2777
2789
خواهش میکنم.  کلا غذای سفت نمیخورد ولی دیروز یکم کباب جلوش گذاشتم.شیش تا تیکه کوچیک خورد. بقیه ...

آها خوبه اره همینجور شامی هویج سیب زمینی بخار پز کن تکه کوچیک کن بذار جلوش هم بازی می‌کنه هم شاید بخوره یا ماکارونی شکل دار 

اگه زحمت نیست چه علامی داره که میگین مشکل گوارشی داره من تا چند وقت پیش نمی‌دادم ادویه حالا شروع کردم اینجور شد یا انار و لیمو شیرین اتفاقن عاشق این میوه هاست خدا کنه خوب بشن حالا میخام انلاین پیش دکترش ویزیت بشه شنبه ببینم چی میگه 

.......خدایا شکرت ....
آها خوبه اره همینجور شامی هویج سیب زمینی بخار پز کن تکه کوچیک کن بذار جلوش هم بازی می‌کنه هم شاید بخ ...

یه حس غریب مادرانه بهم میگه مشکل گوارشی داره   خب بگذریم جدا از شوخی هر چیزی رو نمیخوره. زود به زود هم دفع داره. پی پیش هم ببخشید بدبوئه  شکمش نفخ داره و گاهی صدا میده شیر پاستوریزه میدادم بهش شبا نمیخوابید و همش بی قراری و گریه میکرد. همش رو شکم میخوابه.بعضی وقتا که یه چیزی میخوره یه حالتی داره نمیدونم چطوری بگم، انگار تا خرخره پره و حسابی خورده. در صورتی که اینطور نیست. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سه روزه شربت مترونیدازول میدم بهش هروقت میخوره یه جوری میشه مثل زمانی که شربت ویتامین میخورن. درست نمیتونه قورتش بده. وقتی هم قورتش میده انگار بایه عالمه هوا قورت داده اخه تا چند ثانیه همش اب دهنشو قورت میکنه. خدا کنه خوب بشن. شمام اگه چیزی فهمیدی به منم بگو. این حسای مادرانه ام هر دفه یه چیزی میگه  یه وقت فکر میکردم گلوش مشکل داره. بعد فکر کردم شاید معده اش کوچیکه. بعدم فکر کردم سوء جذب داره الانم که گفتن رفلاکس داره. تا 14 ماهگی دوسه بار دکتر بردم میگفتن مشکلی نداره طبیعیه. بعدم کرونا اومد که منم مثل شما میترسیدم ببرمش تا اینکه چند روز پیش دیگه دلو زدم به دریا بردم 

سه روزه شربت مترونیدازول میدم بهش هروقت میخوره یه جوری میشه مثل زمانی که شربت ویتامین میخورن. درست ن ...

باشه مرسی که جواب دادی ان شاللع مشکل پسر شما و من هم زودی حل بشه خدا مواظبشون باشه همینطور همه بچه ها 

کم کم عادتش بده به غذای میکس نشده 

غذای انگشتی 

با لیوان نی دار اب نمیخوره  ؟

.......خدایا شکرت ....
خیلی نازه دخترت    ماشالله قد بلند دیده میشه. قد و وزنش چقدره.

ممنون عزیزم لطف دارین  قد و وزنش ۱۸ماهگی  ۱۰/۶۰۰با قد ۸۲ الان ۲۲ماهگی وزنش ۱۱/۷۰۰بود قدشو نمیدونم    

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
کسی اینجا بچش حالت دبلیو میشینه یا همون قورباغه ای پسر من میشه نمی‌دونم چیکار کنم همش بهش گوشزد میکن ...

پسر منم خیلی وقتا دبلیو میشینه من درستش میکنم. بزرگتر بشن درست میشن. 

کسی اینجا بچش حالت دبلیو میشینه یا همون قورباغه ای پسر من میشه نمی‌دونم چیکار کنم همش بهش گوشزد میکن ...

آره   اکثرا اینجور میشینه درستش میکنم  بهش میگم درست بشیم  فکر کنم اکثر بچه ها اینجور میشینن 

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
سلام مای بی بی جون خوبی  گل پسرت چطوره؟ والاقبلشم خونه نشین بودم منتها دیگه الان بااعمال شاقه ...

عزیزم همدردیم منم با وجود پسر کوچیکم ب دخترم از صبح تا ظهر پایه گوشی از بعدازظهر به بعد هم حل تمرین و درس پرسیدن و ....

واقعا این کرونا و آموزش مجازی خیلی مادرارو اذیت کرد

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین