2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043544 بازدید | 88177 پست
سلام رانا جون  دلمون تنگ شده بود  دوستای خوشگل و باسلیقه صبحتون بخیر  منم امروز هم ...

ممنون گلم 

منم دلم برای تک تکتون تنگ میشه

7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش

سلام دوستای من

من همون کوثرییییی هستم 

متاسفانه امروز گوشیمو فرمت کردم اصلا حواسم به کاربری اینجا نبود وقتی اومدم به اینجا سر بزنم دیدم رمز عبور و ایمیلمو میخواست رمز عبورمو یادم بود ولی ایمیلم نه 

خیلی ناراحت شدم هرچی هم تلاش کردم بی فایده بود

بالاخره این کاربری رو ساختم 

ولی کاش یه راهی باشه کاربری قبلیمو بهم برگردونن

از امروز بگم 

صبح بعد از صبحانه خونه رو جارو کشیدم

سرویسا رو شستم

یه عالمه لباس انداختم لباسشویی اونا رو پهن کردم

ظرفا رو شستم ناهار رو آماده کردم 

عصرم یه دوش گرفتم 

میوه خوردیم با دخترا

چن تیکه لباس با دست شستم

شامو آماده کردم

و شستن ظروف و جمع و جور کردن آشپزخونه

ولی واسه فردا کلی کار دارم میام براتون بازم مینویسم

راستی روزتون مبارک دخترای قدیمی🌷😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استرس خدایی نکرده باعث بیماری میشه سعی که با برنامه ریزی به کارهات برسی و استرس و پایین بیاری

راناجون اكثرا كه مريض ميشم خودم ميدونم كه ازاسترسمه ولي نميتونم بدون استرس باشم

تنها كارخونه نيست كه توهمه چي استرس دارم نميدونم چيكاركنم

من دیروز رو‌خونه مادر همسرم گذروندم، یکم سخته ولی خب ما هم به سن اونا میرسیم، امید دارم اون موقه یکی هم دست ما رو بگیره

دیشب جای همگی رفتیم حرم، شب تولدم بود حسابی چسبید،از دیشب که یه عالمه دختر کوچولو دیدم تو ثحن موقع جشن، منم دلم دختر کوچولو خواست، فعلا با امام رضا یه صحبتایی داشتیم، تا انشالله ببینیم کی قسمتمون میشه😍😍😍😂

دیشب فقط شام حاضری درست کردم و خوردیم و خوابیدیم😴😴

امروز صب، یکم شیر تو یخچال بود،چون هوا گرمه نمیخوریمش، گذاشتم پنیر بشه، ماهی تو مواد خوابوندم واسه نهار.

یه قهوه درست کردم. و نشستم به کشیدن الگوی شومیز.

الگویی که با خیاطم کشیده بودم گذاشته بودم روی کیفم، زیپ کیفمم نبسته بودم، طی فرایند انتقال به خونه جناب همسر حواسش نبوده از روی کیف افتاده و این چنین شد که تمام صب امروزم تقریبا برای الگو میره، هر چند بدم نشد،چون خیلی کم الگو کشیدم تمرین میشه( مجبورم به جنبه مثبت ماجرا فک کنم دیگه😁).

الانم پسر جان دستور دادن بشینم و بغلشون کنم تا ماشین کوکی ها ببینن. 

راسنی هوا معرکهههههه س، انقد که در حال و پنجره ها رو باز گذاشتم و از نسیم خنک لذت میبرم😍😍😍😍😍

خداکنه فردا هم هوا خوب باشه، همسر جان به ارزوش که طبیعت گردی روز جمعه هست برسه، طفلی از قبل ماه رمضون که میرفتیم هنوز منتظر اون جمعه مزبور هست تا بریم نهار بیرون. شاید این جمعه باشد، شااااید😍😍😍

من برم به ادامه الگوم رسم،اگه بتونم برش بزنم تا قبل نهار عالی میشه

دیروز متوجه شدم که تا مهمونی بززززرگ خونه مادر همسر تقریبا یه ماه مونده، من با خودم قرار داشتم تا اون موقع به حدی در خیاطی برسم که لباس مهمونیمو خودم بدوزم،البته با کمک خیاطم، ببینم میشه یا نه.

لباسی که مد نظمه سادس، یه دامن کوتاه با یه شومیز، پا چه دامنشو خریدم ولی واسه شومیزش پارچه پیدا نکردم، اول هفته دیگه قرار با خواهرم بریم خرید پارچه ، خداکنه پیدا کنم

من دیروز رو‌خونه مادر همسرم گذروندم، یکم سخته ولی خب ما هم به سن اونا میرسیم، امید دارم اون موقه یکی ...

