2777
2789
غذاچی بهش میدی؟؟؟بچه هابی ک الرژی دارن خیلی زودترنبایدبهشون غذابری  چون فقط ب شیرحساسیت ندارن ...

برنج و هویج وکدو حلوایی کمیآب سیب   والا به خاطر رفلاکس دکتر گفت باید غذاشو زودتر شروع کنی  دیگه نمیدونم چی کار کنم ، به خدا گیج شدم   آیا آلرژی بیشتر اذیتش میکنه یا رفلاکس ؟ آخه چرا اینطوری شده ؟ دکتر گفته اصلن بادوم و حریره ندم بهش  سیب زمینی رو هم هنوز وقت نکردم شروع کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برنج و هویج وکدو حلوایی کمیآب سیب   والا به خاطر رفلاکس دکتر گفت باید غذاشو زودتر شروع کنی &nbs ...

ریفللکسم بقولی ازالرژی میاد

حزیره بادوم اره نده بادون دردسرساره 

سسب زمیمی ک بنظرهمه بیخطره پسزم بش الرژی نشون داد

وخدایی که بشدت کافیست

خانوما شما چه شیرخشکی میدین به نی نی ها؟من فقط شیر خودمو میدم زیاد با شیر خشک ها آشنا نیستم میخوام یه قوطی بگیرم واسه فرنی دخترم توش بریزم میشه بگین کدوم شیر خشک خوشمزه تره؟و قیمتش چنده

خدایا شکرت
خیلی افسرده شدم یعنی شدیدا افسردگی گرفتم فقط گریه میکنم همش عصبیم با شوهرمو اطرافیانم جنگ میکنم دیگه ...

عزیزم بهتره با پزشک مشورت کنی تا مساله حادتر نشده..من بعد زایمان هر بار رفتم پیش دکترم میپرسید خلق و خوت  چطوره..طبیعیه بعد زایمان پیش میاد ولی باید رسیدگی بشه

دخترم23/07/1397 زمینی شد. 
دوستان لثه ها دخترم اذیتش میکنن منم خیار و هویج میدم میزنه به لثه هاش..نی نیا شما هم همینطورن ؟؟ چکا ...

دخترمنم همیمه لثش کاملاسفیده شده یکم متورمه ولی الانکه درنمیادفقط اذیت میشن من همون دندونی روبهش میدم 

خیارهویج میترسم یوقت ی تیکه روبخوره والالثشون عین اره س 

وخدایی که بشدت کافیست
اره اتفاقا دیدم روی خیار خراش افتاده 😄

پسر منم نمیدونم دستاشو چجوری بکنه توی دهنش دست باباش و تا میگیره همچین می کشه که میخواد بخوره بیچاره ها خیلی اذیتن حالا فردا قراره بگیرم بدم بهش 

شیراز که سیل اومده شما ها در چه حالید فقط در عرض ده دقیقه بارون شدید زد و سیل راه اوفتاد 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
خیلی افسرده شدم یعنی شدیدا افسردگی گرفتم فقط گریه میکنم همش عصبیم با شوهرمو اطرافیانم جنگ میکنم دیگه ...

ما هم از شب اول عید قهر بودیم تا همین امروز دیگه با کلی پیام حرف زدیم و آشتی کردیم منم خیلی داغون و عصبی و افسرده شدم حالا که بهم قول داده بیشتر هوامو داشته باشه تا ببینم چی میشه بهش عمل میکنه یا نه شما هم میتونی با یکی درد و دل کنی واقعا آدم آروم میشه خیلی 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

واقعا همدردیم منم خیلی حالم بده میگن باید بریم پیش روانشناس منم با شوهرم شدیدا مشکل دارم اصلا حضورش رو نمیتونم تحمل کنم 

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
پسر منم نمیدونم دستاشو چجوری بکنه توی دهنش دست باباش و تا میگیره همچین می کشه که میخواد بخوره بیچاره ...

شما شیرازید؟

من خیلی ناراحت شدم فیلمارو دیدم واقعا اوضاع انقدر خرابه؟

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
سلام عشقممم،،منم دلم یه ذره شده بود برات پسر خوشگلت خوبه؟؟ از آب و گل در اومده؟؟ آرومتر شده؟ خودت ...

اره خداروشکر بهتره

وای اره بخدا من وقتی بغلش میکنم انگار دنیا دیگه هیچی توش نیست

خداروشکر خوبی عزیز دلم،عکس ترانه خانوممونو بذار ببینیمش خب

کیان گل پسر من 97/8/9
پسر منم نمیدونم دستاشو چجوری بکنه توی دهنش دست باباش و تا میگیره همچین می کشه که میخواد بخوره بیچاره ...

خیلی نگرانم من واسه مامانم اینا

میگن امشب و فردا بارمدگیا بیشتره

کیان گل پسر من 97/8/9