2777
2789

بیاید با دعای دسته جمعی امان

شفای نینی های معصوم نینی سایتی رو

از خدای مهربونمون بخوایم

اینم آدرس کلوپ:

http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=16544

ختم40روزه سوره یس از سه شنبه 1 اسفند

ختم سوره یس و صلوات و سوره حمد

به نیت شفای نینی های مریض

برا شفا همه مریض ها دعا کنیم...
....................................................... برا سلامتی تمام عزیزانمون خدارو صد هزار مرتبه شکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان.
بچه ها اگر در مورد دختر بودن بچه کسی بهتون تیکه انداخت بگید. توی روایات اومده پسر نعمته و دختر رحمت. خدا نعمتش رو به همه میده ولی رحمتش رو شامل حال همه نمیکنه.
خخخخخخخ
... زن که باشی باید صبور باشی, مدارا کنی و با همه بغضت لبخند بزنی... ظرافت و لطافت به چه کار می آید؟؟؟ کوه باید باشی... سفارش انواع لباس های بچه گانه بافتنی و قلاب بافی دستباف در http://www.doonedoone.com
بچه جون یه چیزی بگم؟؟
راستش خیلی از چیزایی که اینجا یا توی صفحات دیگه خوندم که تعریف کردن از تیکه های خانواده شوشو من هم شنیدم ولی هیچ وقت به ذهنم نرسیده که تیکه ست. یا مثلا خودم خیلی وقتها یه چیزایی میگم بدتر از چیزایی که به شما گفته شده ولی واقعا ته دلم اون منظوری که برداشت شده نبوده. البته همیشه موقع خداحافظی معذرت خواهی میکنم و میگم شما که میدونید من چرت و پرت زیاد میگم اگر ناراحت شدید ببخشید.
من همیشه توی ذهنم حرفهایی که میشنوم رو به بهترین نحو ممکن تعبیر میکنم. و اصلا خودم رو میذارم جای اون ادم و میگم خب من هم از این حرفا زیاد میزنم.
مثلا من الان 7 ساله ازدواج کردم و هروقت که میریم خونه خواهر شوشو که ماهی یکبار هست تمام مدت خواهرشوشو توی اشپزخونه ست. شوشو و شوهر خواهرش پای تلویزیون هستند و بچه هاشون هم توی اتاق. شما فکر کنید من گاهی وقتها نه فقط کل روز رو تنها میمونم بلکه بعضی وقتها ما شبا هم اونجا میخوابیم و من دو روزی تنها هستم. سعی کردم برای خودم سرگرمی ببرم. یا بافتنی میکنم یا جدول حل میکنم. یه وقتایی خیلی ناراحت میشم اما باز به خودم میگم خب کار داره دیگه. خودم هم همش توی اشپزخونه م. فرقش اینه که مال من اپنه مال اونا نه.
به نظر من اینطوری خیلی زندگی راحت تره.
سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش. هههههه
... زن که باشی باید صبور باشی, مدارا کنی و با همه بغضت لبخند بزنی... ظرافت و لطافت به چه کار می آید؟؟؟ کوه باید باشی... سفارش انواع لباس های بچه گانه بافتنی و قلاب بافی دستباف در http://www.doonedoone.com
راستی من هیچ وقت مفهوم دعوا یا حسادت جاری ها رو نمیفهمم. چون به نظرم دوتا جاری باهم توی یه تیم هستن که میتونن بر علیه خانواده شوهر توطئه کنند.ههههههههههه
من و جاریم که رابطه مون خیلی خوبه. هیچ وقت حس بدی نسبت بهش ندارم. و یکی از کسائی هست که باهاش دردو دل میکنم. چون به هرحال هرچی باشه رفتارهای برادرا به هم نزدیک تره و دو تا جاری بیشتر همدیگه رو درک میکنند.
البته میدونم که چقدر طرف ادم توی این قضیه نقش داره. اما اگر جاری های بدجنس دارید سعی کنید این مسئله رو بهشون بفهمونید و باهاش تیم تشکیل بدید.
البته من خیلی حاضر جوابم. و در واقع اون عروس حاضر جواب خانواده که دهن همه رو بسته منم. ههههههههه
اون یکی جاریم که ماهه. بیچاره کلی سختی تحمل کرده. تازه من به اون هم جواب یاد میدم.هههههه
مامان ایلیای عزیز خانواده شوهر من واقعا خودشون هم خوب هستن. مهربون باگذشت کینه ای نیستن هرچی پیش بیاد مال همون موقع هست. همه فراموش میکنیم .همدیگه رو واقعا دوست داریم. از ته دل .ریا نیس یا تظاهر نیس. هر کی چیزی پشت سرم بگه جوابشو میدن. البته خوبیش اینه که تک عروسم.ههههه .ناخودآگاه کلی از مشکلات حله. هههه.
پسرم گل پسرم ای همه احساسم ...ای تمام عشقم....می تپد قلب من با تبسمهایت...
منم یه جاری سیاه سوخته زشت دارم که خونشون هم تو اسلامشهره .خونواده شوهرم واسه من نه عروسی گرفتن نه کاری کردن همش هم خودشون و زدن به نفهمی. اما خونواده ساده دل من کلی برام جهاز خریدن که من جلوی خونواده شوشو کم نیارم اما اونا خیلی بیشور بازی در آوردن خدارو شکر می کنم که باز شوهرم خیلی هوام و داره و همش طرفه منه.حالا برای اون جاریم هم عروسی گرفتن هم کلی بهش جهاز دادن و کلی هم کادو .
محمد هستم فوق لیسانس شیمی
گلپونه جون و مریم مامان پوریای عزیز اول بگم که شما واقعا خوششانس بودی که خونواده همسرتون خوبه ویا اینکه سیاست داشتین که چطور باهاشون رفتار کنیم.اینکه ما مسائل رو راحت بگیریم تا حدی خوبه اما همین طور که از اسم اینجا معلومه ما عروسای داغ کشیده و بی زبونی هستیم که با محبت زیاد و احترام زیاد کردن روی خونواده شوشو رو بردیم بالا و اومیدیم بهم یاد بدیم که چطور بایه مسئله کنار بیام و حقمون رو بگیریم.میدونید که حق دادنی نیست گرفتنیه...

رویای جون گفتیا!!!!!!!!!منم یه درد اینجوری ولی بدتر دارم.خونواده شوشوی من زمانی که وقت شب چله و بله برون من بود گفتن نه نگیر چرا بگیر(واسه این گفتن که خودشون راحت باشن و خرج نکنن زیاد)اما این جاری من همشو گرفت اینام واسش سنگ تموم گذاشتن بهشون گفتم چرا واسه من نکردین گفتن شما نگرفتین به ما چه!!!!!!!!!!! گفتم خوب شما گفتین نگیر.......توچشام رفتن و گفتن نه ما همچین حرفی نزدیم حالا شادو خورم بله برون و شب چله و......... با دالامبو دیلومب بردن.واقعا متاسفم واسه خانواده ها احمقی که ای چیزا رو درک نمیکنن
خاطرات خیلی عجیبند؛
گاهی اوقات می خندیم،
به روزهای که گریه می کردیم!
گاهی گریه می کنیم؛
به یاد روزهایی که می خندیدیم …
شما که میگین با جاری تیم تشکیل بدین و دردودل کنید یه چیز خیلی خیلی ساده از اوایل بگم اون موقع من عقد بودم جاریم ازدواج کرده بود و همونطور که گفتم من وظیفه سرگرم کردنه جاریمو داشتم یه شب مهمونی خونه مادرشوهراینا من شدید پری شده بودمو سردرد گرفته بودم.من زودتر با این حالم باز رفته بودم کمک جاریمم با ناز همیشگی بعدا اومد و انتظار داشت من طبق معمول بلند شم از جام ولی من اینقد دیگه داشتم میمردم فقط دست دراز کردم اصلا نذاشت من توضیح بدم بخدا یک راست رفت تو آشپزخونه پیش مادرشوهر خداشاهده اگه دروغ بگم و طوری که من بشنوم بهش میگفت این چشه با من ؟چرا از جاش پا نشد؟چرا قیافش این جوریه؟هی گفتم نیاما!!!بعد من الان اینجوریتازه وقتی اومد نشست اصلا رو خودم نیووردم علت بلند نشدنمو عینه این بده کارا گفتم تا آخرشم از ترس مادرشوهر چسبیده بودم بهش....چقدر بدبخت بودم
سلام عاطی جون واقعا که چقدر همدردیم خونواده شوشوی منم واسه من شب چله ای نگرفتن اما واسه جاریم هم طلا خریدن هم پالتو و کفش خاک بر سرم.حس می کنم که خیلی به خونواده شوهرم رو دادم از بد من تا حالا هم بهشون بی احترامی نکردم کاشکی یه کم پرو و متوقع بودم
محمد هستم فوق لیسانس شیمی