2777
2789
سلام عزیزم   من امروز پپتی خریدم  ولی بهتر نشد که هیچ  بدترم شد، تاز۶ فهمیدم واسه بچه ...

ن عزیزم پپتی براعدم تحمل لاکتوزم هست روش نوشنه ک 

پسرمن عدم تحمل لاکتوزداشت اینومیخورد

وقتی میگن شیربدون لاکتوزاین نیس ک اصلاتوش لاکتوزنیس هست منتهاشکسته شده براهضم بهترواس بچه هایی ک انزیم لاکتازروندارن هنوز

وخدایی که بشدت کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترا خوبین؟دلم براتون تنگ شده بود یه سوال داشتم دخترم الان پنجو نیم ماهشه کم کم دارم غذای کمکی رو شروع میکنم واسش فرنی پختم با آب بعد یکمم شیر خودمو قاطی کردم دادم بهش میخواستم بدونم میتونم با شیر پاستوریزه درست کنم  اشکالی نداره؟

خدایا شکرت
سلام دخترا خوبین؟دلم براتون تنگ شده بود یه سوال داشتم دخترم الان پنجو نیم ماهشه کم کم دارم غذای کمکی ...

شیزپاستوریزه نبایدبریزی زیزیسال 

شیرخودت یلشیرخشک 

وخدایی که بشدت کافیست
ن عزیزم پپتی براعدم تحمل لاکتوزم هست روش نوشنه ک  پسرمن عدم تحمل لاکتوزداشت اینومیخورد وقتی م ...

نمیدونم والا، آخه من ترکیباتش رو خوندم  توش لاکتوز داشت، ولی تو شیر ال اف  لاکتوز رو زده صفر ، حالا چون بچم بیقرار تر شد باباش گفت بدون مشورت دکترش پپتی رو ندم  فعلن صبر میکنم تا بعد از تعطیلات دکترش بیاد ، تعجب من از اینه که بیقراریش عوض اینکه کمتر بشه ، رفته رفته بیشتر میشه  الان دیگه ۵ ماهشه  نباید اینقدر دل درد داشته باشه، حتی غذا هم براش شروع کردم بدون شیره ولی بعدش اذیته   به هر حال ممنون عزیزم

نمیدونم والا، آخه من ترکیباتش رو خوندم  توش لاکتوز داشت، ولی تو شیر ال اف  لاکتوز رو زده ص ...

غذاچی بهش میدی؟؟؟بچه هابی ک الرژی دارن خیلی زودترنبایدبهشون غذابری 

چون فقط ب شیرحساسیت ندارن ممکنه ب خوراکیای دیگم حسلسیت نشون بدن 

مثلاپسرمن ب سیب زمینی وبادوم هم داشت

لاکتوزش شکسته شده س 

مگراینکه بچت اینقدالرژیش شدیدبلشه دیگ بزی سراغ شیزای خیلی رژیمی مثل نءوکیت 

ارمن میشنوی ببرفوق تخصص الرژی کودکان اوناخوبن اربین دکترایی ک بررم فقط اون ب دادپسزم رسیدتجویزدرست تشخیص درست 

وخدایی که بشدت کافیست

نی نی من 5 ماهشه و دندونش داره درمیاد ولی هنوز توو لثه هست وسط پاش بدجور زده و قرمز شده الان یه هفتست مدام به پاش کالاندولا و اِن ان میزنم حوب شد وای دوباره از دیروز دوباره پاش مخصوصا اطراف مقعدش  قرمز شده .شما بچتون اینجوری شده؟ چکار کردین واسه رفع قرمزی و ادرار سوختگیش ؟

نی نی من 5 ماهشه و دندونش داره درمیاد ولی هنوز توو لثه هست وسط پاش بدجور زده و قرمز شده الان یه هفتس ...

دکترم گفت زینک فیروزوتریامسینولون  ان ان وقاطی کن ۳روزبزن هنوزنخریرم بزنم بیینم چطوره دخترمنم خیلی سوخته پمادم زدم فایده نداره 

وخدایی که بشدت کافیست
نی نی من 5 ماهشه و دندونش داره درمیاد ولی هنوز توو لثه هست وسط پاش بدجور زده و قرمز شده الان یه هفتس ...

دختر منم اینجوری شده بود هرچی کالاندولا زدم خوب نشد آخرش کرم دستو صورت نیوا زدم خوبه خوب شد 

خدایا شکرت