2777
2789

سلام  خوبین,من  الان پنج روز میشه دخترم رو از پوشک گرفتم  شکر خدا الان از دیروز خیلی همکاری میکنه دخترم هنوز نمیگه جیش دارم ولی خودشو نگه میداره تا میبرم دستشویی جیش میکنه    دیروز هم  یه کوچولو  تو خودش جیش کرد  خودشو نگه داشت  بهم گفت مامان جیش دارم      فکرشو نمیکردم   به این زودی راه بیفته    ولی دخترم الان چند ماه میشه شب تا صب جیش نمیکنه     بنظرم  الان آمادگی  کامل داره   چون میگن    اگه شب تا صب  خودشونو خیس نکنه یعنی آمادیگ دارن برای از پوشک گرفتن        ,چند ماه پیش بعضی مواقع شبا بازش میزاشتم چون دایم پوشک بود  بعد تا صب میدیدم اصلا خودشو خیس نمیکنه   الان شکر خدا   شب تا صب خودشو خیس نمیکنه روز هم زود به زود تغریبا یکساعته میبرم جیش کنه    ولی هنوز فکر کنم راه طولانی در پیش هست تا خودش بگه  جیش داره  ولیی ماشالا باهووش هست زود میفهمه

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منکه ۱۷ ماهگی دیگه اصلا شیر ندادن بهش شیر خشکی بود وای تو خواب میخورد منم قطع کردم الانم هر چن روز ی ...

دختر من از دوماهگی تو خواب شیر میخوره  تا الان    ولی من بهش میدم     ,  ولی  اگه ندی بهش اصلا   براش فرقی نداره چون کلا خالیش نمیشه شیر میخوره براش مهم نیست    به راحتی میشه از شیر گرفت   ولی میخوام بدم بهش روزی دو سه بار   بخاطر ویتامینایی که داره چون شیر پاستوریزه هم امتحان کردم تو بیداری نه میخوره  فقط یه قلپ میخوره

دخترم امروز سه روز میشه که تو خودش اصلا جیش نکرده    خودشو نگه میداره   فداش بشم   خیلی ذوق کردم     کلا امروز  ۷روز میشه  از پوشک گرفتمش 

سلام  خوبین,من  الان پنج روز میشه دخترم رو از پوشک گرفتم  شکر خدا الان از دیروز خیلی ...

سلام عزیزم .بچه های منم شب تا صب اصلا جیش نمیکنن ی مدتم میبردم دستشویی و تنبلی کردم تو دیگه نبردم تو اون مدت کلا میگفتن ولی وقتی نبردم دیگه برگشتن سر خونه اول .🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

سلام عزیزم .بچه های منم شب تا صب اصلا جیش نمیکنن ی مدتم میبردم دستشویی و تنبلی کردم تو دیگه نبردم تو ...

سلام گلم  ,خب این خودش خیلی خوبه که شب تا صب جیش نمیکنن یعنی آمادگی دارن   البته شما دوتا بچه دارین یخورده سخت میشه  براتون    ولی هر از گاهی میتونین پوشکشونو باز کنی ببریشون دستشویی  

اره همین کارو میکنم .میگم عزیزم مراقبتای دوسالگی میبری الیسا خانومو

آره گلم میخوام ببرم  آزماشیشم حتما میبرم   البته من یکسالگی هم آزمایش بردم انجام دادم براش,الیسا ۱۹آبان دوسالش میشه  شما چی میبری

دخترم امروز سه روز میشه که تو خودش اصلا جیش نکرده    خودشو نگه میداره   فداش بشم &nbs ...

سلام خانومی. ماشالله الیسا خانوم تو همه کاراش جلو هست.   منم دوماه پیش میخواستم پسرمو از پوشک بگیرم ولی هیچی حالیش نبود. البته زیاد جیش نمیکنه در طول روز دو سه ساعت خشکه.شب تا صبحم خشکه. ولی همونقدر جیشم که میکرد هیچی نمیگفت. هر نیم ساعت یک ساعت میبردمش جیش نمیکرد ولی بعد یه ربع شلوارشو خیس میکرد😕منم خسته شدم باز پوشکش کردم. الان میترسم باز امتحان کنم.

سلام خانومی. ماشالله الیسا خانوم تو همه کاراش جلو هست.   منم دوماه پیش میخواستم پسرمو از پوشک ...

سلام گلن  خیلی ممنون گلم    الیسا هم تا چهار روز همینجور بود    میبردم دستشویی نمیکرد  میوردم تو خودش میکرد  ولی  روز پنجم راه افتاد   من قبلتر هم یکی دوبار امتحان کردم در حد دو سه روز  پشیمون شدم پوشک کردم  ولی ایندفعه دیگه واقعا مجبور بودم  چون دخترم  پوشک سایز ۵میبنده و الان چند ماهه کوچیک شده   سایز ۶هم خیلی گشتیم هیچکس نداشت  ینفر گفت  براتون میارم ولی تعدادش خب کمتر میشه و قیمت گرونتر   منتظر شدیم بیاره ولی یهویی قیمت پوشک  خیلی   خیلی   رفت بالا   مارک ما ی بی بی سایز ۵شده ۱۳۵تومان و ۲۸تا داخلشه   برا همین دیگه گفتم بیخیال بزار   از پوشک بگیریم چیکار کنیم  

میترسم ببرم ولی چون یکی ازپسرام به خاطر وزنش دارو میخوره مجبورم

با  ماسک و الکل  برو اشکال نداره رعایت کن    ,چرا کمبود وزن داره   چند کیلو هستن؟

سلام مامانای گل. یک ماه پیش برای پسرم شربت ویتان گرفتم هر روز بهش میدم. ولی حس میکنم رنگش تغییر کرده ...

سلام گلم خب عزیزم تاریخ دارن همه ی  شربتا    ولی وقتی باز بشه  مدت زمان داره برا مصرف مثلا قطره آهن و مولتی ویتامین  ما اگه بخریم ولی باز نکنیم  میتونیم نگه داریم تا چند سال  تا موقعی که تاریخ داره ولی وقتی باز شد معمولا تا یکماه  باید مصرف بشه    اینم تغیر رنگ داده یعنی خراب شده مصرف نکنین

2810