2777
2789
عزیزم ناز بود ناز تر شده ماشالله❤😘 موهاشو کوتاه کردی؟

ممنون عزیزم نظر لطفته   ,چند وقت پیش کوتاه کردم الان اینجا بلندتر شده

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   

سلام مامانا هوبین بچه های گلتون خوبن   یه سوال دارم خواهشا اگه کسی میدونه جواب بده    دخترم  امروز  سه بار پی پی کرده   من نمیدونم اسهال چجور هست چون تا حالا نگرفته  خدا روشکر  ولی      همیشه یبار دفع داره  امروز  سه بار دفع داشته   دوباره پریروز هم همینجور بود  نمیدونم اسهال هست  ببرمش دکتر یا نه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامانا هوبین بچه های گلتون خوبن   یه سوال دارم خواهشا اگه کسی میدونه جواب بده     ...

میوه های تابستونی مثل الو شلیل طالبی و ... نخورده؟ راستش  ۳ بار خیلی هم زیاد نیست. ولی خب چون با همیشش فرق کرده خوبه به بقیه علایم هم دقت کنی مثلا ببخشد بافت و رنگ مدفوع فرق کرده؟ ایا شل و ابکیه یا نه؟ حال بچه ایا بیقراری داره؟ و... 

برای دختر من ۳ بار عادیه پیش میاد. اما خب مدلش شل و ... نیست معمولیه. من باشم تو این کرونا اگر علامت دیگه ای نداره دکتر نمیبرم ولی بهش اب زیاد میدم که بدنش اب از دست نده و مثلا کته ماست و اینا.

البته منم در مورد اسهال بچه با تجربه نیستم امیدوارم بقیه مامانا هم راهنمایی کنند

سلام مامانا هوبین بچه های گلتون خوبن   یه سوال دارم خواهشا اگه کسی میدونه جواب بده     ...

ببین اسهال خیلی ابکی و شله ..اینکه شکمش سه بار کار کرده دلیل بر اسهال نمیشه دختر منم بیشتر از یه بار شکمش کار نمیکنه ولی چند باری شده دوبار و‌سه بار کار کرده.ممکنه غذا یا میوه ملین خورده... نهایتش اسهال هم باشه و‌علامت دیگه ای نداشته باشه باید اب زیاد بدی. یه بار دکتر گفت اگه اسهال زیاد و‌مدت دار شد او آر اس و یا شور و شیرین بهشون داد همین و بس...

دخترم23/07/1397 زمینی شد. 
سلام به همه😍😘 یک سوالی کسی اینجا غذاساز داره راضی باشه و پیشنهاد کنه؟ برقی منظورمه بیشتر از این ...

عزیزم من غذاساز هاردستون دارم و خیلی راضیم همه این مواردی هم که گفتی داره ..من از رنده و همزنش بیشتر استفاده میکنم . برای اب پرتقال گیری خب به نظرم بزرگه .برای یه لیوان دو‌لیوان اب پرتقال بخوای دستگاه به این بزرگی را بیاری دم دست.مکر اینکه زیا  بخای اب پرتقال بگیری.کلا من اگه بودم چیز کوچک و جمع و جور میخریدم مگر اینکه همینطور رو کابینتت باشه و استفاده کنی نخوای مرتب برداری و بذاری تو‌کابینتا. 

عزیزم من غذاساز هاردستون دارم و خیلی راضیم همه این مواردی هم که گفتی داره ..من از رنده و همزنش بیشتر ...

خیلی ممنون

نکته خوبی گفتی

خدایی اشپزخونم خیلی جا نداره ولی چون دستگاه برقی مشابه دیگه ای ندارم تو فکر بودم یه چی بگیرم همه چی باشه. برم ببینم جا پیدا میکنم  دایمی بذارم هی بذار بردار نداشته باشه. 

یه سوالی انگار تنوع مارک و قیمت زیاده. احیانا تو اطرافیان و غیره مثلا دیدین که ایا مثلا مارکهای گرونتر مثل فیلیپس ۷۷۷۸ واقعا بهتره یا نه واقعا خیلی فرق ندارن؟ 

مثلا من زودپزم پارس هست خیلی عالیه از خارجیش بهتره ولی خب بعضی وسایل واقعا جنس مارک خارجی تفاوت کیفیت دارن نسبت به نمونه ارزونتر که به قیمتش می ارزه.

میوه های تابستونی مثل الو شلیل طالبی و ... نخورده؟ راستش  ۳ بار خیلی هم زیاد نیست. ولی خب چون ب ...

ممنون عزیزم که جواب دادی  آره میوه میخوره احتمالا برا همین هست چون  دفعش معمولی هست  آبکی نیست و علایم دیگه هم نداره

ببین اسهال خیلی ابکی و شله ..اینکه شکمش سه بار کار کرده دلیل بر اسهال نمیشه دختر منم بیشتر از یه بار ...

ممنون گلم  جواب دادی  این روزا میوه تابستونی هم میخوره درست میگین شما  

سلام به همه😍😘 یک سوالی کسی اینجا غذاساز داره راضی باشه و پیشنهاد کنه؟ برقی منظورمه بیشتر از این ...

من غذاسازسانی دارم ولی فقط ازقسمت مخلوط کنش استفاده میکنم برادرست کردن معجون واب طالبی

ولی براابمیوه اگ میخوای بنظرم دستگاه  آب میوه گیری جداگانه بهتره  تاغذاساز

کلاچندکاره هاکاراییشون بنسبت تک کاره کمتره

وخدایی که بشدت کافیست
خیلی ممنون نکته خوبی گفتی خدایی اشپزخونم خیلی جا نداره ولی چون دستگاه برقی مشابه دیگه ای ندارم تو ...

اره خب گاهی همین مارک های متوسط در حد مارک های معروف هستن...مثلا من خرد کن گاسونیک دارم خیلی ازش استفاده میکنم و چیزیش نشده..کلا نحوه مراقبت از کالا هم مهمه

سلام دوستای گلم تازگیاکسی ازشمابچه روازمایش بردین؟؟میخواستم ببینم قندهم چک شده.؟کلاچیاروچک‌کردین&nbs ...

سلام ندارم جان .تینا جون خوبه؟نه من نبردم کارن رو.دوسداذم ببرم ولی میترسم .وضعیت مشهد خیلی خرابه از لحاظ کرونا .

شما خوبی؟وای مدارس رو هم می‌خوان راه بندازن خیلی استرس گرفتم کارن رو چیکارکنم ؛پیش کی بزارم 

باران که ببارد تنها نخواهم بود 
سلام ندارم جان .تینا جون خوبه؟نه من نبردم کارن رو.دوسداذم ببرم ولی میترسم .وضعیت مشهد خیلی خرابه از ...

سلام عزیزم خوبی 

خداروشکرخوبه فقط غذانمیخوره گفتم یه چکاب ببرم اتفاقاهروقت می‌خوام برم دلشوره میگیرم میگم ول کن ولی میترسم ک نکنه کمخونی چیزی گرفته باشه 

تهرانم وضعش افتضاحه 

مدارس ک مجازیه بازنمیشه گفتن جاهای زردنیمه حضوری ولی فکرنکنم همون مجلزیه امسال ریسک نمیکنن کسیم فکرنکنم بچشوبفرسته اصلا

شماکه دانش آموزنداری چرانگرانی ؟

بازیچه مدرسه ای توخونه باشه وافعاخطرناکه 

مدیرپسرم ک گفت همون غیرحضوریه ۹۰درصد

وخدایی که بشدت کافیست
سلام عزیزم خوبی  خداروشکرخوبه فقط غذانمیخوره گفتم یه چکاب ببرم اتفاقاهروقت می‌خوام برم دلشوره ...

سلام عزیزم خوبی من آنلاینم عکس تینا بزار ببینمش