2777
2789
سلام مامان جونیا خوبین؟ دوستان بچه ها چقدر شیر میخورن در روز؟ پسر من خیلی بخوره ۱۵۰ سی سی که میشه م ...

دخترمن دوبارمیخوره شب موقع خواب ۱۶۰تا

یبارم صبح حدوداهمین ۱۶۰

یوقتام یبار

ولی متوسط ۳۰۰تا۳۵۰

وخدایی که بشدت کافیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هاقدووزن دوسالگی رفتین مرکزبهداشت؟خودم نرفتم درگیرپسرمم نمی‌دونم حالاکی برم

من که نرفتم ندارم جان .اوضاع کرونا خییلی خرابه و الان مراکز بهداشت هم رایگان تست پی سی ار میگیرن.اصلا نمیشه رفت ‌‌.من یکروز رفتم خیلی شلوغ بود .بیخیال شدم

باران که ببارد تنها نخواهم بود 
من که نرفتم ندارم جان .اوضاع کرونا خییلی خرابه و الان مراکز بهداشت هم رایگان تست پی سی ار میگیرن.اصل ...

سلام خوبی عزیزپسرخوشگلت چطوره ؟

آره دقبقااینجاهم ک من میبرم خیلی شلوغه 

زنگ زدن بهم ک بیارش گفتم خودم اندازه میگیرم قدوایناشوبهتون میگم گفت نمیشه صبح زودبیاخلوته کسی نیس ولی دلم نیس ک برم احتمالانرم واکسن فرق داره واجبه ولی حالا این ک من می‌دونم رشدقدی داشته یاوزنی دیگع لازم نیس تواین اوضاع کرونا

وخدایی که بشدت کافیست
دختر من از دوماهگی تو خواب شیر میخوره  تا الان    ولی من بهش میدم     , &nb ...

بالای دوسال شیرخشک ندی اصلافرقی نمیکنه 

اصلش همون دوساله بعدش میرن رو پاستوریزه مگربچه هابی ک آلرژی دارن تازه اونام دوسال قطع میشه تست میکنن اگر برطرف شدقطع میشه؛ نشدادامه میدن مثل بچه های من 

همون شیرپاستوریزه بده از همین قوطیاک مصرف برای ۵روزه که موادنگه دارندش کمترازاون یکیاس

وخدایی که بشدت کافیست
منکه ۱۷ ماهگی دیگه اصلا شیر ندادن بهش شیر خشکی بود وای تو خواب میخورد منم قطع کردم الانم هر چن روز ی ...

اگرشیرنمیخوره یادوست نداره بهش بجای شیرروزانه حتما۱لیوان ماست بده چون ارزش غذایی ماست ازخودشیربیشتره اون ۱لیوان هم ک بهت گفتم تجویزدکترپسرم بوداخه ارشیشه ک گرفتمش دیگه شیرنخوردک نخوردمن بخاطراستخوانش و...نگران بودم بهم گفت هیچ مشکلی نیس شیردوست نداره سعی کن هرروز۱لیوان ماست بدی ک نیازبدنش تامین بشه 

وخدایی که بشدت کافیست
بالای دوسال شیرخشک ندی اصلافرقی نمیکنه  اصلش همون دوساله بعدش میرن رو پاستوریزه مگربچه هابی ک ...

آره نمیدن  ولی خب شیر پاستوریزه هم میگن  خیلی بدرد نمیخوره  شیر خشک بهتره مقویتر هست

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
سلام مامان جونیا خوبین؟ دوستان بچه ها چقدر شیر میخورن در روز؟ پسر من خیلی بخوره ۱۵۰ سی سی که میشه م ...

سلام,,۱۲۰تا ظهر میدم   شب هم  تا صب دو بار یا سه بار   ۱۳۰تا میدم 

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
سلام خوبی عزیزپسرخوشگلت چطوره ؟ آره دقبقااینجاهم ک من میبرم خیلی شلوغه  زنگ زدن بهم ک بیارش گ ...

سلام ندارم جان خوبی؟تینا جون و گل پسرت خوبن؟خسته ی کلاسهای آنلاین نباشی واقعا سخته .

اره منم نمی‌برم بهداشت اصلا واجب نیست .

امیدوارم این روزهای سخت و سیاه زودتر تموم شه واقعا و این مرض بره دیگه 

روحیه ی همه کسل و داغون .من که برای کارن تولد گرفتم خودمون سه نفری و مامانم .ولی حتی جرات ندارم ببرمش آتلیه .

شما میبری؟کارن از تولدش خیلی ذوق کرده بود ،😁😁

باران که ببارد تنها نخواهم بود 
سلام ندارم جان خوبی؟تینا جون و گل پسرت خوبن؟خسته ی کلاسهای آنلاین نباشی واقعا سخته . اره منم نمی‌بر ...

سلام عزیزم ممنون ازاحوال پرسیت خداروشکرخوبن 

تولدکارن جونم مبارک ایشالا۱۲۰سالگیشوببینه ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩😍😍😍🥰🥰🥰عزیزم بچه هافشفشه دوسدارن تیناعاشق فشفشه شده ازاون روزک کشفش کرده تقریبامدام براش خریدم هیجانی میشه جیغ می‌کشه 

ولی خیلی ندیدبدیدشده باماشین ک دورمیزنیم میخوادبپره ازشیشه بیرون دلم براش هلاکه بچه ها خیلی اذیت شدن گناه دارن طفلکیاشانس نداشتن 

روزای تعطیل سرظهرجاهای خلوت میبرم چنددقیقه توافتاب احدالناسی ردنمیشع ازاونجاولی دیگه چاره ای نیست بیماری هست ک شوخی نداره 

منم تولدگرفتم منتها فقط خودمون چهارتایی به کیک که یادگاری بمونه 

آتلیه نه نبردمش 

عکس خوشگل بگیرازش بعدبده آتلیه برات چاپ کنند طرح بندازن فعلااینجوری سرکنیم😬😬آخه باسترس بعدش نمیارزه 

راستش من تیناروبایدببرم واسه چکاپ که واجبه همونشم میترسم چون ازمایشگاهاهم پرادمایی کرونایی هست من خودم براقندرفتم اومده بودن ک تست کرونابدن چندروزدلهره داشتم  حالاحرف ارتعطیلی دوهفته ای تهران هست نمی‌دونم واقعااجرامیشه یانه چون سریای قبل همش الکی بودفقط میگن تعطیل درعمل همه جابازه خلاصه ک اوضاعخیلی خرابه 

وخدایی که بشدت کافیست
2810