2777
2789
عنوان

خانم ها کسی اهل کازرون هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 17445 بازدید | 56 پست
سلام من چند سال کازرون زندگی کردم تو کوچه ی حوزه علمیه برادرا یه فروشگاه طب اسلامی هست کنار بستنی بن ...

اگر از اون پیرزن که اونجاها هست و درمان میکنه شماره ای کسب کردید اگه تونستید لطفاً بدید

ببخشید عزیزم حرفم رو اصلا اصلا اصلا تعمیم به کل نمیدم . فقط چون مورد حساسیه توجهت رو به یه نکته جلب ...

سلام!نه عزیزم اتفاقااااا کازرونی ها خیلیییی آدمای خونگرم و مهربون و با وجدانی هستن! ولی خب مسلما هر شهری آدم خوب داره،آدم بدم داره! از شانست دوتا بدش به تورت خورده! وگرنه کازرونی ها خیلی مردم خوبین!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگر از اون پیرزن که اونجاها هست و درمان میکنه شماره ای کسب کردید اگه تونستید لطفاً بدید

سلام شمارش رو ندارم ولی ادرسش خارج از کازرونه یه روستاست اطراف شهرستان قائمیه نیم ساعتی تا کازرون راهه  اونجا از هر کسی بپرسید میشناسنش اکثرا اسمش زری هست چند تا از اشناهامون رفتن خیلی راضی بودن

توروخدا این طور راحت قضاوت نکنین مردم یک شهر رو . چون شما آدم بد به پست تون خورده دلیل نمیشه همه شون بد باشند که!! همه جا آدم خوب و بد داره . مثلا خانواده همسر من کازرونی هستن بسیار بسیار آدم های خوب و مهربون و اصیل . پاک.زن دوست. دست و دلباز . دو تا خواهر شوهر دارم یکی از یکی بهتر.مادر شوهرم که واقعا گلی از گل های بهشت اینقدر مهربون که حد نداره همه جا میگه من سه تا دختر دارم عروسم دخترمه و دو تا دخترام. منم با شوهرم دوست بودیم که بعد منجر ب ازدواج شد. 

خدایا،شکرت منو لایق مادر شدن دونستی ....خدای مهربونم هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن🙏🏻.اگه منتظره دامنشو سبز کن🙏🏻.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن🙏🏻.اگه مستاجره صاحب خونش کن🙏🏻.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن🙏🏻.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تو رو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن🙏🏻.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🥰🌷🥰🌷
بیشتر ببینید
واقعا؟ کازرونی ها خیلی خوش نام نیستن  من خودم کازرون زندگی کردم چن سال

شما خودت از کدوم شهری گلم؟؟ اونجا همه بی گناه و معصوم هستن ؟؟ لطفا اینقدر راحت قضاوت نکنید مردم شریف کازرون رو .و تعمیم ندید. همه جا، آدم خوب و بد داره .. شما آدم بد به پستت خورده دلیل نداره همه بد باشند جانم. 

خدایا،شکرت منو لایق مادر شدن دونستی ....خدای مهربونم هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن🙏🏻.اگه منتظره دامنشو سبز کن🙏🏻.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن🙏🏻.اگه مستاجره صاحب خونش کن🙏🏻.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن🙏🏻.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تو رو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن🙏🏻.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🥰🌷🥰🌷
بیشتر ببینید
شما خودت از کدوم شهری گلم؟؟ اونجا همه بی گناه و معصوم هستن ؟؟ لطفا اینقدر راحت قضاوت نکنید مردم شریف ...

عزیزم شما کازرونی هستید؟ دکتر شجاعیان متخصص گوش و حلق و بینی رو میشناسید؟

عزیزم شما کازرونی هستید؟ دکتر شجاعیان متخصص گوش و حلق و بینی رو میشناسید؟

همسرم کازرونی اصیل هست . بله عزیزم می شناسم

بیشتر ببینید
از چ نظر خوش نام نیستن عزیزم میشه برام توضیح بدی؟اخه اینی ک باش دوستم خیییلی پسر خوب و ایده آلی ب نظ ...

من کازرونی هستم.فامیلیش رو بگو تا بگم از خانواده خوبی هستن یا نه

این تاپیک مربوط به قبل هست ولی اتفاقی دیدم

واقعا متاسفم خیلی متاسف برای بعضی صحبت ها که به خاطر مواجه شدن با دو تا ادم بد از یه شهرستان اینقدر راحت قضاوت میکنید...

یعنی چی کاسب های کازرونی خرده شیشه دارن

والا ما که ارتباط داشتیم با اونجا خرده شیشه و کلاهبرداری تو چند تا شهرهای بزرگ کشور خیلی خیلیی بیشتره که اسم نمیبرم.

اتفاقا مردمی خیلیی خونگرم مهربون دوست داشتنی داره خیلی هم مهمون نواز هستن.

خود کازرونی های اصیل واقعا بدن کاسبهاش خیلی قسم دروغ میخورن .بد اخلاقن خیلی بلند بلند صحبت میکنن لهجه افتضاهی دارن .با عروس خیلی بدن .البته اونهایی که از اطراف کازرون امدن با خود کازرونی ها خیلی فرق دارن.اگه یه آدم خوب کازرون دیدی بدون اصلیتش یا از اطراف کازرونه یا خوزستانی و بوشهرین.فقط دنبال یه آدم سادن کلاه سرش بذارن بخاطر همین اکثرا دلالن  و کاسب