2777
2789
عنوان

خانم ها کسی اهل کازرون هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 17493 بازدید | 56 پست
شکایت کردی به جایی نرسید؟

از اولی شکایت کردم و نیابت گرفتم . پولم رو بعد از یکسال ازش گرفتم .

اما دومی رو نمیتونم شکایت کنم . چون موضوع یه کم پیچیده است .

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.
ای وای متاسف شدم واسه ضرری ک کردی چقد بد..البته آدم خوب و بد همه جا هس..من خودم از مشهدم مشهدیا هم ...

البته استثنا هم وجود داره همیشه

قطعا هرکی اصفهانی باشه خسیس نیس.هرکی کازرونی باشه بد نیس

اگر طرفت ادم خوبیه که بیخیاله حرف بقیه

‏مامانم يه جوري ميگه زودتر از ٢٥سالگي نميزارم ازدواج كني كه خواستگاراي پشت در داد زدن بادبان ها را بكشيییییییید، به عقب برميگرديم.. ( آناماریا)

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ینی یکم خورده شیشه دارن مخصوصا کاسباش و خانوم ها ۸۰ درصدشون چادری هستن حتی اونایی ک مذهبی نیستن هم ...

خب ما هم یکی از شهرهای مشهدیم جو مذهبی و اینا همونطوریاس..اما خب خورده شیشه  چ بد..اتفاقا باباش از کاسب های قدیمیه

اما تا جایی ک من خونوادشو میشناسم خیلی ادم های خوبی ب نظرمیان ک  

از چ نظر خوش نام نیستن عزیزم میشه برام توضیح بدی؟اخه اینی ک باش دوستم خیییلی پسر خوب و ایده آلی ب نظ ...

تفاوت فرهنگی کازرون خیلی زیاده مخصوصا برا ازدواج من خودمم چندتا خواستگار کازرونی داشتم یه سری سنت ها و سخت گیریای اذیت کننده ای دارن

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه😔 تو باید قوی تر بشی😪
حتما در موردش تحقیق خاص کن . چون این بنده خداها که من باهاشون در ارتباط بودم هم خودشون از اول ادعای ...

ای واااای

اره هنوز خواستگاری نیومده..من ترجیحم همینه ک بیشتر همو بشناسیم

بیاد خواستگای قطعا بابام کلی تحقیق میکنه و اینا

اما خب همو دوس داریم....خداکنه نتیجه خوب باشه

ببخشید یکم شبیه اصفهانیا هستن رابطه شون با عروس خیلی خوب نیس ولی دوماد رو دوس دارن، درخواست دوستی بد ...

اوووف اتفاقا دوتا عروس دیگشون ا کازرونن

من بخوام عروس شون بشم از این ور کشور  

باشه عزیزم درخواست میدم.. دست گلت دردنکنه

اوووف اتفاقا دوتا عروس دیگشون ا کازرونن من بخوام عروس شون بشم از این ور کشور     باشه عز ...

مجازی خیلی سخته..ایشالا اگ صلاحه بهم برسید

‏مامانم يه جوري ميگه زودتر از ٢٥سالگي نميزارم ازدواج كني كه خواستگاراي پشت در داد زدن بادبان ها را بكشيییییییید، به عقب برميگرديم.. ( آناماریا)
البته استثنا هم وجود داره همیشه قطعا هرکی اصفهانی باشه خسیس نیس.هرکی کازرونی باشه بد نیس اگر طرفت ...

قطعا همینطوره . خوب و بد همه جا هست . اما من واقعا دیدم اون چیزی که در مورد صفت غالب یه شهر میگن در اغلب مردمش وجود داره  . اما خب این ملاک رو نباید به عنوان قضاوت برای فردی که نمیشناسیم قرار بدیم چون ممکنه اون فرد از همون استثناها باشه.

البته استثنا هم وجود داره همیشه قطعا هرکی اصفهانی باشه خسیس نیس.هرکی کازرونی باشه بد نیس اگر طرفت ...

آره درسته اما خب دل آدم ی طوری میشه وقتی همه بد میگن دیگه

وای امضات..غش کردم  

مجازی خیلی سخته..ایشالا اگ صلاحه بهم برسید

هنوز بچه ایم منم اصراری ندارم بهش برسم..ینی منطقم بیشتر از احساسم کار میکنه اما ایشالله اگر صلاح بود درست شه همه چی..ممنونم ازت عزیزم

آره درسته اما خب دل آدم ی طوری میشه وقتی همه بد میگن دیگه وای امضات..غش کردم    

گلم دلت بد نشه فقط حساس شو به تحقیق دقیق.

من هم تو مجازی با یه پسر از یه شهر دیگه با کلی تفاوت فرهنگی آشنا شدم و در نهایت بعد چند سال ازدواج کردم . به من هم اون موقع خصلت های مردم اینجا رو میگفتن . الان که اومدم اینجا و چند ساله دارم زندگی میکنم میبینم واقعا خصلت هایی که در موردشون میگفتن درسته .. یعنی در 80 درصدشون هست . ولی حالا خدا رو شکر همسر من و خونواده اش استثنا بودن . ولی این رفتارهای مردم این شهر واقعا آزارم میده . فکر ایناش رو بکن.

گلم دلت بد نشه فقط حساس شو به تحقیق دقیق. من هم تو مجازی با یه پسر از یه شهر دیگه با کلی تفاوت فرهن ...

واااای جدی؟

چقد جالب

عزیزم میشه بگی چن سال باهم دوس بودین؟؟

شهرتون خیلی فاصله داشت؟

مادرپدرتون مشکلی نداشتن با ارتباط تون؟

ببخشید خیلی کنجکاوم

اخه خودم درگیر همچین رابطه ای هستم البته هنوز اولشیم