2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2079679 بازدید | 88938 پست
سلام عزیزم خوا هش میکنم.انشالله همینطور بشه برای همه دوستان .اره واقعا ما اینجا زندگی میکنیم و همه چ ...

وای خدای بزرگ   هنوز جودی را یادتونه😅

خیلی ازت متشکرم 

چه انرژی خوبی گرفتم🤗

ای کاش دوباره اینجا را رونق بدیم

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

الهی

حول حالنا به آرزوهای محال

حول حالنا به نور

به شور

به هر آنچه دور

حول حالنا به لبخند

به عطر بهار...

حول حالنا الی احسن الحال

با آرزوی تقدیری عالی برای شما دوستان عزیز و همه هموطنانم🌷🌷

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بیشتر ببینید

سلام 

سال نو تون در از خیر و برکت انشالله

عزاداری هاتون قبول🖤🖤🖤

مریم جان خیلی خوشحال شدم از قبولیت، آفرین به اراده و پشتکارت❤️❤️

سوسن جون از خوبی حالت ، حال دلم خوب شد خداروهزار بار شکر که بهتری

اذربانو جان چقدر خوب که دوباره تدریس دانشگاه رو شروع کردین،(منم تدریس دانشگاه رو دوست دارم ولی هنوز موفق نشدم خودم رو راضی کنم با دانشجوها همراه بشم، به نظرم کار سختیه مدیریتشون😅)

سلام سال نو تون در از خیر و برکت انشاللهعزاداری هاتون قبول🖤🖤🖤مریم جان خیلی خوشحال شدم از قبولیت، ...

فدای تو 💖

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام.  برنامم برا امروز

میز نهار خوری مرتب بشه

پذیرایی مرتب بشه

ظرفا رو بشورم

گاز و کنار گاز تمیز بشه

پذیرایی و آشپزخونه برقی بشه

خونه طی کشی بشه

سفره ی صبحانه جمع بشه

جا لباسی مرتب بشه

تخت و اتاقم مرتب بشه

اتاقم برقی بشه

حموم برم

سرویس ها شسته بشه

آجیل و شیرینی هنوز نچیدم بچینم

ببینم خواهرم پیاده روی میاد بریم پیاده روی جنگل بریم

داروها

افطاری آماده کنم  

شام درست کنم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام عزاداری هاتون قبول 

من فعلا خونه مامانم هستم کمک تا بابام بهتر بشه 

امروز فقط ی جاروبرقی کشیدم هرچند مامانم جارو کردن های من و قبول ندارع

مهمون اومدنی هم تو پذیرایی کردن کمک میکنیم 

احتمالا شب بریم خونمون

سلام.  برنامم برا امروز

میز نهار خوری مرتب بشه✅️

پذیرایی مرتب بشه✅️

ظرفا رو بشورم✅️

گاز و کنار گاز تمیز بشه✅️

پذیرایی و آشپزخونه برقی بشه✅️

خونه طی کشی بشه✅️

سفره ی صبحانه جمع بشه✅️

جا لباسی مرتب بشه✅️

تخت و اتاقم مرتب بشه❌️

اتاقم برقی بشه✅️

حموم برم✅️

سرویس ها شسته بشه✅️

آجیل و شیرینی هنوز نچیدم بچینم✅️

ببینم خواهرم پیاده روی میاد بریم پیاده روی جنگل بریم✅️

داروها✅️

افطاری آماده کنم  ✅️

شام درست کنم✅️

سلام سال نو تون در از خیر و برکت انشاللهعزاداری هاتون قبول🖤🖤🖤مریم جان خیلی خوشحال شدم از قبولیت، ...

سلام زهرای عزیزم

ان شاءالله سال خوبی در پیش داشته باشی همراه کوچولوها

تدریس کلا کار سختیه از اون سختتر کلاسداریه

ولی من عاشقشم امیدوارم حالا که پیرتر شدم هم مثل قبلا خوب از پسش بربیام😅

بیشتر ببینید

سلام برنامم برا امروز 

دیروز کار خاصی نکردم جمع شدن برا امروز 

ظرفا شسته بشه 

یه سر برم خونه ی مامانم 

گاز و کنار گاز تمیز بشه 

حموم برم 

حموم رو بشورم 

سرویس ها سطحی شسته بشن 

تخت و اتاقم مرتب بشه 

لباس خشک ها تا زده بشه 

لباسا شسته بشه و پهن شه 

اتاقم برقی بشه 

خونه برقی بشه 

خونه طی کشی بشه مخصوصا آشپزخونه 

سطح یخچال شیشه پاک کن زده بشه و دستمال بشه 

مغازه برم 

مهمون دارم شاید 

دو جا برم مهمونی

‌افطار داریم 

شامم همبر درست می کنم برا پسرم 

سلام سوسن جان وااااقعا برات خوشحالم آفرین به خستگی ناپذیر بودنت خداروشکر که ورق برگشته. ان شاالله ام ...

فدات. مرسی 

آن شالله شما هم 

زهرا زایمان کردی ؟ 

سلام عزاداری هاتون قبول من فعلا خونه مامانم هستم کمک تا بابام بهتر بشه امروز فقط ی جاروبرقی کشیدم هر ...

ان شالله که بابا بهتر بشن 

سلام میشه منم بیام خونه نیستم ولی میخوام ازفردابیام گزارش کاربدم به شماچن ساله اینجارومیشناسم چن باری تنبلی کردم فرارکردم اماانگارمغزم تکون خورده 😁😁😁

وزن شروع 70ایشالاکه بیشترنیستم وزن هدفم 68وزن بعدیم 65اون یکی هدفم 63هدف آخر60ایشالا55شد😁