2777
2789
من نگفتم تو خونه ۷۰۰متری میشینممیگم از نظر من ۷۰۰تا به بالا خونه بزرگ محسوب میشه

باید بدونی خونه بالای دویست متر بزرگ به حساب میاد

اونی که شما میگی خیلی خیلی خیلی بزرگه عزیزم

جای دیگه هم این حرفو نزن قشنگم

کاربر فزوعیخوقاق و آلبالو_خانوم_زرنگ کاربرهای فیک و دروغگو هستن لطفا وقت با ارزش خودتونو صرف تاپیک های این کاربرها نکنید….با تشکر

خداییش بزرگه 😵‍💫

نه دیگه خونه بالای هفتصد متر بزرگه

کاربر فزوعیخوقاق و آلبالو_خانوم_زرنگ کاربرهای فیک و دروغگو هستن لطفا وقت با ارزش خودتونو صرف تاپیک های این کاربرها نکنید….با تشکر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما کجا زندگی می‌کنند گلم ؟سبک زندگی ....الان متوجه نشدم اومدی به ما یا کسایی که شهرستانن توهین کردی ...

حالتون خوبه؟! کجا توهین کردم؟!

خوب این یه موضوع عادیه که هر هرجا قیمت ملک ارزون باشه متراژ خونه ها بالاتره و اهالی اون منطقه هم به خونه های بزرگتر عادت دارن

شما مشکل عزت نفس داری که حرف به این سادگی رو به خودت میگیری  و بهت برمیخوره

اون از باستی هیلز کامنت گذاشت 😁

وای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤦🏽‍♀️

عزیزم😁والا این حرف‌ها فقط تو این سایتهیکی اومده میگه بالای هفتصد متر 😐

عجبا جنبه ندارین تاپیک نزنین

من خودم تو خونه دویست متریم

ولی خب از نظر من خونه هفصد متری بزرگ وخفنه 

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

بله بسیار عالیکدوم کشور زندگی میکنی شما؟نظرتون در مورد کاخ چیه؟

عجبا

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

خونه ما 200بود زمانی که شهرستان بودیم همه مراسم فامیل خونه ما بود 300به بالا تالاریه برا خودش

۲۰۰ هم کوچیک نیست بزرگه  

ولی تو آپارتمان ها الان متراژ های ۳۰۰ بزرگ حساب میشن 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
اتفاقا برعکسه خونه های بالاشهرو ببین کدومشون کوچیکه؟؟

عزیزم توی کلانشهر ها چند تا خیابون خیلی تاپ استثنا هستن

میانگین رو باید در نظر بگیری

مثلا تهران بخوای میانگین متراژ خونه ها رو در نظر بگیری بالای دویست متر میشه؟!

اما توی روستاها اکثرا بالای این متراژه