2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2053753 بازدید | 88530 پست
منم دوست دارم پنج صبح بیدار شم ولی همیشه نمیتونم آنلاین باشم. انگار منم افسردگی گرفتم

من ۵ نمی خوام همون ۷ راضیم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
من ۵ نمی خوام همون ۷ راضیم

من خیلی خونم منظم بود همیشه

هیچ سالی عید خونم خونه تکونی نداشت  

الآنم تمیزه  کثیف نیست ولی حوصله مرتب کردن ندارم .

فکرم همه خرابه دوست دارم بخوابم صبح بیدار نشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلی خونم منظم بود همیشههیچ سالی عید خونم خونه تکونی نداشت الآنم تمیزه کثیف نیست ولی حوصله مرت ...

امان از فکر و خیال😔

چرا عزیزم فکر و خیال میکنی، میدونی چقدر بده

می خوای هر چی تو دلته اینجا بنویس ما کمکت می کنیم من از وقتی اینجا نوشتم حالم بهتر شد اگر یادت بیاد ...

مرسی عزیزم 

ناهار رو سردستی گذاشتم. دوقلوها رو خوابوندم و با پسرم رفتیم برای شام یکم خرید کردیم. 

میدونی به خاطر مشکلات خونوادگی که از زمان بچگیم داشتم مثل ادمیم که از جنگ برگشته تن و روحم زخمی و خسته ست. 

چیزهایی که الان ازارم میده یکی مشکلات ریز و درشت خونواده ی پدریمه. وقتی میرم اونجا به جای اینکه ارامش بگیرم بدتر میشم. 

دوم بیماریم که تو تاپیک اخرم گفتم. 

سوم با همسرم از اول ازدواج چالش دارم. هم مهربونه و هم به شدت پرخاشگر و عصبانیه. 

چهارم بچه ها هم اذیت و خسته ام میکنند. همسرم بهم کمک نمیکنه. تا میام یه گله کنم میشه جنگ و دعوا. 

در کل من از یه ادم اروم و مهربون تبدیل شدم به یه ادم غمگین و عصبانی. 

عزیزم سلامبنظر من شما بعد از بیدار شدن اولین کاری ک میخوای کنی کارای آشپزخونت باشه، چه نهار، چه ظرف ...

سلام عزیزم ⁦ممنونم خیلی زود از خواب بیدار میشن. ساعت ۷ بیدارند.‌ به کوچیکترین صدایی حساسن و خوابشون سبکه‌. 

ولی حق با شماست من اول باید از اشپزخونه و اشپزی شروع کنم. 

اما من طبق عادتی که دارم همیشه میرم اول سراغ مرتب کردن و و جارو. اخرین کارم میشه اشپزخونه که تا اون موقع بچه ها گشنه شون میشه. 

رها جون می خوای با هم صبحا بیدار باشیم من دوست دارم یکی باشه من بیدار نگه داره صبحا پسرم راهی میکن ...

باشه عزیزم فکر خوبیه.

فقط تو این تاپیک باید در موردش حرف بزنیم یا تاپیک جداگونه میزنید؟ 

سلام ی صفحه کامل نوشته بودم الان دیدم نفرستادم پریده😟

من امروز تا ۱۱ خوابیدم سرما خوردم بدن درد شدید دارم پاشدم خونه رو مرتب کردم پسر کوچیکه باز شروع کرد گریه و بغل دوتایی بغل تو بغل هم جارو برقی کشیدم ک واقعا له شدم از خستگی بعدش شیرشو دادم جاشو عوض کردم لباس هاشو .

ناهار ی چیز سرهمی درست کردم بعدش شام گزاشتم تا اروم اروم بپزه  جا بیفته ظرف های ناهار و شام بشورم .تا شب کار دیگه ای ندارم دیشب خونه رو تمیز کرده بودم دلم میخواد برم بیرون الان خیلی وقته خونه ام هرسری اینجا نوشتم  امروز برم بیرون جور نشده خونه موندن ی طرف اذیت بچه ها ی طرف ولی حال ندارم بدن درد دارم 

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
سلام عزیزم ⁦ممنونم خیلی زود از خواب بیدار میشن. ساعت ۷ بیدارند.‌ به کوچیکترین صدایی حساسن و خوابشون ...

