلمون میخواد و ...

خدا همه ی ما رو هدایت کنه . اینا همونان که میگن آقایون چشما شون  رو درویش کنن ، دلمون میخواد و ...

اینا دچار مغلطه شدن..

چون انسان دو بعد اجتماعی و فردی داره

تو بعد فردی هر جور راخته باشه و لباس و بزک کنه

اما تو بعد اجتماغی چون کنش و واکنش هست باید خودشو حفظ کنع

اینا دچار مغلطه شدن.. چون انسان دو بعد اجتماعی و فردی داره تو بعد فردی هر جور راخته باشه و لباس و ...

کاملا درسته . این خود خواهی و بی منطقی داره بنیان خانواده رو سست میکنه و کرده .گاهی پدر و مادر هم حق اعتراض ندارن.

کاملا درسته . این خود خواهی و بی منطقی داره بنیان خانواده رو سست میکنه و کرده .گاهی پدر و مادر هم حق ...

درسته توهم زیبایی و دلبری بر عقلشان غلبه میکنه.

وگرنه حجاب خیلی اراستگیش بیشتر از بی حجابیه

من باردارم ۱۰ روز مونده به زایمانم دیروز داشتم میرفتم مطب دکتر یه آقایی از این توله سگ پا کوتاه پشمالو داشت منم کلا از حیوانات میترسم به جز ببیی😂 واقعا خیلی میترسم دست خودمم نیس 

این یهو از تو کوچه در اومد سگش یه لحظه اومد سمت من من انقد ترسیدم که نگو صاحابش طنابشو کشید سمت خوش یه چشم قره هم به من رفت به جای اینکه من شاکی بشم 

😐😐😐😐

به شوهرم میگم میگه حالشو میگرفتی فحشش میدادی غلط کرده طلبکارم شده

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست...؟
کاملا درسته . این خود خواهی و بی منطقی داره بنیان خانواده رو سست میکنه و کرده .گاهی پدر و مادر هم حق ...

تو رو باش بعضی پدر مادرا افتخار هم میدونن😐

هیچ دقت کردین چرا انقد آمار خیانت و طلاق نسبت به ۱۰ یا ۲۰ سال پیش رفته بالا

خودمون جفا میکنیم به همدیگه مخصوصا ما زن ها

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست...؟

تو این سایت رو میگم تاپیک میزنن چقدر از زندگی سختشون میگن بقیه هم چقدر همدردی میکنن من خودم بارها که چه اشکایی براشون ریختم فرداش معلوم میشه سره کاری بود  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین