2777
2789

سلام
عنوان تاپیک محض مزاح نوشتم (مثل این آگهی های تبلیغاتی)  

سال نوتون بخیر و پر از آرامش و مبارک باد...

هر  گوشی دارید که بدردتون نمیخوره ، خاموش، شکسته، و... مدلشو بفرمایید و یا عکس گوشی و وضعیت گوشی رو برام بفرستید تا ازتون خریداری بشه یا با محصولاتی که توی کانال تلگراامم به آدرس O2SHOMAL@ و برای فروش هست، معاوضه و ارسال بشه.

سامسونگ

نوکیا

موتورولا

هوآوی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/223281/خــرید-گوشی-های-موبایل-معیوب-و-از-کار-افتاده-و-قدیمی-

لطفا عکس گوشی رو برام به شماره زیر تلگراام بفرمایید و مدل گوشی ذکر بشه

0933
320
1212

یا آی دی تلگراام
Irooni_men

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

نه رنج نمیبریم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه موتو x2end نمیدونم چی چی دارم تاچ ال سی دیش شکسته

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من یه موتو x2end نمیدونم چی چی دارم تاچ ال سی دیش شکسته

سلام

ممنونم

عکسشو تل یا واتس بفرستید ، ان شالله خریداری میشه

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
من عکسشو ندارم ولی هونر ۶ دارم باتری نو انداختم صفحه ی ال سی دی هم نو خریدم ۴۰۰ هزار تومن خرجش کردم ...

سلام

چه مشکلی؟

نمیدونم فکر میکنم مشکل مربوط به باتری هست مثلا به ش ا ر  ژ میزنیم پر نمیشه در صورتی که باتری نو ...

بابت این مشکل تعمیر بردید؟

یعنی با تعویض باطری و شارژر هم درست نشد؟

دوتا گوشی دارم که یکیشو شوهرخیرندیدم زد شکست وداغونش کرد.دومی هم ازاین تاشوهای  قدیمیه که اونم ...

سلام

اگر براتون ممکن بود،عکس گوشی رو تلگراام محبت کنید تا خریداری بشه به امید خدا

2810