2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043720 بازدید | 88182 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در ادامه

یک ساعتی کمک همسر کردم

همراه رادیو آوا

☘️دوتا کابینت خالی شد

🔹قاشق چنگالهای برق افتاد

🔹قندان ها با دستمال مرطوب تمیز شدن

🔹بقیه ظرفها تمیز و چک شدن

🔹چند تا جای سس لک شده بودن، کنار گذاشتم

🔹کابینت و کفپوش تمیز شد و ظرفها چیده شدن

☘️قابلمه ها و تعدادی ظرف لک شده بردم توی حیاط با وایتکس  شستم 😷میدونین که من همیشه با جوش شیرین لکه گیری میکنم ولی اینبار عجله داشتم...

☘️ظرفها رو داخل خونه با آب گرم و مایع شستم+خشک و جمع شدن

☘️همزمان با پختن نهار دوتا کابینت دیگه ریختم بیرون، ظرفها رو تمیز کردم و چیدم

☘️چربی زدا درست کردم(سرکه+پودر لباسشویی+جوش شیرین) اطراف گاز و هود و توری هود تمیز شد

☘️با همین محلول فلاسک چایی +تعدادی ظرف شسته و حسابی برق افتاد

☘️یک ساعت با پسرای هشتمم که فردا امتحان ریاضی دارن چت کردم🥴 در نهایت به این نتیجه رسیدن که همه برن جایی جمع بشن باهم بخونن، خدا میدونه بهم برسن چی بشه! 🙄

🐸نمرات پنج تا کلاس رو جمع زدم و یادداشت کردم بعدا وارد سامانه  کنم

☘️عصر با رادیو آوا(امروز زیاد رادیو آوا گوش کردم فکر کنم عاشق شدم😆) دوتا کابینت دیگه تمیز کردم و ظرفهاش لکه گیری شد+نمکدانها تمیز شد

☘️دوتا توسینی وایتکس زدم، برق افتادن، یادم رفته بود چه طرحی دارن😄

☘️کلی زور زدم شیشه هود را باز کنم ولی نشد، همونجا تمیز کردم و آخرش با شیشه پاک کن  برق افتاد

☘️تعدادی ظرف از رده خارج شد

☘️حلقه و انگشتر نقره ام رو با خمیر دندان برق انداختم

☘️شام، سوپ شلغم گذاشتم

☘️الان اینقد خوابم میاد که نمیدونم از کجا شروع کنم بخوابم🤭😴

🤕این حکایت نظافت همچنان ادامه داره، خونه زندگیم توی این مدت به چه روزی افتاده خودم متوجه نبودم🤦‍♀😅

🍃🌺شاد باشید🌺🍃

💚بعدا میام میخونمتون

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
خدا قوت بانو .

سلامت باشی💚😘

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
خداقوت زیبا    

سلامت باشی زیبا😘💚

چه خوب که با جزئیات می‌نویسید  واقعا ممنونم اذربانو جان ♥️ سلام دوستان خوبم  لطفا بی ...

منم از همه تون ممنونم که حوصله میکنین و میخونین😘💚

نیم ست هم مبارکتون باشه، به دل خوش و در خوشی ها استفاده کنی😍

در مورد فعال کردن اینجا موافقم حالا که داریم به سمت عید میریم بیاییم از همه چیز بگیم، البته اگر خودمم بتونم 🤭

سلام دوستان گلم ♥️من چهار و نیم رسیدم 

ظرف ها رو شستم 

چای دم کردم 

مقدمات شام رو آماده کنم 

نون هایی که خریدم برش دادم  گذاشتم یخچال 

خونه م تمیز کاری اساسی میخواد، امید داشتم از اینجا برم ولی فعلا جور نشده 

توکل به خدا میدونم برام بهترین رو در نظر گرفته و من عجولم البته که باید اعتراف کنم سخته و بعضی وقتها کم میارم. 

باید اساسی تمیز کنم از شستن مبل و فرش گرفته تا ریزه کاری داخل کابینت ها 

تعویص پرده و سرویس بهداشتی هم باید انجام بدم 

دلم میخواست کابینت ها رو هم عوض کنم ولی هزینه ش زیاده 

کابینت هام هایگلس هست ولی تیره، شاید بیارم برچسب بزنن روشن 

همسایه مون انجام داده عالی شده 

کاغذ دیواری هم یه جاهایی لکه شده ولی نمیدونم باید چکارش کنم 

دوست داشتم میکندمشون رنگ میکردم 😖😖😖😖

نمیدونم چه طوری شروع کنم این همه کار رو 

اینکه سر کارم و وقتم کمه ده درصد قضیه ست 90 درصدش اینه که دوست ندارم این خونه رو و انگیزه ای برای تعویض وسایل و برق انداختنش ندارم، فک کنم یه قورباغه به قورباغه قبلی اضافه شد 😑

امروز با مدیرمون حرف زدم اون دلایل خودش رو داشت و منم دلایل خودم رو 

احساس کردم خودشم از تصمیمی که گرفته خیلی راضی نیست، با اینکه اصلا انتقاد پذیر نیست اصلا برخورد تندی نداشت و خیلی آرووم صحبت کرد و سعی کرد منو قانع کنه که البته من قانع نشدم 

درسته که دیگه فایده نداره ولی حداقل حرفم رو زدم 

خود خوری نکردم 

بعد دیدن فیلمم امشب یه کم مطالعه کنم دوشنبه کلاس دارم. 

خدای مهربون توکل به خودت 

التماس دعا 

تنتون سلامت دلتون خوش جیباتون پرپول 

سلام دوستان گلم ♥️من چهار و نیم رسیدم  ظرف ها رو شستم  چای دم کردم  مقدمات شام رو ...

خدا قوت عزیزم

چه خوب که تونستی آنقدر خوب با مدیرت مشکلت رو مطرح کنی 

بنظرم با این برخوردی که داشته حتما باعث تغییر مثبت رفتارهای آتی ش شدی 

احسنت 🌹🌹🌹

سلام دوستان گلم ♥️من چهار و نیم رسیدم  ظرف ها رو شستم  چای دم کردم  مقدمات شام رو ...

و در مورد خونه هر تصمیمی داری زودتر عملیش کن چون از اسفند دیگه بنا و کارگر نخواد بیاد خونه و حرص شب عید و ماه رمضون بخوری

سلام دوستان عزیزم برنامه تنبلانه من برای دیروز ان شالله حالم بهتر بشه با قدرت میام و ادامه میدم گ ...

سلام عزیزم به سلامتی فارغ شدی یا نه ؟ 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }