2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043568 بازدید | 88177 پست
ما امروز از ظهر یه مهمون خیلی کوچولو داریم،همسن پسرمه، 😘 یه دختر ناز، دختر عمه علی جون😍😍 از مهد ...

به به چقدر خوب

7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
سلام  دوستان پرانرژی و باسلیقه کدبانو  ماشا...از هر انگشتتون یه هنر میریزه همگی  م ...

چقدر از این پست انرژی گرفتم ممنون

7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما من کارای روتین رو هر روز انجام میدم تمیزکاری و نطافت و شستشو.دلم میخواد مثل شماها یه سری ...

برای استارت زدن نباید دنبال موقعیت باشی چون جور نمیشه باید مثلا داری میری خرید بگی اول باید برم باشگاه ثبت نام کنم بعد خرید و به هیچ عنوان غیر از این نشه

و پیش خودت فک کنی خوبه از این به بعد میرم باشگاه سر راه خریدهامو هم انجام میدم به همین راحتی وقتی اسم بنویسی و پول بدی میری اما اگر ماهها برنانه ریزی کنی ممکنه نری

سلام به همه مرسی بابت تاپیک خوبت رانای عزیز تقریبا ۱۰۰۰صفحه رو خوندم. خیلی چیزا از اینجا یاد گرفتم ...

سلام عزیزم خیلی خوش آمدی

خواهش میکنم

من بهتر از ابر جادویی برای پاک کردن چربیهای مونده و سفت شده ندیدم ممکنه چند تا ابر تموم بشه تا تمیز بشه چون میگی زیاده

ولی اگر جرم گیر داری روی یه کم جرمگیر جوری که شره نکنه بریز روی دستمال و حتما دستکش دستت کن بکش و زود بعدش هم با دستمال نمدار بکش

حواست باشه به هیچ عنوان جرم گیر روی چیزی که از جنس استیله نریزه خرابش میکنه

روی هود هم اگر نمیتونی مرتب تمیز کنی سلفون بکش و هر هفته سلفون و عوض کن به همین راحتی

چندروز پیش رفته بودم یه فروشگاه که لوازم فرهنگی و هنری داره، دار گلیم بافی تو.ابعاد کوچیک داشت.قشنگ ...

ممنون عزیزم متاسفانه علاقه ای نداره  همون دستبند و گردنبند که رانا جون گفتن گزینه خوبیه

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤
توی این سن به زیورآلات فانتزی هم علاقه دارن میتونی دستبند یا گردنبند یا یک کیف خشگل بخری ساعت اسپرت ...

ممنون عزیزم.مورد خوبیه اصلا یادم نبود

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤
اشکال نداره چرا جیغ زدی ؟ من وقتی دخترم خرابکاری میکنی میرم سریع گوشیم و میارم همون حالت ازش عکس م ...

آخه شبش ساعت سه وچهار بیدار شده بود و یکم طول کشیدبخوابه بازم صبح ساعت شیش بیدارشدمنم خیلی خوابم میومد همین که  چشامومیبستم میومد موهامو میکشید.هر کاری کردم نخوابیدیکم چشام و بستم شاید یه ربع خوابیدم بیدار شدم دیدم این دسته گل به آبداده دیوونه شدم

ولی حق باشماس نبایدجیغ می کشیدم دخترم ترسید

سلام رانا جان خیلی خوشحال شدم از اینکه دوباره اومدی و پستامونو میخونی

امروز همون طور که گفتم کارای بیرون از خونم زیاد بود

دخترمو برم کلاس زبانش 

دوباره خودم رفتم یه جا سر زدم واسه کلاسای تابستونی واسه خودم یه سوال دوستای خوبم 

بنظرتون خوبه برم کلاسهای ژله و میوه آرایی من استعداد خوبی تو این زمینه دارم

متاسفانه ساعت کلاسش خیلی خوب نیست و باید دختر کوچیکمو با خودم ببرم که هم من اذیت میشم هم خودش

