2777
2789
فك كردم آريا عظيمي نژادو ميگي 😂

آره منم فک کردم برنامه عصر جدیدو میگه

اومدم بگم وا بدید بابا

بکشید بیرون یه برنامه درست و حسابی م که گذاشتن ایراد میگیرید

که منظورش اون نبود

کظم غیض میکنم  

پسرم قلب منه❤ دخترم نفسمه❤
خدانکنه . منکه ابنجور نبودم . ولی بهتره بجای دعای شر . بگی حدا هدایتت کنه

عزیزم هدایت نمیشن

باور کن خیلی سخته حرکت تو خیابون باریک 

که دوطرف ماشین تو پیاده رو باریک پارک میکنن

حتی یبار آقاهه خودش تو ماشین بود دید نمیشه از پیاده رو رفت

بهش گفتم پیاده رو جای ماشین نیس

شروع کرد فحش دادن که به من چه

اینجا جلو در خونمونه چهار دیواری اختیاری

😐سنشم بالا بود من جوابشو ندادم

نمیشه هم هی به ۱۱۰ زنگ زد بیان جریمه کنن

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین که ماشین تو پیاده رو پارک میکنن خداشاهده با کالسکه مجبورم برم از وسط خیابون رد شم همیشه هم مش ...

اره بخدا خیلی بده حالا من مادرمو باید خودم ببرم بیرون یعنی عذابه وقتی ماشین پارکه انقدر فحش میدم تو دلم ک نگو خیلیییییی بی فرهنگن اونایی ک تو پیاده رو پارک میکنن حتی یک دقیقه 

تورو خدا اینو به اطرافیان هم بگید 

عزیزم هدایت نمیشن باور کن خیلی سخته حرکت تو خیابون باریک  که دوطرف ماشین تو پیاده رو باریک پا ...

چه ادمای بی فرهنگی پیدا میشن

بیش از 1145 سال است که کسی منتظر 313 مرد است و زمان همچنان در گذر است آه...مرد شدن چقدر زمان میخواهد...

این پر ادعا هایی که معذرت میخوام میری...نن  تو تربیت بچه آدم.هرچی تلاش میکنم با ادب بارش بیارم نمیذارن،نمیدونم حالا از لج منه یا از محبت زیادیشون.باباجون مامانجوووونش😒😒😒😒😒

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