2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم نسبت به خونوادم خیلی حسوده...توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 24 پست
زود برگرد خونت جای دیگه اجاره کنید ولی دورنشو

بخدا در طول سال اصلا نمیایم فقط عیدا میایم،اعصابم خورد میشه اینهمه خونوادم ب ما میرسن اینجوری میکنه باهاشون،

کنجد مامانی و بابایی خوش اومدی به زندگیمون

منظورم همسر شما نیستا ولی نمیدونم چرا مردا وقتی زنشون حامله میشه هار میشن

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هپه خانوماوباردارن یکیش من ک سرهردوشدیدیودم ولی جابی نرفتم  بنظرم نمیرفتی بهتربود زن حامله یا ...

قدر چی،من حالم بود بیشتر بهم کار میداد،بخدا نه خواهرش نه مادرش ی تیکه.نون برام نفرستادن...خونواده من پول بلیط پرواز دادن من اومدم،میشناسمش میخواد یجورایی.متو دور کنه از خونوادم.  منم گفتم بخوای منو دور کنی منم دورت میکنه از خونوادت

منظورم همسر شما نیستا ولی نمیدونم چرا مردا وقتی زنشون حامله میشه هار میشن

خونه بودم هیچی نگفت ک نرو بمون خونت،تازه میگفت اخیش میری ی مدت تنهام....الان ک اومدم شروع کرده بهونه جویی،کلا تو نامزدی هم اینجوری بود،همش دوس داره پیشش باشم،البته پیشش ک هستم بخدا قدرمو نمیدونه همش اذیتم میکنه

عزیزم من درکت میکنم.اگه شوهرت مخالف بود باید همون اول مخالفتشو ابراز میکرد نه که بذاره بری بعد اعصابتو خورد کنه

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)
عزیزم من درکت میکنم.اگه شوهرت مخالف بود باید همون اول مخالفتشو ابراز میکرد نه که بذاره بری بعد اعصاب ...

دقیقا منم همینو میگم،اولش نگفت ک نرو....گفت برو،الان ی روزم نشده شروع کرده بهونه جویی،اعصابمو خورد کرده،خودشون خیلی صمیمی نیستن منو ک میبینه حسادت میکنه....نمیدونم بخدا چیکار کنم،حرفایی زد واقعا دلم شکست

دقیقا منم همینو میگم،اولش نگفت ک نرو....گفت برو،الان ی روزم نشده شروع کرده بهونه جویی،اعصابمو خورد ک ...

منم ی دونه مث شوهر تورو دارم درکت میکنم.ولی تجربه شده برام وقتی میگه برو نمیرم به درد سر و اعصاب خوردیش نمی ارزه

منم ی دونه مث شوهر تورو دارم درکت میکنم.ولی تجربه شده برام وقتی میگه برو نمیرم به درد سر و اعصاب خور ...

در طول سال ک همش نمیام ی عید هس ک اونم ی هفته زودتراومدم،منم باهاش ازاین به بعد لج میکنم نمیزارم بذه خونه ننه و خواهر عوضیش