خداحفظشون کنه وروجک ها رو😍

پسر من همزمان با زنگ اعلان گوشی باباش بیداره یعنی ساعت 6.

تا هفت بازی بازی میکنه، صبحانه میدم بهش، پوشک و لباساشو عوض میکنم و کنارش دراز میکشم تا خواب بره و تقریبا همیشه هفت و نیم دیگه خواب رفته. 

بچه هاتو عادت بده بخوابن، اول صبح جاروتو روشن نکن اول صبح رو گردگیری کن و کم کم کارهای صدا دار کن ک گوش بچه عادت کنه. 

پسر من تا 10 دیگه خوابه و دخترمم 9 بیداره ک صبحانه دخترمو بدم اونم بیدار میشه و دیگه آشپزی و آشپزخونه تعطیل😄

موفق باشی عزیزم

کارهای من تا شب: 

از 3 اومدم بچه ها رو بخوابونم خودم تا الان خوابیدم😄

ظرفهای نهار رو بشورم

آشپزخونه رو مرتب کنم

سه تا کابینت رو مرتب کنم

چند دست لباس اتو کنم

همسرم بیاد پسرمو بگیره من شام درست کنم

بچه ها رو ببرم حمام

لباسشویی رو روشن کنم

اگه وقت شد کتاب بخونم

فعلا همینها

برم و با دست پر برگردم ان شالله. 

من خیلی خونم منظم بود همیشههیچ سالی عید خونم خونه تکونی نداشت الآنم تمیزه کثیف نیست ولی حوصله مرت ...

ولی من از همون بنیاد داغون بودم  مسئولیت زندگی برام زیاده فقط بخش آشپزخونه دوست دارم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
مرسی عزیزم ناهار رو سردستی گذاشتم. دوقلوها رو خوابوندم و با پسرم رفتیم برای شام یکم خرید کردیم. میدو ...

شبیه منه زندگیت 

می دونی منم خونه ی بابام هفته ای به بار دوساعت میرم فقط به خاطر بابام  مامانم پارانوئید داره یعنی به مرز جنون میرسوندت با بابام همش سر جنگ داشت تو بچگی آزار جسمی و روحمون میداد شدیییید  یعنی خونه ی بابام بهم اصلا آرامش نمیده توش پر غمه 

می دونی طلسم بشکن کمکی رو حداقل ماهی یه دفعه با پول شوهرت بگیر  بگو جای کمک تو  

تاپیک آخرت خوندم خیلی سخته واقعا درکت نی کنن آخه  این شبیه‌شو  منم دارم  

بی اختیاری مدفوع و ادرار ۳ ماهه شاید اصلا رفع نشه شایدم رفع بشه تو ۵ ثانیه باید خودم با سرویس برسونم وگرنه 

فیبرومیالژیا دارم از اونه  درد امونم رو بریده همه جای بدنم  دردای مرگبار داره 

حتما ماها به دارو نیاز داریم برای آرامشت  

بعد معمولا باید شوهرای پرخاشگر و عصبانی رو خر کرد ببخشید رک میگم همسر منم هست من که همش میگم اره تو درست میکی اره راست میگی بعد کار خودم می کنم  قلقشو گرفتم این روش امتحان کن 

واقعا ۳ تا بجه خیلی خسته کنندست  بهت حق میدم  شوهرت باید همراهت باشه  که میگی نیست بشین قشنگ باهاش حرف بزن  یا اگر می تونید مشاوره برید که وظایفش روشن کنه 

آشپزی *

سلام ی صفحه کامل نوشته بودم الان دیدم نفرستادم پریده😟من امروز تا ۱۱ خوابیدم سرما خوردم بدن درد شدید ...

ان شالله که بهتر بشی 🩷🩷🩷 چایی زیاد بخور

ولی حتما برو بیرون  حال و حوات عوض میشه