2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043140 بازدید | 88175 پست

سلام و صبح بخیر

گزارش کار روز گذشته

ساعت 6:30 همگی از خواب بیدار شدیم

همسرم دست و روی دخترمو شست و ب پسرم شیر داد، منم مشغول آماده کردن میز صبحانه شدم. 

لباس همسرمو اتو زدم و فرستادمشون سرکار. 

صبحانه دخترمو دادم و دوباره غر و نق های پسرم 🤕

تا 9:30 مشغول آروم کردن و خوابوندن پسرم بودم ک بالاخره موفق شدم و خوابوندمش. 

بعد از اینکه پسرمو خوابوندم مشغول روزمرگی هام شدم. 

اول آبچک رو جمع کردم و سپس ماست صورت درست کردم و گذاشتم صورتم و مشغول شستن ظرفهای سینک شدم. 

آشپزخونه رو جمع و جور کردم و نهایتا ی دستمال نمدار هم روی نهارخوری و کابینتها کشیدم و از آشپزخونه اومدم بیرون. 

هال رو مرتب کردم 

نهارمو درست کردم

آشغالها رو منتقل کردم بیرون و سطلهای زباله شسته شدن. 

لباسهای بند رخت جمع و تا شدن و رفتن سرجاشون. 

اتاق بچه ها ک واقعا قورباغه شده بود برام و برای تمیزیش هی امروز و فردا میکردم بالاخره مرتب شد💪🏻

پسرم بیدار شد و با بچه ها تا اومدن همسرم بازی کردم. 

همسرم اومد و نهار خوردیم، کلی بهشون غر زدم 😅 دست خودم نبود و پسرم تموم انرژیمو گرفته بود. 

یکم استراحت کردیم و پسرمو خوابوندم. 

با کمک همسرم هستهای آلبالو ها رو جدا کردیم ک بتونم امروز مربا بپزم. 

ظرفها رو شستم 

آماده شدیم و رفتیم بیرون. آنا رو گذاشتم خونه بابام اینا و با همسرم رفتیم بیرون. 

شب هم خونه بابا اینا برای شام موندیم

دوتا فیلم جدید گرفتیم و برگشتیم خونه همسر و بچه ها رفتن و خوابیدن و منم تا 3 نشستم و دوتاشونو دیدم و با خیال راحت خوابیدم😂

سلام خواهرا و دوستای گلم ،صبحتون بخیر باشه ان شاءالله😍🌼

ببخشید چند روزی نبودم،سرم به شدت شلوغ بود ولی به یادتون بودم❤️

روز دهم پسرم موکب داره(ایستگاه صلواتی) و من براش حلوا و شربت درست کردم.چون خیلی شلوغ میشه باید به مقدار زیاد درست کنم.چون هوا گرمه دیگه چایی نمیدن و فقط شربته واسه همین باید خیلی زیاد درست میکردم.

روز ۱۳هم پخت نذری داشتم. دیگه نگم چقدر ظرف و ظروف و کارهای جانبی داره ولی با همه زحمتاش من خیلی دوستش دارم .

و دوروز بعد نذریم امتحان زبان کلاس آنلاینم بود که خدا رو شکر با نمره ۹۵از صد قبول شدم و دوره مقدماتیش تموم شد و الان  متوسطه رو شروع کردم.متاسفانه این ترم نشد برم زبانکده چون ساعت کلاساش اصلا خوب نبود.برا همین فعلا آنلاین میخونم تا ببینم چی میشه.البته کتابی که آنلاین میخونم با کتابی که تو زبانکده تدریس میکنن فرق داره.

همون شب امتحانم ،عقرب پسر سومم و نیش زد و خدا رو شکر بخیر گذشت🥺😰

و الان دو شبه مهمان دارم خواهر همسرم و دتا پسرش از شهرستان اومدن.

این بود اهم اخبار😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چقدر سخته واقعا من خودم چربی خون دارم و باید خیلی مراقبت کنم کار شما که دیگه خیلی خیلی سخت تره ...