بنظرتون میشه با اینترنت این کلاسا رو بخوبی یاد گرفت؟؟؟؟

بعدش دوباره دخترمو از کلاس آوردم اومدیم خونه

دوش گرفتم

دخترمو حموم کردم

رفتم کلاس قرآن محلمون

برگشتم خونه شام رو آماده کردم

بعد شامم واسه همسرم ماکارونی آماده کردم که  برا ناهارش با خودش ببره

بعد آشپزخونه تکونی کردم

یه کوه ظرف که از صبح مونده بود رو هم رو با مایع سفید کننده و مایع ظرفشویی شستم

سینکم حسابی برق انداختم

گاز رو پاک کردم

آشپزخونه رو شستم

میزغذاخوری رو پاک کردم

سرویس ادویه جات رو پاک کردم

سفره غذا رو شستم

خلاصه که  آشپزخونه حسابی تمیز شد

ولی فردا هم کلی کار دارم

کل خونه جارو بشه

یه عالمه لباس باید بندازم ماشین

دوتا گلدون بکارم

انشاءالله میام کارامو اعلام میکنم🌷😘

عزیزم استرس نداشته باش لباسها رو نصف کن نصفش و شما اتو کن نصفش و همسرت اگر هم وقت نداری بزرگها رو ب ...

سلام راناجون خوبين؟استرس توذات منه راناجون اصلانميتونم بدون استرس باشم

تنهاكاري كه همسرم انجام نميده اتوكردنه.ديروز اتاقو كامل تموم كردم يه ساعتم تواشپزخونه وپذيرايي كاربكنم تمومه ميمونه جارو وگردگيري شستن سرويس اتوكردن لباسها كه بايد كم كمك اتو كنم يابزرگارو بدم برام اتو كنن امروز وقتم زياده احتمالا بتونم كارامو تموم كنم.

مرسییی قشنگم حتما میرم .. واس خرید چ پاساژایی رفتید ؟؟دوس دارم ی سری خرید کنم واس خودم و پسرم و همس ...

ما بیشتر خریدمون از ونوس بود چون بهمون نزدیک بود.مرجان هم بدنبود.ولی مرکز تجاری نرفتیم.

مریم هم گرون بود.از ونوس چندجفت کفش برای بچه ها گرفتیم قیمتش مناسب جنسش هم خوب.

از مرجان چندتا شلوارک گلدوزی شده،هندی،گرفتیم هرکی دید عاشقش شد.

اگه چیزهای ریز میزه تزیینی میخوای یا سوغاتی ساده حتما به پاساژ چینیها سربزن.

من چندتا چیز فانتزی گرفتم چند وقت بعد تهران همونو دوبرابر قیمت اونجا بهم گفت.

پاساژ مروارید هم خیلی خوب بود مخصوصا شلوار جین و کیف زنونش.

این نیز بگذرد...                                                       

سلام رانا جون 

دلمون تنگ شده بود 

دوستای خوشگل و باسلیقه صبحتون بخیر 

منم امروز هم خرید دارم هم کلاس دارم هم فردا خونه خالم دعوتم باید به خودم برسم.

این نیز بگذرد...                                                       
ما بیشتر خریدمون از ونوس بود چون بهمون نزدیک بود.مرجان هم بدنبود.ولی مرکز تجاری نرفتیم. مریم هم گرو ...

مرسییی گلممم

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.
آخه شبش ساعت سه وچهار بیدار شده بود و یکم طول کشیدبخوابه بازم صبح ساعت شیش بیدارشدمنم خیلی خوابم میو ...

آره عزیزم بچه هست اگر سنش اندازه شما بود که اینکار و نمیکرد اینجوری جلو خلاقیتش و میگیری

سلام رانا جان خیلی خوشحال شدم از اینکه دوباره اومدی و پستامونو میخونی امروز همون طور که گفتم کارای ...

مرسی عزیز دلم لطف داری

من اگر جای شما بودم کلاس نمیرفتم برای اینکه دخترم اذیت میشد و واقعا ارزشش و نداره

میتونی از اینترنت سرچ کمی کم کم شروع کنی به درست کردن اگر جایی به مشکل می خوری بیای همین نی نی سایت سوال کنی که هر کس میتونه کمکت کنه و در نهایت وقتی دخترت بزرگتر شد برو کلاس که به علاقت هم برسی

سلام راناجون خوبين؟استرس توذات منه راناجون اصلانميتونم بدون استرس باشم تنهاكاري كه همسرم انجا ...

استرس خدایی نکرده باعث بیماری میشه سعی که با برنامه ریزی به کارهات برسی و استرس و پایین بیاری