2777
2789
چرابعضیا بچه ها می‌خواین مثلا پس خودم تا۴سالگی همیشه بعدازظهر میخابید ولی تینا نمی‌خوابه منم کاریش ن ...

کلا از خواب فراریه حتی شبا التماس میکنه نخوابیم هرساعتی هم ک باشه ها

روزم کلا دوست نداره بخوابه ولی وقتی نمیخوابه شب خیلی اذیت میکنه

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامانا خوبید ؟ کوچولوها خوبن ؟ 

مامانا سه سالگی برای تست بینایی سنجی و شنوایی سنجی باید بهداشت برد ؟ شماها بینایی سنجی تا حالا انحام دادید ؟ من از تنبلی چشم میترسم ولی نمیدونم الان لازمه بردشون ؟ 

دخترم23/07/1397 زمینی شد. 

بچه ها خیلی داغونم عذاب وجدان داره دیوونم میکنه رهام هزارماشاالله خیلی شیطونه منم خیلی عصبی شدم همش میزنمش دستم بشکنه چیکارکنم توروخدا

بچه ها خیلی داغونم عذاب وجدان داره دیوونم میکنه رهام هزارماشاالله خیلی شیطونه منم خیلی عصبی شدم همش ...

منم زیاد میزدم دخترمو الانم  کمتر شده میزنم ولی سعی میکنم خودمو کنترل کنم بچن دیگه نمیفهمن  ولی بعضی وقتا خیلی عصبانیم میکنی بیشتر هم سر غذا خوردن یا خوابیدن ولی  خیلی خیلی کم شده سعی میکنم نزنم

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
منم زیاد میزدم دخترمو الانم  کمتر شده میزنم ولی سعی میکنم خودمو کنترل کنم بچن دیگه نمیفهمن &nbs ...

بخدا دور از جون شدم انگار روانیا هرچی هی با خودم کار میکنم نزنم باز فرداش یادم میره خیلی عذاب میکشم مگ چندسالشه بچم گناه داره ولی خیییییلی اذیت میکنه اصلاااااا حرف گوش نمیده دوست دارم بچگیشو کنه نزنمش اما مگ میفهمم

سلام مامانا خوبید ؟ کوچولوها خوبن ؟  مامانا سه سالگی برای تست بینایی سنجی و شنوایی سنجی باید ب ...

سلام پریا جان خوبی 

والا باید ببربش حتمامن یادم رفت اون تاریخ ببرمش بهداشت 

بعضی جاها ازاون دستگاها ک شکل دوربین هست دارندبایدبپرسی ببریش

وخدایی که بشدت کافیست

سلام خوبین مسر من ۱۴ کیلو هست وزن سه سالگی بینایی سنجی نبردم هنوز ....بهداشت گفت باید ببری مهد اونجا هم علامت رو یادش بدی دیگه نبردم بعضیا گفتن باید ببرم شهرستان بهزیستی اون دستگاه هست نبردم دیگه ....

میگم من میخوام دوچرخه بخرم سایز ۱۲ بخرم یا ۱۶ راهنمایی میکنین گیج شدم خب ۱۶ فشار بیشتری وارد کنه رکاب بلد تیست هنوز بزنه ۱۲ هم زود کوچیک میشه اگه تجربه دادین راهنمایی میکنین

.......خدایا شکرت ....

سلام  خوبین  هیچ کس نمیاد انگار دیگه بچهاتون در چه حال هستن حالشون خوبه بیاد حاظری بزنین خیی وقته نیستسن خونه تکونیاتون کردین

سلام بچه ها خوبین سال نو مبارک بچه ها نمیاید از بچه هاتون خبری بدید برای استعدادیابی کاری میکنید؟

سلام خوبین.والا اینجا دیگه انگار کسی نمیاد اصلا,,   کار خاصی نمیکنم دارم انگلیسی یادش میدم فعلا  رنگها رو یاد گرفته و میوه ها   دارم کم کم بیشتر میکنم کلامت رو بیشتر یاد بگیره   

سلام خوبین.والا اینجا دیگه انگار کسی نمیاد اصلا,,   کار خاصی نمیکنم دارم انگلیسی یادش میدم فعلا ...

میوه ها رو به انگلیسی یاد میدید؟

رنگ ها و اینام ب انگلیسی یاد دادید؟

2810