2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2046826 بازدید | 88290 پست
😢دکتر رفتی ؟ مشاوره به هر قیمی حالتو خوب کن حتی با دارو .حتما دکتر رو برو اگر مسئله ای هست که حل ...

اره سوسن جان رفتم ولی با داروهاشون بدتر کسل میشم میفتم ی گوشه فقط خواب جوری ک حتی ب کارهای سادمم نمیتونم رسیدگی کنم مشاوره هم خودم چند سال روانشناسی خوندم همه حرفاشونو بلدم مشاوره بیشتر ب درد کسانی میخوره ک دوست دارن دردل کن یا حرفاشون شنیده بشه من میخوام حل بشه ک شدنی نیست .مال من همه این مواردی ک گفتی هست 😆اگه قرار باشه حذف کنم باید خودمو حذف کنم ک تموم بشه ک اونم از گناهش میترسم نمیکنم فقط مجبور ب ادامع ام 

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
اره سوسن جان رفتم ولی با داروهاشون بدتر کسل میشم میفتم ی گوشه فقط خواب جوری ک حتی ب کارهای سادمم نمی ...

چی می خوردی ؟ بوپروپبون رو امتحان کردی 

من این قرص رو میندازم بالا  خیلی شاد میشم و روحیه میگیرم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااای سوسن عاشق مامان بزرگتم😍

مخصوصا جورابهای دست بافش

من مادربزرگهام رو ندیدم

هر وقت میری پیشش از قول منم بغلش کن چه بغل گرم و نرمی🥹😘

خدا حفظشون کنه  

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
چی می خوردی ؟ بوپروپبون رو امتحان کردی من این قرص رو میندازم بالا خیلی شاد میشم و روحیه میگیرم

ب اسم قرص ها دقت نمیکنم زیاد ولی توشون پرانول بود با چندتای دیگه هر سری ک داده بدجور خواب الود میشم تو حالت گیجی میرم مغزم دیگه کار نمیکنه

ب اسم قرص ها دقت نمیکنم زیاد ولی توشون پرانول بود با چندتای دیگه هر سری ک داده بدجور خواب الود میشم ...

پرانول بیخوده بابا 

یه بار بوپذوپیون یا ولبان بخوری عاشقش میشه 

خواب میپرونه. شادی اوره  من اون نخورم مرده ی متحرکم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
وااای سوسن عاشق مامان بزرگتم😍مخصوصا جورابهای دست بافشمن مادربزرگهام رو ندیدمهر وقت میری پیشش از قول ...

چشم 

پرانول بیخوده بابا یه بار بوپذوپیون یا ولبان بخوری عاشقش میشه خواب میپرونه. شادی اوره من اون نخورم ...

اینطوری ک نمیدن باید ب دکتر بگم بنویسه واسم

بچه ها دو هفته دیگه تولد پسرمه

میخوام با دوستای مدرسش بگیرم

خونمون

از ساعت ۱ تا ۵  پنجشنبه که شوهرمم خونه باشه  بتونه کنترل کنه

۱۲ نفرن از همکلاسیاش

می خوام نهار بدم   چون روزا کوتاست و منم باید مغازه برم  برا همین گفتم ۱ تا ۵

حالا نهار چی بدم

به جز الویه و ماکارانی و سالاد ماکارانی چون ماکارونی که میدونید قضیشو میترسم والدین ناراحت بشن اولویه هم پسرم از بوش عقش میگیره

حالا دوست دارم فست فودی طور باشه که بچه ها دوست دارن نمی دونم چی بدم

هیییچ ایده ای ندارم هیچیا

پسرم میگه پیتزا بده  اخه فر به تعداد ۱۲ نفر ندارم  

راستی می خوام چند مدل باشه  

بعد نهارم

ژله. پفیلا. کیک. میوه

سلام دوستان عزیز وقتتون بخیر.

گزارش کار امروز

ساعت شش و نیم بیدار شدم.

صبحانه بچه هارو آماده کردم

ناگت براشون سرخ کردم و ساندویچ درست کردم ببرن مدرسه

همسرم و بچه ها رو رسوندم 

سبزی خوردن خریدم اومدم پاک کردم شستم و گذاشتم یخچال

(من هر وقت میخوام سبزی پاک کنم یه ظرف آب سرد میزارم کنارم و سبزی های پاک شده رو داخل اون آب سرد میریزم.هم پلاسیده نمیشن هم مرحله اول شستشو انجام میشه)

نهار خوراک کدو سبز درست کردم و سوپ هم از دیشب داشتیم

کل خونه رو مرتب کردم و همه چیز رفت سر جاش

نیم ساعت پیاده روی کردم و همون نیم ساعت کلاس آموزشی رو هم گوش دادم

یه کار برای مغازه داشتم حدود ۴۰ دقیقه طول کشید ولی انجامش دادم.

خواهرم زنگ زد که کار دارم نمیتونم برم دنبال پسرم

درنتیجه اول رفتم دنبال پسر خواهرم و بعد پسر خودم و بعد دخترم و بعد همسرم

(دیگه واقعا سرگیجه گرفته بودم)

اومدیم خونه نهار خوردیم

نیم ساعت استراحت کردم

خواهرم اومد پسرش رو برد.

ظرفهای نهار رو شستم و دوباره همه جا مرتب کردم

الان هم یه چایی ریختم و گزارش کار مینویسم

بعد از این

بچه هام رو ساعت ۵ بیدار کنم که درسهاشون رو بخونن

خودم ساعت ۴ باید برم مغازه تا ۹ شب

شام هم قرار شد سیب زمینی و تخم و مرغ بخوریم.

خودم امروز فست بودم و هستم زیاد چیزی نمیخورم.

ولی نرسیدم جارو بزنم و گردگیری کنم.

اگر شد آخر شب انجام میدم.

ناگت هایی که دیروز درست کردم واقعا خوشمزه شده بودن و خیلی به صرفه تر و سالم‌تر از بیرونی ها میشه.

پیشنهاد میکنم یه بار خودتون درست کنید.

شماها چه خبر؟

بچه ها دو هفته دیگه تولد پسرمهمیخوام با دوستای مدرسش بگیرمخونموناز ساعت ۱ تا ۵ پنجشنبه که شوهرمم خو ...

سلام دوست عزیز.

اسنک و لازانیا و پیتزا و ساندویچ مرغ. خوراک بندری.سیب زمینی تنوری.بورک گوشت یا مرغ.

سلام دوست عزیز.اسنک و لازانیا و پیتزا و ساندویچ مرغ. خوراک بندری.سیب زمینی تنوری.بورک گوشت یا مرغ.

بورک بلد نیستم یه بار خمیرشو و خریدم اش و لاش کردم 😅ازش هیچم نتونستم دربیارم 

سلام دوستان عزیز وقتتون بخیر.گزارش کار امروزساعت شش و نیم بیدار شدم.صبحانه بچه هارو آماده کردمناگت ب ...

طرز تهیه ی ناگتت و بگو 

مغازه ی چی داری ؟