2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043140 بازدید | 88175 پست

[QUOTE=346097074]سلام دوستان خوبم ♥️ دلم برای همه تون تنگ شده  ان شاء الله بعد از تعطیلات پرقدرت میام پیشتون

سلام شما خوبین،دل به دل راه داره عزیز😘خدا رو شکر که حالتون خوبه ان شاءالله که تعطیلات خوبی داشته باشین🌹🤲

سلام شبتون بخیرعزاداری هاتون قبول باشه🖤🖤🖤امروز صبح اماده شدم رفتم سرکاراونجا یه قورباغه داشتم که ...

ان شاءالله حال همسرتون خوب باشه و خدا بهشون سلامتی بده🤲اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه چیزی کشف کردم این تاپیک چون از خیلی قدیما پابرجاست افرادی ک الان کامنت میزارن هم مطابق همون رسم ق ...

😂😂 ببخشید خندم گرفت آخه بامزه نوشتین یه چیزی کشف کردم...

من خودم خداقوت میگم چون به نظرم انرژی خوبی داره و از خسته نباشید بهتره. واینکه با احترام حرف زدن خوبه و باعث پایداری دوستیها میشه.

سلام صبح ۸ بیدار شدم 

کل خونه گردگیری و جارو شد 

ی سری لباس گذاشتم بدم بیرون 

سرویس شستم 

فردا وقت لیزر دارم 

شانس خانواده همسر میان از شهرستان بعد لیزر باید برم باشگاه 

میوه شستم 

کلی لباس اتو کردم

لباس هام جابجا شد

گاز و چدن هاش حسابی تمیز شد 

سلام روزای خوبی رو پشت سر نمی زارم برام دعا کنید خیلی دوست دارم بنویسم ولی سختمه فقط بگم روزام‌ ...

ان شاءالله یه روزِ خیلی نزدیک، خیلی زود، بیاد که بهمون بگی دیگه هیچ اثری ازاین موارد تو زندگیت نیست و حالت برای همیشه خوب خوب خوب شده🤲🤲🤲

سلام  بیداری ۷ و نیم 

دیشب تو ادرارم خون دیدم  همراه بادرد ..... 

رفتم امروز ازمایش و سونو     سونو گفت سنگ نداری به جاش کبد چرب داری گرید ۲ 😐  این از کجا اومد   پارسال کبدم تمیز تمیز بود رفته بودم سونو   امسال ۲ 🙄

حالا منتظرم ازمایشم شنبه اماده بشه  فکر  کنم عفونت شدید مثانه باشه   حالا بازم دقیق شنبه مشخص میشه 

امروز به کارام برسم   ببینم چی پیش میاد 

کارهام   تخت و اتاقم مرتب بشه 

پذیرایی مرتب بشه 

نهار دارم بخوریم 

و آشپزخونه مرتب بشه 

ماشین ظرفا چیده بشه 

ابچکون و ماشین خالی بشه 

اتاق پسرم مرتب بشه 

حموم برم 

میز نهار خوری مرتب بشه 

لباس خشک ها تا زده بشه 

شام میرم یا خونه ی مادرشوهرم   یا خونه ی مامانم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
ان شاءالله یه روزِ خیلی نزدیک، خیلی زود، بیاد که بهمون بگی دیگه هیچ اثری ازاین موارد تو زندگیت نیست ...

ان شالله ❤❤❤❤❤

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
اره 😁

کاربر قدیمی میبینم برام سوال میشه چه جوری کاربری تو نو حفظ میکنید من ی سال اومدم ۳ بار اخطار گرفتم دوبار تعلیق شدم برگشتم

❤️هر کجا امضامو دیدی برام دعا کن لطفا❤️ آلان بیشتر از همیشه به دعاهاتون نیاز دارم 💚 صلوات فرستادی بگو برات جبرانش کنم💫
کاربر قدیمی میبینم برام سوال میشه چه جوری کاربری تو نو حفظ میکنید من ی سال اومدم ۳ بار اخطار گرفتم د ...

ههه   نمی دونم   خورش حفظ شد 😀

2810