2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترانه جان هر چقدر هم بد باشن بالاخره پدر و مادر شوهرتن و شوهرت به پدر و مادرش نیاز داره . اگه شما جای ایشون بودین و همسرتون به هر دلیلی نمی ذاشت با خانوادت رفت و امد کنی چه حالی داشتی ؟ هر چقدر هم که همسرت بدونن خانوادش مقصره بازم بهشون نیاز داره و از درخواستاش از شما معلومه که دلتنگشونه . خدایی نکرده این قطع ارتباط در درازمدت روی زندگی پر از ارامشتون تاثیر منفی نداشته باشه . فکر کن ببین می تونی بدون قطع رابطه یه راه حل دیگه ای پیدا کنی ؟ انصاف نیست . شوهرت دلش از سنگ که نیست . خدایی نکرده فردا پدر یا مادرش فوت کنن اونوقت شما رو مسببب همه جدایی اش از اونها می دونه و نمی بخشدت و اینو چند مورد به عینه دیدم که میگم . موفق باشی و همیشه خوشبخت
اذینا جون مجبور به تحملی چون عزیزان شوهرت هستن . اگه شوهرت رو دوست داری باید با نزدیکترین کسانش هم کنار بیایی حالا یا به اجبار و زور یا با صبر و تحمل و کمک از خدا خواستن . مطمئنا خانواده عموت و رفتار زن عموت رو می دونستی پس وقتی به شوهرت بله رو گفتی به اونا و اخلاق و رفتارشون هم بله گفتی . چون شرایط رو می دونستی جای گله در کار نیست . به فکر چاره باش
من هر وقت با مادر شوهرم حرف زدم معمولا تو مهمونیای بقیه اقوام بوده یا از قشنگیه دخترا وعروسای بقیه فامیل حرف زده یا از تحصیلات عالیه و درآمداشون.من کارشناسی ام ولی سر کار نمیرم.بخدا قیافمم خوبه زشت نیستم
مرسی مامان ایلیا حق با شماست ولی چکار کنم رفتار اونارو میبینم روانی میشم بعد با شوهرم درگیر میشم چون بی احترامی اونا لفظی نیست اگر بود منم جواب میدادم خالی میشدم ...اونا با بی محلی من رو میرنجونن ..مادر شوهرم با 2تا دختراش میشن یه اکیپ بعد فقط با خودشون پچ پچ میکنن و به من بی احترامی میکنن خوب منم ناراحت میشم ترجیح میدم نرم تا اینکه تنها بمونم مگه شوهرم چقدر میتونه به من بچسبه خوب اونام حرفای مردونه دارن من خسته میشم ....واسه من قیافه میگیرن و محل نمیدن و بجاش همش با شوهرم حرف میزنن و یا با خودشون و میخندن ....جای من بودید چکار میکردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ترانه جان واقعا نمی دونم هدف این افراد از این کارها چیه و چرا به عروسشون اینقدر بی محلی می کنن . به نظر من برای عید برو عید دیدنی و از الان هم با خودت یه قرار بزار به هیچ وجه دیگه به شوهرت غر نزن . به خدا وقتی شوشوت ببینه به خاطر اون داری تحمل می کنی و چیزی نمی گی ارزشت براش هزار برابر میشه .
وقتی رفتی اونجا و مادرشوهرت و دختراش دور هم جمع شدن شما هم دوستانه برو کنارشون و بگو اجازه هست منم بشینم پیشتون ؟ ممکنه جو سنگین باشه ولی سعی کن یه جوری سکوت رو بشکنی مثلا از رنگ موی یکی شون تعریف کن . البته در حد معمول نه خیلی افراطی که فکر کنن اخر سلیقه ان . مثلا بگو رنگ موتون چه خوب در اومده کجا رنگ کردید ؟ یا مثل برای عید خونه می مونید و جایی نمی رید ؟ خلاصه حتی ممکنه یه کم به پاچه خواری نیاز باشه ولی برای برقراری ارتباط باهاشون سعی ات رو بکن . مثلا بگو بدید سالاد رو من درست کتم و ... نباید زود هم از میدون به در بشی ولی اگه دیدی واقعا جواب نمی ده و بین خودشون راهت نمی دن با خودت کتاب ببر و بشین بخون یا اگه کار عقب افتاده ای داری انجام بده و خلاصه هر جور شده خودتو سرگرم کن . ولی تا جایی که می تونی سعی کم یخ روابطتون رو بشکنی . حتی شده برایی مادرشوهرت هدیه بگیری . انتظار نداشته باش اولین روزی که این کارا رو کردی کلی تحویلت بگیرن همین که پیششون بشینی کلی هنره . منتظر تغییزات کوچیک باش و انتظار تغییرات ناگهانی رو نداشته باش . خلاق باش و وضعیت رو درست مدیریت کن ایشالا همه چیز درست میشه
مرسی عزیزم من هرکاری بگی کردم خوبی گذشت و... ولی تشکرشون مال همون لحظه بوده و زود یادشون میره کافی ناخوداگاه یه کوتاهی ازمن سربزنه همه چی یادشون میره ..منم سپردمشون بخدا....اره درست گفتی کتاب ببرم چه ایده خوبی اینطوری اونام میفهمن من وقتم پره و نیازی به تحویل اونا ندارم و میسوزن ازینکه اینطوری نمیتونن منو دق بدن ...مرسی واقعا بجا بود راهکارای زیادی شنیدم با مبایلم وربرم بگم اون لحظه بهم بزنگن کلی صحبت کنم با پدرشوشو صحبت و شوخی کنم وووووو.کتاب و که شما گفتی ازهمشون بهتره مرسی عزیز..موفق باشی ایشاا.. همیشه
خواهش می کنم ترانه جون اگه می خوای کاری کنی که فراتر از چزوندنشون باشه و به نوعی جزغاله بشن کتاب زبان انگلیسی ببر یعنی می ترکن خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
ولی عزیزم به نظر من سعی کن بیشتر رو برقراری رابطه ات با اونها کار کنی . بهت گفتم ممکنه مدتها طول بکشه تا رابطه درستی برقرار بشه ولی کوتاه نیا . حداقل بقیه این تلاشهاتو می بینن و بهر حال دلشون از سنگ هم باشه نرم میشه . ایشالا همیشه شاد و سرحال باشی

به به اذینای عاشق پیشه ما چطورن ؟ دیشب خیلی به فکرت بودم . گفتم این طفل معصوم با اعصاب خراب سر رو بالشت گذاشت . ایشالا همه این مشکلات زودتر تمام بشه
2810