2777
2789
خیلی نگرانم من واسه مامانم اینا میگن امشب و فردا بارمدگیا بیشتره

منم نگرانم که هم مامانم هم شوهرم فردا صبح باید برن سرکار 

اگه تو خونه باشن هیچی نمیشه

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
شما شیرازید؟  من خیلی ناراحت شدم فیلمارو دیدم واقعا اوضاع انقدر خرابه؟

اره عزیزم خیلی افتضاح بود ماشین یکی از فامیلامون اونجا بوده اب برده تیکه تیکه شده باز یکی دیگه شونم داشته اب میبردتش که نجاتش داده بودن

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم خیلی افتضاح بود ماشین یکی از فامیلامون اونجا بوده اب برده تیکه تیکه شده باز یکی دیگه شونم ...

خدا خودش کمک حالتون باشه از مسئولین که خیری نمیرسه

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
خدا خودش کمک حالتون باشه از مسئولین که خیری نمیرسه

نه بابا بنده خدا رفته قشم بگرده بعدش واسه ما ها پیام میدن پول کمک کنید جای اینکه بزارن اختلاس کنن به مردم کمک کن

نه بابا بنده خدا رفته قشم بگرده بعدش واسه ما ها پیام میدن پول کمک کنید جای اینکه بزارن اختلاس کنن به ...

خدا ازشون نگدره که دل خوش برای مردم نزاشتن

خدا ازشون نگدره که دل خوش برای مردم نزاشتن

واقعا   از صبح تا حالا خیلی ناراحتم کاشکی بارون بیاد اما آهسته نه اینکه سیل بیاد

واقعا    از صبح تا حالا خیلی ناراحتم کاشکی بارون بیاد اما آهسته نه اینکه سیل بیاد

انقدر بی کفایتن که هشدار هواشناسی رو نادیده گرفتن

راستی بچه ی شما چند وقتشه واکسن چهار ماهگی و زدین؟

انقدر بی کفایتن که هشدار هواشناسی رو نادیده گرفتن راستی بچه ی شما چند وقتشه واکسن چهار ما ...

امروز شد چهار ماه نیم 

اره 14روز پیش زدم 

من خیلی میترسم سر واکسن دو ماهگیش یه شب تا صبح جیغ زد پسرم 

نترس عزیزم پسر من ماش الله نمیدونم از صبوری خودش هست یا نه واقعا منو اذیت نکرد فقط تب داشت و اونم تند تند دستمال میزاشتم و قطره و یک بار هم شیاف زدم 

نترس عزیزم پسر من ماش الله نمیدونم از صبوری خودش هست یا نه واقعا منو اذیت نکرد فقط تب داشت و اونم تن ...

پسرمن که فقط تا صبح جیغ زد دخترم انقدر بچه ی آرومی بود که واقعا تو کار این وروجک موندم

پسرمن که فقط تا صبح جیغ زد دخترم انقدر بچه ی آرومی بود که واقعا تو کار این وروجک موندم

بچه ها فرق دارن اصلا قابل قیاس نیستن

ریفللکسم بقولی ازالرژی میاد حزیره بادوم اره نده بادون دردسرساره  سسب زمیمی ک بنظرهمه بیخطره پ ...

سیب زمینی واسه خیلیا آلرژی داره  منم باید شروع میکردم  ولی ترسیدم  گفتم دیرتر  شروع کنم  من الان باید سوپ هم شروع کنم  ولی چون هنوز با هویج و برنج  دل درد میشه میخوام کمی صبر کنم