2777
2789
عنوان

بابام فهمیده که😰

| مشاهده متن کامل بحث + 3841 بازدید | 180 پست

شرایط بدی رخ داده اتفاقایی که نباید میوفتاد افتاده ،پدرت کیه عمر بهتون ظلم کرده من جای مادرت بودم صورا هیچ مردی نگاه نمیکردم چه خیری دیده که مجازی با یه مرد دیگه حرف زده الان  کاریشم نمیشه کرد فقط شکاکی پدرت دوچندان شده فقط خودت خودتو آروم کن فکر خودکشی هم اشتباهه به بعدش فکر کنی مادرتو بیچاره تر میکنی ،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانم نمیدونم چندماه بوده ک حرف میزده ولی بابام پرینت گرفته و اینکه عمرا اگ بابام باور میکرد اگ مام ...

پدرت از این قضیه خیلی آسیب دیده دست خودش نیست

یا مادرت باید جدا شه

یا زمان میبره طولانی

به نظرم پدرت حقشه👍این عذابی که الان میکشه دربرابر زجری که به مادرت داده هیچی نیست...خدای مادرتم بزر ...

واقعا من شاهد زجرایی ک ب مادرم داده بودم ک الان دلم برای مادرم بیشتر نگرانه تا پدرم....

شرایط بدی رخ داده اتفاقایی که نباید میوفتاد افتاده ،پدرت کیه عمر بهتون ظلم کرده من جای مادرت بودم صو ...

میدونم ک الان شکاکی پدرم بیشتر شده ولی کاش چیزی نگه دیگ کاش هی دعوا نکنه نزنه کاش کش نده من نگرانم 

اسی ببخشیدا

ولی چطور اون موقع که پدرت هی غلط اضافی میکرد

مادر بیچاره ت تحمل کرد وتحمل کرد وتحمل 

ولی حالا که مادره تلافی کرده،کارش شده چرکین و ناپسند؟؟ 

وبه غیرت پدرت برخورده ومادرتو سرزنش میکنه؟؟ 

اگه کسی این وسط تقصیری داره، اون پدرته نه مادرت

چه پدر پر رو و وقیحی داری

دست مادرت درد نکنه

حد پدرتو بهش فهموند

مادرت در جواب سرزنشای پدرت باید به روش بیاره و بهش بگه که جواب های، هویه

ضمن اینکه رمین هم گرده

و تا وقتی هر شخصی بلایی که سر دیگران آورده، سر خودش نیاد،وخودش تجربه ش نکنه، از دنیا نمیره

عزیزم ی پیشنهاد دیگه ام اینه که برو خیلی سفت و سخت با پدرت حرف بزن و تمام کارهای گذشته که کرده رو پیش بکش بگو شما اون همه اشتباه کردی و مادر راه اومد ..مادر ی اشتباه کرده ..اگر میتونی ببخشی بسم الله ..اگر نمیتونی طلاق بگیرین تموم شه بره ..(بازم میگم اینکه مادرت اشتباه کرده شکی نیست ..اما با توجه به چیزهایی که از پدرت تعریف کردی اصلا نباید از موضع ضعف باهاش حرف بزنین چون بیشتر اذیت می‌کنه )امیدوارم هر چه زودتر حل بشه و مادرت به آرامش برسه گل..

بهشون گفتم ب بابام گفتم خب برید مشاوره درستش کنید یا نمیخای تمومش کن مادرمم دنبال مشاوره گشت وقت بگی ...

مادرت چند سالشه

چطور بلده بره تو فضای مجازی ؟؟؟

گوشیش بگیرید ی نوکیا ساده بدید دستش

مادرت اشتباه کردهپدرت حق داره ناراحت شههر چقدر پدرت بی اخلاق باشه مادر وظیفه خیانت ندارهبنظرم نه تو ...

من نمیگم مامانم حق داشته میگم اشتباه کرده ولی بابامم بی تقصیر نبوده 

بخدا انقد بهش گفته اصلا فایده نداره یهو میبینی باز شروع میکنه بد و بیراه گفتن و کش دادن تا جایی ک میاد میزنه مامانمو😭😭😭😭چجوری فکرش نباشم عاخه وقتی دارم اونروزایی ک تو بچگی کشیدم حس میکنم کاش اونجا بودم و فکرم اونجا نبود خیلی سخته ک نتونی اونجا باشی و فکرت اونجا باشه😭😭

میدونم ک الان شکاکی پدرم بیشتر شده ولی کاش چیزی نگه دیگ کاش هی دعوا نکنه نزنه کاش کش نده من نگرانم

اینی زندگی سخت درست میشه قبول کن اتفاقات بدی افتاده با این اخلاق های بد پدرت

مادرت دست پیش بگیره بعد چند مدت بگه طلاق میخوام تحمل بد اخلاقیات ندارم ببینه بابات میترسه یا نه

شاید ترسید کوتاه اومد

چقدر دلم براش گرفت من خودم شاهد کتک های مادرم بودم سخته 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

عزیزم ی پیشنهاد دیگه ام اینه که برو خیلی سفت و سخت با پدرت حرف بزن و تمام کارهای گذشته که کرده رو پی ...

دقیقا همینکارارو کردم بهش گفتم بابا تو خودت یادت رفته چندبار خیانت کردی مامان چجوری بخشید تو نمیتونی؟ولی فایده نداره بازم باید حرف بزنم انشاالله ک ب خیر بگذره😭😭

2810