2777
2789
آخی چقدر امیدوار تر شدم منم برای شیرم از خدا خالصانه خواستم کمکم کنه الان الحمدالله یکم بیشتر شده ...

اگه خودت شیر داری حتما بدوش چون اگه ندوشی ممکنه خشک بشه 

بعد شیرای دوشیده شده رو ببر بیمارستان بگو میخوام  از شیر خودم بهش بدید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به مامان های گل و مهربون

خوبید؟ فسقلی هاتون خوبند؟

خونه تکونی ها تموم شد؟ 

من خداروشکر دیگه اخرای خونه تکونی هستم و داره تموم میشه اما حسابی خسته و بی انرژی شدم.

راستی میشه موهامون رو رنگ کنیم؟ 

آخی چقدر امیدوار تر شدم منم برای شیرم از خدا خالصانه خواستم کمکم کنه الان الحمدالله یکم بیشتر شده ...

حتما دعات میکنم عزیزم

ولی الان خود  تو به خدا نزدیک تری هرچی ازش بخوای بهت میده

تو برای ما دعا کن عزیز دلم 

[QUOTE=84927287]عزیزم دستکش هم خوب چیزیه ها      وقتی از ساعت 2تا 10 شب یسره با مواد کار کنی هر روز ده تا دستکشم روهم دست کنم همینه .دستکشم دستمه مگه دیوونم با دست برهنه کار کنم .گازش میره تو دستکش .حالابیاین ببینید چی درست کردم

نگرانی برای چه ؟شاید هرگز پیش نیاید
ماشالا توپولووووووووی عروسک💋

سلام 

ارزوجون توکلت به خدا باشه ان شاءالله خیلی زود نی نی خوشگل و نازت رو بغل میکنی.... خیلی سخته اما قوی باش و با فکر روزهای خوب و خوندن دعا به خودت امید و ارامش بده که شیرت کم نشه تا وقتی نی نی اومد بتونه بخوره و زود سرحال بشه عزیزم.

2810