خدای من، ص و ث گوشیم کنار همه، فک نکنین انقد بیشوادم که صحن رو با ث نوشتم😁😁

نهار خوردیم به علی کوچولو

شومیزمو برش زدم و دوختم

یقه و استینش مونده.

فک میکنم یه ایراد کوچولو داره که باید قبل وصل کردن استین حلش کنم،خودم بلد نیستم باید ببرمش پیش استادم.

اگه بشه تا شب یقه و استینشم درست کنم فقط وصل کردنش بمونه واسه بعدا عالی میشه

اینطوری روز بعدی که برای خیاطی در نظر گرفتم میتونم بشینم پای بیلرسوتم، و نهایتا دوتاشو ببرم پیش خیاطم تا تاییدشون کنه و جادکمه بزنه😍😍😍

نیم ساعتی استراحت میکنم بعدش میرم سراغ یقهههه

راناجون اكثرا كه مريض ميشم خودم ميدونم كه ازاسترسمه ولي نميتونم بدون استرس باشم تنها كارخونه نيست ك ...

حتما برو پیش روانشناس

7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
من دیروز رو‌خونه مادر همسرم گذروندم، یکم سخته ولی خب ما هم به سن اونا میرسیم، امید دارم اون موقه یکی ...

سلام زهرا جون خوبی؟

واقعا خدا کنه ما هم پا به سن گذاشتیم دستمون و بگیره

امیدوارم به دوختن شومیز تا روز مهمونی برسی و دسترنج خودت و بپوشی

سلام دوستای من من همون کوثرییییی هستم  متاسفانه امروز گوشیمو فرمت کردم اصلا حواسم به کاربری ا ...

به به ورژن جدید کوثری جون

باحاله این آیدیت 

مبازک آیدی جدید

فک کنم به نی نی یارها بگی برات برگردونن

خدای من، ص و ث گوشیم کنار همه، فک نکنین انقد بیشوادم که صحن رو با ث نوشتم😁😁 نهار خوردیم به علی ...

آفرین

عالی هستی تو به خدا یکدونه ای

امروز خونه مادرم هستم و فعلا که دارم استراحت میکنم

فردا یه قرار دوستانه داریم وسایلم و آماده کردم و فقط منتظر فردا هستم

امشب برنامه هفته آینده رو مینویسم

من چندوقته گزارش ندادم.پریروز مهمون دعوت کردم وافتادم به جون خونه.

جاروبرقی کشیدم 

ظرف شستم

لباس شستم.

حیاط ودستشویی شستم 

یکی ازکمدامو مرتب کردم

انباریو دسته گل کردم  

گردگیری کردم وغذاپختم. شبم بعدشستن ظرفاخشکشون کردم وگذاشتم سرجاشون دیگه واسه دیروز کاری نداشتم . که خالم زنگ زد گفن میایم خونتون (خالم خیلی تمیزه

)تاحالاازاومدن مهمون انقد خوشحال نشده بودم. چ خوبه تمیزی. 

من چندوقته گزارش ندادم.پریروز مهمون دعوت کردم وافتادم به جون خونه. جاروبرقی کشیدم  ظرف شستم ...

خالم ایناکه رفتن همه چیوگذاشتم سرجاش وجاروبرقی کشیدم  اومدم خونه مامانم شبم اینجاموندم گفتم یکم بیشترطول بکشه تمیزی خونم خخخ

سلام به همگی

دیروز صبح صبحیه سر رفتم یه دکتر واسه دستم متاسفانه اگزما پیدا کرده با مواد شوینده

بعد با بچه ها رفتیم فروشگاه واسه روز دختر یه خورده خوراکی و بادکنک اینا خرید کردیم

عصر کیک پختم 

ژله رولتی درست کردم

پفیلا درست کردم

منتظر شدم همسرم از سر کار اومد باهم براشون جشن گرفتیم خیلی بهشون خوش گذشت 

ولی دختر کوچولوم یه کم تب داره فک کنم سرما خورده

احتمالا شنبه ببرم دکتر براش چکاب بنویسن

بعد جشن شام پختم

شام خوردیم و خونه رو مرتب کردم

بری امروزم کلی کار دارم 

شب 10نفر مهمون دارم و کلی کار

ساد درست کردم

بادمجونا رو پوست گرفتم گذاشتم تلخیش بره

برنج خیسوندم 

مرغم خرد شده و شسته و امادست

بورانی کنگرم امادست

گوشت چرخی هم در اوردم برای قلقلی  عدس پلو با کشمش

بم جارو کنم

وشامم رو اماده کنم

شب میام انشاءالله

چ برنامه ای رانا جونم؟

هر هفته برنامه هفته آینده رو مینویسم 

چه کارهایی بیرون باید انجام بدم

چه کارهایی خونه

شام و ناهار و...

خریدها

و ...