2777
2789
عنوان

قد کوتاہ (کاربر آقا)

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 51 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

داداشمم همسن شماست ۱۶۸ هست خیلی نگران رشد قدشمبرا کنکور میخونه و شبا هم تا ۲ بیداره ...میترسم رو رشد ...

بببریدش دکتر خو

ممکن در آینده پشیمون بشع که چرا دکتر نرفته،به نظرم به زور ببریدش

بببریدش دکتر خوممکن در آینده پشیمون بشع که چرا دکتر نرفته،به نظرم به زور ببریدش

دکتر چرا؟ برای رشد قدش؟

میخوام تابستون ببرمش ۱۷ سالشه

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
اره گلماز دهم میخونه...

منم خواھرم یازدھمہ خییلی میخونہ دھن مارو سرویس کردہ فقط ھفتہ ای سہ چار ساعت پیشمونہ

کاربر آقا ھستم                                                                 سال 1407 کنکور میدم ھدفم رتبه دو رقمی ھست ((عکسی که روی پروفایلم ھست رو خودم گرفتم)) از اسفند 1403 به طور جدی برای کنکور شروع کردم ، کاربری تا اسفند ماہ متعلق به خواھرم بودہ و بعد از رفتن خواھرم به کمپ مطالعاتی این حساب رو به من واگذار کردہ

بیشتر ببینید
منم خواھرم یازدھمہ خییلی میخونہ دھن مارو سرویس کردہ فقط ھفتہ ای سہ چار ساعت پیشمونہ

موفق باشن انشالله

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
دکتر چرا؟ برای رشد قدش؟میخوام تابستون ببرمش ۱۷ سالشه

آرره برای رشد قدش

هرچه زودتر به نظرم ببریدش،منم اینجوری بودم ودرس میخوندم ونرفتم دکتر،اگر بدونی چقدر پشیمونم که،اصلا به نظرم یک دقیقه هم هدر ندید مگه چقدر طول میکشه دکتر رفتن،اون شاید الان حالیش نباشه ولی درآینده ممکنه پشیمون بشع،تازه آمپول قد هم تا یه زمانی میزنن اگر دیر بری دیگ نمیزنن