2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043431 بازدید | 88177 پست

سلام به همه خواهرای گلم ❤️❤️❤️

من بعد از دوهفته پرستاری از دخترا خودم درگیر سرما خوردگی شدیدم ولی تمام کارامو انجام دادم دخترا هم کمکم کردن انشاءالله زودتر خوب شم که دخترغ از درسشون عقب نمونن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

آبجی ها از همتون میخام که نظر بدین درباره سوالم بیزحمت 

نظرتون در مورد فنگشویی وپاکسازی منزل و متا فیزیک وچاکراه و قانون جذب لطفاً نظر واقعی تونو بگید متشکرم 

واز استاد های قانون جذب بگین کدومو میشناسین ؟کدوم بهتره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آبجی ها از همتون میخام که نظر بدین درباره سوالم بیزحمت  نظرتون در مورد فنگشویی وپاکسازی منزل و ...

سلام عزیزم.انشاالله زودتر حالت خوب بشه.

من یک مدت خیلی درگیر قانون جذب بودم،اون موقع برای من خیلی خوب جواب داد،اتفاقا من قدرت جذبم هم بالاست حتی بدون تمرین.

ولی اون موقع ها اهل تمرین و شمع روشن کردن و عبارت تأکیدی و اینا بودم اما بعد از یک مدت حس وسواس و ترس بهم القا کرد.

مثلا تو قانون جذب میگفت همیشه باید افکارت مثبت باشه،چون به هر چیز فکر کنی سرت میاد.

منم بعد از ازدواجم ترسیدم که اگر فکرای بدی تو ذهنم بیاد حتما جذب میکنم پس کنارش گذاشتم.

در حال حاضر فقط و فقط شکرگزاری میکنم برای هر چیزی که در زندگیم دارم و اینطور راحت ترم.ذهنم آسوده تره.

سلام عزیزم.انشاالله زودتر حالت خوب بشه. من یک مدت خیلی درگیر قانون جذب بودم،اون موقع برای من خیل ...

مرسی خواهری ❤️

ممنونم بابت توضیحاتی که دادی 🌹چاکراه چی اطلاعاتی نداری؟

درسته،بدون همکاری نمیشه... نگران سال آینده ام که قراره بره پیش دبستانی... دخترم اگه روز نذارم بخوا ...

درست مثل خواب دخترم و تا الان نشده تنظیمش کنم .

زود بیدارش کنم ظهر میخوابه باز شب نمیخوابه.

دیر بیدارش کنم باز شب دیر میخوابه.

اگه سرشب بخوابه باز نصف شب بیدار میشه.

فرستادم مهد گفتم خوابش درست بشه بازم نشد😑

اصلا طوریه که اگه مثلا فقط خوابش بیاد و نذارم بخوابه تا خوابش بپره باز انگار خوابیده و شارژ میشه و طول میکشه تا باز بخوابه.

به خاطرش خواب منم بهم ریخته و ساعت خوابم کم شده

سلامت باشی، ان شاء الله عاقبت بخیری و موفقیت شما و بچه های گلتون🌹  بهتون قول داده بودم اگر نت ...

ممنونم همچنین عزیزم😘

ان شاءالله موفقیت های هرچه بیشترتون🤲🤲

وقتی فکر میکنم قرار برید سرکلاس و درس بدید ناخودگاه خنده به لبم میاد از حس خوبی که بهم دست میده😃😃😃خودمم یه وقتی خیلی دوست داشتم تدریس کنم اما نشد ادامه تحصیل بدم،واسه همین الان خیلی براتون خوشحالم😍😍

درست مثل خواب دخترم و تا الان نشده تنظیمش کنم . زود بیدارش کنم ظهر میخوابه باز شب نمیخوابه. دیر بی ...

دققققییییققققا مثل من به اضافه ی اینکه کارایی و انرژیم هم در روز کم میشه،چون دیر بیدار میشم....اگر هم بیدارشم پسرمو راهی کنم بره، از خستگی باز میخوابم.خیلی کم پیش میاد صبح ها پاشم به کارام برسم تا ظهر...😕

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند