2777
2789

من عنوان تاپیکو دیدم فقط اومدم بهتون تبریک بگم برا فرزندای آبانیتون 😍😁 آبانیا خیلی عشقن 😍   اصلا خودخواه نیستما بخدا جدی میگم

❤السلام علیک یا اباعبدالله علیه السلام❤ 🍁دخترآبانم🍁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی قبلن یبار یا دوبار پی پی میکرد الان تکه تکه کم روزی چندبار یاپی میکنه طبیعیه ایا

نه مشکلی نداره بخاطرغذایی هست ک میخورن دخترمم اگ میوه زیادبخوره بادوس روزقبلش شکمش نرفته باشه آره همینجوریه 

در مورد پوشک گرفتن ببین بایدبه خودبچه نگاه کنی بعضیامیتونن ومیفهمن ولی بعضیانهدخترمن می‌دونه جیش چیه پی پی چیه ازپوشکم فراربه ولی تودسشویی نمیادمیترسه

من فقط تنها کاری ک میکنم دردسشوییوبازمیزارم خودش تاچهارجوب درمیادوایمیسته 

امروزه پاشوکردتودمپایی 

کمکم یکم باون محیط بزارم عادت کنه عجله ندارم 

والا پروسه  ی پستونک گرفتنش ک سخت ونفس گیربودایشالااین یکیوراحت برم جلو

ولی عجله نکن هیچ بچه ای تاااخرک پوشکی نمونده همه میگیریم بهترین سن هم دوتاسه سال هست 

حالابعضیازودترم میتونن ک چه بهتر

من پسرمودوسالگی میبردمش دیدم اصلاحالیش نیس ولی ۲۷ماهکی توسه روزبادگرفت 

وخدایی که بشدت کافیست
من عنوان تاپیکو دیدم فقط اومدم بهتون تبریک بگم برا فرزندای آبانیتون 😍😁 آبانیا خیلی عشقن 😍   ...

سلام عزیزم 

آن شالله ک ابندشون روشن و درخشان باشه نه فقط آبان همه ماهها😍😍

وخدایی که بشدت کافیست
اره عزیزم این تیکه تیکه پی پی طبیعیه دختر منم همین طوره    دختر من هنوزم کامل پی پی رو ...

من  هنوز اول راهم حالا تایه هفته ادامه میدم ببینیم چیکار میکنه  یه چندتا کلیپ گرفتم اون کلیپ شما یه خانم درباره حیش گرفتن صحبت میکنه که میرن مغازه برلش صندلی جیش میخرن درسته یا یکی دییگست 

صندلی گرفتم ولی استفاده نمیکنه ازش البته من گداستم توی دسشویی میره میشوره صندلی با اب فقط استفادش اینه حالا میخان یه عروسک داره جیش میکنه اونو بذارم روش ببینم یاد میگیره یا نه 

ممنون فقط شما چند دقیقه تکوی رسشویی می نشستین اب بازی هم نیکرد یا فقط میگفتین بشین جیش کن بعد جیش میکرد می اوررین بیرون بچه من  به عشق بازی میره دسشویی 

.......خدایا شکرت ....
نه مشکلی نداره بخاطرغذایی هست ک میخورن دخترمم اگ میوه زیادبخوره بادوس روزقبلش شکمش نرفته باشه آره هم ...

ممنونوحالا ببینیم چی میشه فعلن که توی شلوار جیش و پی پی میکنه میگه ولی کار بدی کردم همش گداشتم توی دسشویی اب بازی کنه البته منم چون میترسیدم از دسشویی بترسه و اونجا موقع یپیپی میشستم  بعرش شیر اب میدادم بخودش یکم توقعش بالا رفته همش شلینگ اب میخاد برچسب می چسبونم میگه بده من بشورم بره بای بای کنم باهاش چون عزهر جی خاسته بهش دادم ان شالله شما هم راحت میگیرین از پوشک و همینطور هممون 

.......خدایا شکرت ....
من  هنوز اول راهم حالا تایه هفته ادامه میدم ببینیم چیکار میکنه  یه چندتا کلیپ گرفتم اون کل ...

من میبرمش دستشویی میگم جیش کنه بعدمیشورمش نمیزارم آب بازی کنه انوقت جیش کردن یادش میره کلیپه هم یه دخترس که مامانش یه صندلی بهش میده چن بار رو شلوارش جیش میکنه بهد از اون دیگه رو صندلیش جیش میکنه 

💖💙
من میبرمش دستشویی میگم جیش کنه بعدمیشورمش نمیزارم آب بازی کنه انوقت جیش کردن یادش میره کلیپه هم یه د ...

ممنون احتمالا یه وقفه بذارم چون همش اب بازی می‌کنه یا عادتش بدم به صندلی جیش چقد هست کنندست این از پوشک گرفتن

.......خدایا شکرت ....

سلام بچه ها خوبين؟ چطورين؟

چند وقتي حوصله نميكردم ني ني سايت بيام كلا

اومدم يه سوال بپرسم از دختر دارا

بچه ها سينه هاي بچه هاي شما كاملا تخته؟ صافه؟

من دخترم ي كوچولو سينه داره از همون بچگي اينطور بود ك دكتر گفت شير جمع شده و بعد خوب ميشه

ولي هنوزم همونطوره يكم بزرگترم شده

واسه بقيه بچه هام نديدم تاحالا ك چطوره

♥️🌊

سلام مامانای گل خوبین بچه های نازتون بزرگ شدن منم خیلی وقته نیومدم دلم برا این تاپیک تنگ شده بود 

من بعد شماها باز باردار شدم الان نی نیم 25 روزه اس خیلی خسته کننده اس ولی بازم خداروشکر ک صحیح وسالم دنیا اومد الان اومدم ببینم کسی یادش هست سر زبون نی نیش قرمزه شده باشه چیکار باید کرد نی نی من شیر نمیتونه بخوره 

درمورد پسرم ک آبانی هست خداروشکر اونم با این قضیه خیلی خوب کنار اومد هرچند ک اصلا مثل گذشته بش نمیرسم 😖ولی باباش کلی همکاری میکنه 

درمورد پوشکم نگران نباشید تجربه ب من ثابت کرده باید بجه رو به حال خودش گذاشت موقعش ک باشه خودشون یاد میگیرن پسر من از عید ب اینور کلا خبر میده خودش میره دسشویی بدون اینکه من بش آموزش بدم درصورتی ک سر دخترم اینقد درگیر بودم و خیلی دیرتر یاد گرفت 

گفتم بیام از احوالاتمم بگم منکه خیلی دلم براتون تنگ شده بود گفتم شاید شماها هم دلتنگ منین بیام اعلام حضور کنم 😁

خدایا شکرت 🤗
سلام مامانای گل خوبین بچه های نازتون بزرگ شدن منم خیلی وقته نیومدم دلم برا این تاپیک تنگ شده بود&nbs ...

سلام عزیزم خوبی 

ای جوونم نی نی داری پس ⁦❤️خوش قدم باشه تبریک میگم😍😍😍⁩ چقدزودگذشتاانگارهمین دیروزبودگفتی دوباره حامله شدی

چیکارامیکنی سخت نیس؟

راستی esrپایین اومدبالاخره؟

وخدایی که بشدت کافیست
سلام بچه ها خوبين؟ چطورين؟ چند وقتي حوصله نميكردم ني ني سايت بيام كلا اومدم يه سوال بپرسم از دختر ...

سلام مریم جان خوبی

دخترمنم سینه هاش تپله صاف نیس

ولی اون شیری ک میگی یادت هست منم میگفتم ولی ببین فقط نوک سینش یکوچولوتوش سفیدبودک خودش خودبخودتوماه هشت ونه خالی شد ازبین رفت ولی اینکه بگم سینه هاش بزرگترشده یاشیرمیومدنه فقط همون نوکش بودک دکترگفت بخاطر هورمونهای بارداربه خودش ازبین می‌ره ک رفت

وخدایی که بشدت کافیست
سلام عزیزم خوبی  ای جوونم نی نی داری پس ⁦❤️خوش قدم باشه تبریک میگم😍😍😍⁩ چقدزودگذشتاانگارهمین ...

سلام عزیزم قربانت آره زود گذشت ولی سخت الان شوهرم کارش آزاده خداروشکر کسی رو جای خودش گذاشت همش خونه اس ب بچه ها میرسه  مادرشوهرم کنارم هست کمک میده یوقتایی مامانم منم ب نی نی میرسم خیلی سخته وای روزایی ک اذیت میکنه ونارومه دیگه میخوام سر ب بیابون بذارم 😅

ولی امیدم ب اینه که یکم بزرگتر شه آرومتر شه اینروزا هم همش تو خونه ان بچه ها کلافه شدن نمیدونم چی براشون بگیرم سرگرم شن دفتر وکتاب مداد رنگی همش برا یکساعتم کنترلشون نمبکنه بس که فعالن همش درحال شیطونی ان تینا خانم گل چطوره اگزماش خوب شد پسر من هنوزم تو سرش یذره خشکی میزنه میخارونه 

خدایا شکرت 🤗
سلام عزیزم قربانت آره زود گذشت ولی سخت الان شوهرم کارش آزاده خداروشکر کسی رو جای خودش گذاشت همش خونه ...

راستی اون ازمایشم باور میکنی بس گرفتارم دیگه تکرار نکردم خودت چی انجامش دادی 

خدایا شکرت 🤗