2777
2789
سلام عزیزم خوبی من آنلاینم عکس تینا بزار ببینمش

سلام خوبی 

ببین من اصلانمیتونم عکس بزارم نمی‌دونم چراازوقتی گوشیم آپدیت شده اتفاقا عکس یه ازمایشم رومیخواستم برایکی ازدوستام بزارم نشدازپریاجون همین تاپیک خواهش کردم برام بزاره اونم نتونس 

هروقت درست شدمیزارم نمی‌دونم چرااینجوریه گوشی من 

وخدایی که بشدت کافیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@my_baby_2017     سلام مای بی بی جون خوبی  رهام جون چطوره  دندونش رودرست کرد ...

سلام گلم خوبی چخبر چه میکنی 

والا دندونش درد داره چون همش دندان قروچه میکنه. الان که نمیخوان دندان در بیارن درسته؟

اما من توی اینستا کلیپ وحشتناکی دیدم بچه از دندونپزشکی فوت کرده بود دیگه بچه رو نبردیم اخرش گفتم اگر خیلی بی تابی کرد میگم بی حسی بزنه به یک لحظه دندانش را بکشه که تمام شه 

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018
سلام گلم خوبی چخبر چه میکنی  والا دندونش درد داره چون همش دندان قروچه میکنه. الان که نمیخوان د ...

سلام قربونت 

اتفاقاتینام دندون قروچه می‌کنه ک علتهای مختلفی داره 

من فعلابیخبالش شدم

اره وقت دندون درآوردن حول خوش دوسالگی هست اون اخریاولی بگیم دندون قروچه برااونه نه نیس

عزیزم نبردی پس من فکر کردم رفتی 

اره آدم ک این فیلمارومیبینه نگران میشه حقداری 

وخدایی که بشدت کافیست
دوستای عزیزم نمیدونم چرا قد دخترم کوتاه مونده باورتون میشه رشدش لاک پشتی پیش میره

قدووزن الانش چنده ؟؟اگ احساس می‌کنی خیلی کوتاهه بافوق تخصص کودکان مشورت کن 

اینم بگم از۲تا۵سالگی کلابچه هاروندرشدشون خیلی کنده یعنی به چیزعجیبی نیس طبیعی ونرماله

وخدایی که بشدت کافیست
سلام عزیزم خوبی  خداروشکرخوبه فقط غذانمیخوره گفتم یه چکاب ببرم اتفاقاهروقت می‌خوام برم دلشوره ...

سلام عزیزم ببخشید دیر شد که جواب بدم ؛ اساس خب من همسرم فرهنگیه دیگه ؛کارن رو نگه می‌داشت ؛اما درسته مدارس مجازی هس اما دبیرا باید برن مدرسه و ازونجا تدریس کنند 

واقعا هنوز نمی‌دونم چیکار کنم کارن رو .

اسدی ندارم جون برای سفید کردن دندون بچه ها می‌دونی وی خوبخ؟کارن یک کم دندوناش رنگ گرفته انگار.من تا حالا براش مسواک نزدم .همینطوری مسواک خالی رو بزنم روی دندوناش؟؟؟

باران که ببارد تنها نخواهم بود 
سلام عزیزم ببخشید دیر شد که جواب بدم ؛ اساس خب من همسرم فرهنگیه دیگه ؛کارن رو نگه می‌داشت ؛اما درسته ...

سلام دوستم خوبی گل پسرت چطوره ؟

اهامن نمی‌دونستم همسرت فرهنگیه 

هنوزبهشون نگفتن ک کامل مجازیه یانیمه حضوری؟؟والااسترس کرونایطرف استرس بازشدن مدرسه هم بطرف 

من ب تیناهمین مسواک خالی رومیدم میزنه ولی بعددوسال ازاین خمیردندونای ژله ای خوراکی بودبراپسرم میزدم تا۷سال اینوحالاازداروخونه بپرس ببین برازیردوسال دارن یانه شایدخمیرمخصوص باشه براشون چون خودم جدیدانپرسیدم 

والازردی دندون بخاطرغذارونمیدونم ک بااین روش میشه ازبین بردیانه ولی برارنگ گرفتگی بااهن باابلیموی خونگی پاک میشه ازبین می‌ره اون شیارای تیره رودندون 

انگشتتومیزنی توایلیمومیمالی رودندونش 

وخدایی که بشدت کافیست
سلام قربونت  اتفاقاتینام دندون قروچه می‌کنه ک علتهای مختلفی داره  من فعلابیخبالش شدم ار ...

ععع دختر منم دیدم چند بار دندون قروچه کرد ..حالا نمیذونم نیازه ببریم چکاپ دندونپزشکی !!!!

دخترم23/07/1397 زمینی شد. 
سلام دوستم خوبی گل پسرت چطوره ؟ اهامن نمی‌دونستم همسرت فرهنگیه  هنوزبهشون نگفتن ک کامل مجازیه ...

مرسی عزیز دلم خوبه .تینا جون و تیام جون خوبن؟

اینجا که چون وضعیت قرمزه گفتن غیر حضوری؛ولی مسأله اینه که بهرحال معلمها باید برن ‌‌‌‌‌‌ولی  بچه ها خونه هستن.

اصلا نمی‌دونم چرا دندونش زرد شده ؛البته کمه ولی هست ؛باشه مرسی عزیزم حتما امتحان میکنم .

راستی ندارم جان می‌دونی دندون های ۱۷و ۱۸کارن هم در اومده؟!خیلی زود نیست؟؟

باران که ببارد تنها نخواهم بود