ممنونم به خاطر دعاتون، عزیز دلم ان شاءالله چربی خون شما هم زودتر درمان بشه🤲🤲😘

.سلام عزیزم خدیجه جون مرسی ک چواب دادیدیروز ظهر با دیدن پیامتون دوباره فاز افسردگی گرفتمامیدورام گل ...

ببخشید که باعث شده بودم حالتون بد شه و خدا رو شکر که تونستین از اون حال بیاین بیرون😘

داروهای پسرم تموم شد و دیشب دوباره بردیمش دکتر گفت بهتر شده ولی باید باز یه دوره دارو بخوره تا ببینیم چطور میشه.

ان شاءالله بعد این دوره دارو بره باز آزمایش و سونو ببینیم وضعش چطوره.

ببخشید که باعث شده بودم حالتون بد شه و خدا رو شکر که تونستین از اون حال بیاین بیرون😘داروهای پسرم تم ...

ان شاءالله حال اون جوونی که گفتین هم هرچی زودتر خوب بشه🤲🤲

دکتر میگه اینا چون جونن با ورزش و رژیم زود خوب میشن 

سلام خوشکلا دو روز نبودم خیلی کار کردم خونه هی کثیف شد هی تمیز شد خونه های شمام ایا این جوریه که ...

کاش به فردا بکشه🥺 مرتب میکنم میرم اون یکی اتاق ،تا برگردم میبینم اولیه دوباره بهم ریخته،فقط پذیرایی چون جداست وضعیتش کمی بهتره

کاش به فردا بکشه🥺 مرتب میکنم میرم اون یکی اتاق ،تا برگردم میبینم اولیه دوباره بهم ریخته،فقط پذیرایی ...

😂😀

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام خواهرا و دوستای گلم ،صبحتون بخیر باشه ان شاءالله😍🌼ببخشید چند روزی نبودم،سرم به شدت شلوغ بود و ...

خدا رو شکر به خیر گذشت 😨

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلااام    برنامه امروزم 

صبحم با صدای ایفون شروع شد  مامانم اومد صبحانه با هم‌خوردبم 

الان   نهار درست کنم   سبزی پلو ماهی  

شام درست کنم‌    سالاد ماکارونی  برا پسرم کباب دیگی و برنج 

بعد از ظهر نخوابم 

اتاق پسرم مرتب بشه 

تخت و اتاقم مرتب بشه 

بعد از ظهر برم خرید 

نونوایی  سوپر مارکت 

مرغ  بخرم 

مرغا شسته بشه و بسته بشه .بره فریزر 

لباس خشک ها تا زده بشه 

نمازا 

داروها 

گاز و کنار گاز سیف کشی بشه 

ماشین ظرف شویی خالی بشه 

چند تیکه ظرف با دست بشورم‌

اتاقم برقی بشه 

فعلا اینا 

سلام خواهرا و دوستای گلم ،صبحتون بخیر باشه ان شاءالله😍🌼ببخشید چند روزی نبودم،سرم به شدت شلوغ بود و ...

سلام عزیزم😍

حسابی خسته نباشی🌹🌹🌹

بابت زبان هم تبریک میگم هم به نمره ات هم به اراده ات😍

خداروشکر برای ماجرای پسرتون،فکر کنم اهواز بودی درسته؟

منم اهوازم و‌ پارسال تو حموم شوهرم عقرب زرد پیدا کرد☹️.

مثلا خونه آپارتمانی و سن پایین هست.

سلااام برنامه امروزم صبحم با صدای ایفون شروع شد مامانم اومد صبحانه با هم‌خوردبم الان نهار درست ...

سلام سوسن جان خوبی عزیزم

کل گزارش یک طرف صبحانه خوردن با مادر یک طرف😍

منم عاشق وقتایی هستم که میرم خونه مامانم اینا با مامانم و بابام صبحانه میخوریم و گپ میزنیم.

2810