2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043234 بازدید | 88175 پست
قربونتاره من عاشق خیاطیممنم مثل خودت موقع خیاطی اطراف شلوغ بشه عصبی میشمبرای همین بالکن رو خیاط خونه ...

چقدر عالی آفرین و احسنت به شما چه ایده خوبی🤩

ولی متاسفانه من اصلا جا ندارم🥺

بالکن که نداریم،یه حیاط خلوت کوچیک هست که گاز و سینک ظرفشویی گذاشتم اونجا اشپزی میکنم و ظرف میشورم.

بله علاقه دارم و همینجور تو خونه یاد گرفتم با الگو قرار دادن لباسا خیاطی کنم بعد هم دوستم که میرفت دوره خیاطی بهم یاد داد چطور الگو بکشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایم مغازه ی داییم ر‌ میزارم که شعبه ی سوم حساب مبچیشه دو تا دایی هام‌مغازه دارن کیف و کفش هر دو ...

اسم قشنگیه😃

مبارکه به سلامتی ان شاءالله،اللهی که پرفروش و پررزق و روزی باشه🤲🤲🤲🌹🌹

متاسفانه اینستا ندارم😟

ایم مغازه ی داییم ر‌ میزارم که شعبه ی سوم حساب مبچیشه دو تا دایی هام‌مغازه دارن کیف و کفش هر دو ...

مبارک باشه عزیزم انشالله پر از خیر و برکت باشه. 🥰

من فعلا اینستا ندارم وقتی نصبش کردم فالو میکنم. 

سلام  امروزم 

صبح بیدار شدم  صبحانه خوردیم 

دوباره  خوابیدم 

بیدار شدم   نهار داشتم   برا همسرم گرم کردم  ماهی هم پختم    دادم خورد   

حموم رفتم 

هیچ کاری نکردم امروز  فقط رو تخت بودم 

همسرم لباسا رو  اتو کرد   

می خوایم شام بریم بیرون و کنسرت 

الان موهام اتو کنم 

ارایش کنم 

بریم بیرون 

خواهرم اومد با هم قهوه خوردیم و حرف زدیم 

روز خوبی داشته باشید 💞🌺

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
التماس دعاخوش بگذرهنمیدونم چرا تصورم اینه که اهل استان اصفهانید.. آیا درست تصور میکنم😁

زنده باشید  

خیر تصورتون اشتباهه   

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

پاره ای از توضیحات

پیشرفتم از دیروز بهتر بود🫠

نتونستم بچه ها رو ببرم بیرون برای جبران ی کارتون گذاشتیم با همدیگه تماشا کردیم کارتن خوبی حسابی کیف کردیم

نام کارتون: مهاجرت

عالی بود به بچه هاتون وظایف میدین خیلی خوبه خدا حفظشون کنه 🌷

سلامت باشید

خدا حافظ و نگهدار فرزند و عزیزانتان باشه

بله من تا جایی ک فرزندانم تمایل ب همکاری نشون بدن 

ازشون درخواست میکنم

چون دوست دارم 

مسئولیت پذیر باشن

از همون بچگی کاری ک میدونم در توانشون هست شروع میکنم یواش یواش تا عادت ب همکاری کنن

الان دختر کوچیکم 

میگم ریشه های فرش رو برس بکشه

لباساشو میزارم جلو کشوش خودش تا میکنه میزاره داخل الان اگه عکس از کشوش بزارم تقریبا ب اندازه سنش مرتبه واندکی بیشتر

ظرفا رو میدم بچینه داخل کابینت

ی سری از کارهای خیاطی رو انجام میده با چرخ خیاطی میدوزه

سوزن دست دوز رو نخ میکنه و با ی تیکه پارچه شروع ب دوختن میکنه

گاز رو برام خاموش و روشن میکنه( البته با احتیاط کامل خودم از دور کنترلش میکنم)

دختر بزرگم کامل آشپزی میکنه دست پختش عالیه

چن روز پیش ماکارونی درست کرد محشر بود من فقط پیاز رو براش خرد کردم چون از پیاز بدش میاد و موقع آبکشی صدام زد براش ماکارونی رو آبکشی کردم

برای پسرمم هم همینطور

از مرتب کردن اتاقش بگیر تا الا آخر

چن روز پیش دخترا رو بردم پارک چندتا ظرف داخل سینک بود گفتم لطفا اگه وقت داشتی بشور ک شسته بود

البته تمام اینا هیچ اجباری نیست و در صورت تمایل انجام میدن

مثلا دختر کوچیکم رفته بود پشت مبل روی سرامیک رو با مدادشمعی طراحی کرده بود

گفتم تمیز کن تمایلی نداشت بعد چن ساعت صداش کردم خودش با میل و علاقه تمیز کرد

2810