2777
2789
میوه ها رو به انگلیسی یاد میدید؟ رنگ ها و اینام ب انگلیسی یاد دادید؟

آره عزیزم با انگلیسی وی هنوز دارم یادش میدم بقیشونو کامل نشده,زرد,قرمز,سبز آبی  مشکی نارنجی صورتی قهوه ای  بلده  , میوه ها هم سیب موز هلو  پرتقال هندونه  گیلاس   کیوی بلده بازم دارم یاد میدم کم کم بهش میگم تا خوب یاد بگیره  

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
آره عزیزم با انگلیسی وی هنوز دارم یادش میدم بقیشونو کامل نشده,زرد,قرمز,سبز آبی  مشکی نارنجی صور ...

من فقط حروف الفبا یاد دادم بهش با شب بخیر و این چیزای ساده فک کنم کم کاری کردم شروع کنم پس

عزیزدلم قد و وزن رونگرفتید جدیدا؟

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فقط حروف الفبا یاد دادم بهش با شب بخیر و این چیزای ساده فک کنم کم کاری کردم شروع کنم پس عزیزدلم ...

حروف الفبا هم خیلی خوبه آفرین بهت نه گلم چرا کم کاری  خیلی هم خوبه کلا یهویی نباید همچی یادش بدی حروف الفبا وقتی کامل یاد گرفت شروع کن رنگا بعد کم کم یاد گرفت چیزا دیگه یاد بدش.الیسا سه سال و چهار ماهگی ۱۷/۳۰۰بود با قد ۱۰۱  پسر شما چنده قد و وزنش

حروف الفبا هم خیلی خوبه آفرین بهت نه گلم چرا کم کاری  خیلی هم خوبه کلا یهویی نباید همچی یادش بد ...

عزیزم پسر من همسن دختر شماست

از پارسال فقط یه کیلو اضافه شده دختر شما چطور ۴ کیلو اضافه شده

میشه بگی تغذیه ش چجوریه

پسر خوشگلم خوش اومدی به زندگی من و بابایی😍😍
عزیزم پسر من همسن دختر شماست از پارسال فقط یه کیلو اضافه شده دختر شما چطور ۴ کیلو اضافه شده میشه ب ...

سلام گلم,دختر من هروز برنج و خورشت باید بخوره  حتما هروز درست میکنم با گوشت فراوان خیلی گوشت دوست داره,بعد من هر سه تا چهار ساعت بهش غذا اصلی میدم  بینش میان وعده و خودن هم میشینم بهش میدم تا تموم کنه کلا خیلی از کوچیک که بوده وقت براش میزارم سرگرمش میکردم تا بهوره  ,ولی انقد وزنش رفته بالا بخاطر اینکه یه مدت بهش آب پای مرغ میدادم  و هروز بعد صبحونه با نون پیتزا براش ساندویچ درست میکردم داخلش تخم مرغ  و سیب زمینی و ذرت مکزیکی میریختم خیلی وزن بهش داد و دیگه ترسیدم کلا قطع کردم هم آب پای مرغ و هم ساندویچ  ,, و الان هم دیر تر غذا میدمش  تا وزنش خیلی نره بالا,,,, 

عزیزم پسر من همسن دختر شماست از پارسال فقط یه کیلو اضافه شده دختر شما چطور ۴ کیلو اضافه شده میشه ب ...

امروز ساعت ده صبح یه تخم مرغ با نون خورد  نونش هم لواش اندازه میگیرم از نوک انگشتم تا یکم از مچم بالاتر  و پهنیش هم اندازه کله دستم میخوره کامل  بعد ساعت ۱۲یه کیک و شیر خورده   ساعت ۲هم میخوام ناهار بدم بهش  برنح و خورشت بادمجون برنجش هم یه کف گیر از این گردا پر میریزم با یه تیکه مرغ و خورشت همراهش هم ماست    

وزنش پسر شما چنده 

سلام گلم,دختر من هروز برنج و خورشت باید بخوره  حتما هروز درست میکنم با گوشت فراوان خیلی گوشت دو ...

مرسی عزیزم از وقتی که گذاشتی

آخه اینجا چند نفر وزن 3 سالگی بچه هاشون 15 بود پسر منم 15 بود خیالم راحت بود

ولی دیروز نگران شدم که وزنش کمه

از سه سالگی خیلی وزن گیریش کم شده15.5

آزمایش خونم داد فقط ویتامین دی کم بود

منم هر روز بهش برنج و گوشت میدم روزی سه لیوان شیرم میخوره

ولی خب کم اشتهاس

هله هوله اصلا نمیخوره کیک و شیرینی هم دوست نداره 

عصاره پای مرغم تا دوسالگی تو سوپش میریختم ولی شنیدم کلسترولش بالاست قطع کردم

پسر خوشگلم خوش اومدی به زندگی من و بابایی😍😍
مرسی عزیزم از وقتی که گذاشتی آخه اینجا چند نفر وزن 3 سالگی بچه هاشون 15 بود پسر منم 15 بود خیالم را ...

نه عزیزم وزنس خوبه نگران نباش من دخترم سه سالگی ۱۶کیلو بوده  .

مرسی عزیزم از وقتی که گذاشتی آخه اینجا چند نفر وزن 3 سالگی بچه هاشون 15 بود پسر منم 15 بود خیالم را ...

خواهش میکنم,آآره انگار کم وزن گرفته  اشکال نداره  انشا الله تا چهارسالگی بیشتر وزن میگبیره باید سالی ۲کیلو نین وزن بگیرن  بچه ها

حروف الفبا هم خیلی خوبه آفرین بهت نه گلم چرا کم کاری  خیلی هم خوبه کلا یهویی نباید همچی یادش بد ...

ممنون از انرژیت مهربونم

نبردمش بهداشت تو این هفته میبرم حتما بهتون میگم

اما نمیدونم چرا احساس میکنم نسبت ب تولدش توقف قدی داشته تو خونه قد زدم ٩٨ هس یا من اشتباه میکنم یا کوتاهه بچم😥تولدش ۵٣ بود

سلام گلم,دختر من هروز برنج و خورشت باید بخوره  حتما هروز درست میکنم با گوشت فراوان خیلی گوشت دو ...

نوش جونش عزیزم پسر من هرکاری میکنم هیییییچی نمیخوره یعنی خودمم بکشم غذا در حد دو سه قاشق اونم پای سفره همین

ممنون از انرژیت مهربونم نبردمش بهداشت تو این هفته میبرم حتما بهتون میگم اما نمیدونم چرا احساس میکن ...

آره ببرش عزیزم  قد و وزنشو بگیر,نه ۹۸هم اگه باشه خوبه  نرمال هست  دختر من قدش بلند هست انقد هست ولی خب نرمالش  ۹۸خوبه 

نوش جونش عزیزم پسر من هرکاری میکنم هیییییچی نمیخوره یعنی خودمم بکشم غذا در حد دو سه قاشق اونم پای سف ...

ممنون گلم,خب اگه کم میخوره باید زود به زود بهش بدی تا یکم معدش بزرپ بشه هرچی میدونی دوست داره براش درست کن 

آره ببرش عزیزم  قد و وزنشو بگیر,نه ۹۸هم اگه باشه خوبه  نرمال هست  دختر من قدش بلند هس ...

هزارماشاالله عزیزم از چشم بد ب دور باشه

قد تولدش چند بوده؟

2810