2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043211 بازدید | 88175 پست
سلام به دوستای گلم امروز برنامه ی من ۲۰ صفحه کتاب تمیز کردن خانه پر کردن فرم انتقالی )برام دعاکنید ق ...

سلام.....

و التماس دعا عزیز....از حرم نورانی شاه خراسان.🤲🏻😢

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
سلاممن هیمینجوریشم تو اینکه نهار و شام چی درست کنم مشکل داشتم به خاطر سلایق و علایق مختلف،،الان چند ...

سلام خدیجه ی عزیزم.

إن شاءا... با کمک مامان بافکر و با تدبیر و مهربونی مثل شما مشکلشون حل میشه،نگران نباشید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها منم کم کم میخوام بیام اینجا گزارش هام رو بنویسم انگار آدم انگیزه میگیره و انرژی اش بالا ...

عزیزم تاپیک مدیدیت مالی از کاربر رویای زندگی 

و تاپیک زندگی مینیمالیسم رو داریم اتفاقا هردوتا جزو تاپیکهای پر رونق سایت هستن 

اگر بتونم استارتر هر دوتا رو تگ میکنم روی اسمشون ضربه بزنید تاپیکشونو رو ببینید 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
عزیزم تاپیک مدیدیت مالی از کاربر رویای زندگی و تاپیک زندگی مینیمالیسم رو داریم اتفاقا هردوتا جزو تاپ ...

@honamik29192    

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
عزیزم تاپیک مدیدیت مالی از کاربر رویای زندگی و تاپیک زندگی مینیمالیسم رو داریم اتفاقا هردوتا جزو تاپ ...

@royayezendegi    

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درنا جان سلام عزیزم دختر بچه تون متولد ۱۳۹۵ یا ۱۳۹۴!؟خدا حفظش کنه برات 🤲🏻💚🙂

ممنونم عزیز دل.عکس دخترم نیست.دخترم پنج سال و تقریباً چهار ماه سنش هست(متولد۲۲اسفند۹۷).

چند ماه از دختر خانم خدیجه جان کوچکتره.

خدا همه ی بچه ها رو حفظ کنه،فرزندان شما رو هم همینطور.😘💖🌼

سلام 

صبح فرش سالن رو با جارو دستی کشیدم 

ناهار درست کردم و ظرفاشو شستم 

حس میکنم ظرفشویی صدا میده 😐

ی هندوانه تو یخچال بود اومدم نجاتش بدم کلی زندگیم شد هندوانه و بالاخره آبگیری شد 

لباس مشکی ها شسته شد 

لباس جدید های همسرم اتو شد 

خونه برای بار هزارم جمع و جور شد 

ی کم میگو تو فریزر بود دو پیازه درست کرد جاتون خالی 

دوسه روزه شروع کردم چای سبز بخورم 

اینم فضول وروجک کوچولو مامانش از دستش سطل زباله رو بالا گذاشتم بازم ی چیزی پیدا میکنه ازش میکشه بالا ...

وروجکو 😘😁

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
تپلو جان کالری شماری رو ب من یاد میدی؟

وزن ضربدر ۲۰  منهای ۱۰۰ _=  میشه کالری که باید بخوری 

(وزن×۲۰) - ۱۰۰  فرمولش 

هر ۴ کیلو کاهش  دوباره وزن جدید ضربدر ۲۰  منهای ۱۰۰ 

برای ثابت موندنم      وزن ×۳۰

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
2810