2777
2789

سلام بچه ها،من تازه حامله شدم هفت هفته ام خیلی خیلی ویار داشتم از خونه و اشپزخونم متنفر شده بودم،مامانم اینا پیشم نیستن شهرستان هستن بهم گفتن بیا ی مدت بمون تا وسط عید ک همسرت بیاد دنبالت منم اومدم،همسرم اصلا نگفت نروبمون خونه،حالا ی روز گذشته شروع کرده دعوا ک چرا رفتی،امسال سال اول عید بود،خونوادت همش بهت صبح تا شب ز میزنن و فلان،باید میموندی خونه خودت،یهویی اینجوری کرد،خیلی به من وابسته اس میدونم الان خونه اس تنهاس اینجوری میکنه،ولی بهم میگه دیگه نمیزارم بری خونه مامانت،منم اعصابم خورد شد گفتم پس منم نمیزارم بری خونه مادر خودت.....بنظرتون چه رفتاری کنم؟من مقصرم....استرس بهم وارد کرد.

کنجد مامانی و بابایی خوش اومدی به زندگیمون

به نظرم برگرد خونت تنهاست گناه داره

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشتبباه کردی رفتی خونه مادرت . ب اشپرخونه ویار داشتی چرا خونه رو ترک کردی؟خونه مادرت اشپرخانه نداره ...

خوب نسبت ب خونه خودم ویار پاشتم اومدم اینجا حالم خوب شده دکتر بهم گفت تغییر محیط حالتو خوب میکنه

اشتبباه کردی رفتی خونه مادرت . ب اشپرخونه ویار داشتی چرا خونه رو ترک کردی؟خونه مادرت اشپرخانه نداره ...

راست ميگه يه مدت از بيرون غذا ميگرفتين يا شوهرت درست ميكرد يا ننش درست ميكرد ميفرستاد

منو پسرام   

یه چیزیو خواهرانه بهت میگم 

هیچ وقت تنهایی نرو خونه خانوادت. بگو شوهرت ببره تا اگه خدایی نکرده اتفاقی افتاد دهنش بسته باشه 

شوهرت ببره بزاره وخودش برگرده .

خدایا مواظب عشقام باش 💖💖👼👨‍💼
ننش اينا نشستن يادش دادن شك نكن

دقیقا مطمنم خواهرش چیزی گفته،وقتی جلوی خودم گفت سال تحویل اینجا نیستی.....متنفرم ازش خدا لعنتش کنه اگه شوهرمو پر کرده باشن

خوب نسبت ب خونه خودم ویار پاشتم اومدم اینجا حالم خوب شده دکتر بهم گفت تغییر محیط حالتو خوب میکنه

خب میرفتی جای دیگ اجاره میکردین چندماه چی میشد شوهذت چون نیستی بهانه میگیریه

میشه واس زود مامان شدنم دعاکنید
راست ميگه يه مدت از بيرون غذا ميگرفتين يا شوهرت درست ميكرد يا ننش درست ميكرد ميفرستاد

مادر شوهرم بخدا قسم ی تیکه نون نفرستاد برام،قرار بود تو عید بیایم مسافرت پیش مامانک اینا،حالا من یکی دوهفته زودتر اومدم،کلا نمیدونم چرا حسادت میکنه میگه زیاد ز میزنن مامانت و خواهرت....یجورایی داره منو اسیر میکنه

2810