2777
2789
سلام مامانا الیسا ی من امروز دیگه کامل غلت میزنه قبلاچند بار غلت زده بود دوبار سه ماهگی و دوبار چهار ...

خیلی سخته..منکه کمرم درد گرفت انقد که مرتب برمیگردونمش سریع دوباره میره روشکم.. البته چندد روز که بگذره فاصله بین غراشون بیشترر میشه و بیشتر میتونن خودشونا نگه دارن 

دخترم23/07/1397 زمینی شد. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره پسرمن ریفلاکس پنهان داره همش شیرمیاد تودهن خیلی اذیت میشه دکتر گوارشم بردم گفت نیاز نیست اصلا دا ...

خب حتما وزنگیریش خوبه؟ خوب شیرمیخوره؟ خوابش خوبه؟ شیر خودتو میدی؟ 

دختر من چند وقتی بود خوب شیر نمیخورد دکتر گفت دارو بده قبلش میگفت لازم نیست

ان شاالله زود زود خ.ب بشه و با خوشحالی خبرشو بهمون بدی

اره گلم خدا کنه.دیشب نصفه های شب بیدار شده بودم گریه میکردم مثل این دیوونه ها...بخیه هامو کمرمم درد گرفته نمیدونم چرا..

دلم یه نذر میخواد ک خیلی جواب بده...مثلا دوستام نذر حضرت علی اصغر کرده بودن برای شیر

اره گلم خدا کنه.دیشب نصفه های شب بیدار شده بودم گریه میکردم مثل این دیوونه ها...بخیه هامو کمرمم درد ...

عزیزم الان دلت پاکه مطمئن باش از ته دل صداش بزنی جوابتو میده 

هر دعا یا نذری هم بکنی فرقی نداره

من اولا که شیرم کم بود یا مستاصل میشدم به خاطر مشکلات 

همش امن یجیب میخوندم و میگفتم خدایا خودت کمکم کن 

بعضی وقتا تو خواب بلند میگفتم خدایا کمکم کن شوهرم بیدار میشد از صدام

خداروشکر جواب هم گرفتم

عزیزم الان دلت پاکه مطمئن باش از ته دل صداش بزنی جوابتو میده  هر دعا یا نذری هم بکنی فرقی ندار ...

آخی چقدر امیدوار تر شدم

منم برای شیرم از خدا خالصانه خواستم کمکم کنه الان الحمدالله یکم بیشتر شده

دغدغم اینه ک چون دارن شیرخشک میدن نکنه بعدا شیر منو نخوره😥

ترنم جان تو ک نینیت پیشته موقعی ک میذاریش زیر سینه منو ستیلارو هم یاد کن میگن زن شیرده دعاش مستجابه🙏