2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043460 بازدید | 88177 پست
ابهی که حاجت روا باشید وهمه چی اونطور که دوست دارین پیش بره🤲 اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم ...

ممنونم از دعای قشنگتون.الهی آمین🤲

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خوبه،شب زود خوابیدن و سحرخیزی. بچه ها شب تو خواب (از ده و یازده به بعد) رشد میکنن، ما متأسفان ...

ما هم قبلاً ساعت دوازده به بعد خاموشی می‌زدیم تازه دخترم یک می خوابید اما الان یک ماه هست دخترم ساعت نه  ده می خوابه من و پدرش یک ساعت بعدش دیگه خوابیم حتی بعضی وقتی هشت هم می‌خوابه البته صبح هفت دیگه بیدار میشه آروم آروم کنش کن و شوهرت هم باید همکاری کنه بدون همکاری نمیشه

🍀اینکه شما 5سال آینده در چه جایگاهی باشین بستگی داره به اینکه الان چه کتاب‌هایی بخونین و با چه افرا ...

🤗🤗🤗🤗موفق باشید.خیلی لذت بردم.

احسنت به شما ♥️ خیلی عالی بود کیف کردم  منم برای خودم هدف کوتاه مدت و بلند مدت گذاشتم میدونم ...

إن شاءا... به امید خدا.

خدا به بنده های خوبی مثل شما نظر میکنه چون حرکت میکنید،او هم برکت میده به کار و زندگی تون...

نه مثل من....😔

خدا حفظشون کنه عزیزم  یه دفعه ای نمیشه ساعت خواب رو تغییر بدید  یه ربع یه ربع کم کنید ♥️

ممنونم،خدا عزیزان شما رو هم حفظ کنه.

مشکل من همراهی نکردن اون پسر۴۶ ساله 😅 و پسر ۱۸ سالمه....

فدای محبتت جای شما سبز 💚💚 تو خونه ما فقط من دوست دارم و یکی از دخترا  فقط

پس بقیه عمرشون برفناست...😁

شوخی کردم،یه وقت ناراحت نشید.

خدا حفظشون کنه،بچه های من هم نمیخورن،فقط من و باباشون دوست داریم.بادمجون از اون غذاهائیه که می مونه خوشمزه تر میشه.

ما هم قبلاً ساعت دوازده به بعد خاموشی می‌زدیم تازه دخترم یک می خوابید اما الان یک ماه هست دخترم ساعت ...

درسته،بدون همکاری نمیشه...

نگران سال آینده ام که قراره بره پیش دبستانی...

دخترم اگه روز نذارم بخوابه،،،مثلا ده شب دیگه بیهوش میشه تااااا یهو ساعت یک بیداره یا ۱۲/۵ بیداره...

بعد دوباره باید کلی کلنجار برم تا بخوابه...

اصلا ساعت خوابش نا منظمه،،اینو باید درستش کنم.

🍀اینکه شما 5سال آینده در چه جایگاهی باشین بستگی داره به اینکه الان چه کتاب‌هایی بخونین و با چه افرا ...

اینکه درست وقتی بیام که چندساعتی از گذاشتن پستتون گذشته اتفاق خوشایندیه 

خوشایندتراز اون خبر موفقیتتون بود

خدامیدونه چقدر خوشحال شدم و احتیاج داشتم به شنیدن این جمله

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....

این چندمین باره که میخوام گزارش بدم ولی صدای دخملی باعث میشه برم بهش برسم و 

بعدش یا یادم میره بیام 

یا اونایی که نوشتم میپره   

پرقدرت تراز همیشه ادامه بدین 

من میخونمتون و ازتون انرژی میگیرم 

ووووووو

بلاخره یه روزی میتونم شرایط پیش رو رو نرمال تر کنم و هر روز بیام برای گزارش نویسی

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
إن شاءا... به امید خدا. خدا به بنده های خوبی مثل شما نظر میکنه چون حرکت میکنید،او هم برکت میده به ک ...

عزیزدلم آخه این چه حرفیه قربونت برم 😘😘

قطعا شما یه خانم توانمند و فعال هستی♥️شکسته نفسی نکن😘 

حالا بعضی وقتا آدم حال و حوصله نداره یا اصلا یه شرایطی داره که نمیتونه کارهای روتین هر روزش رو انجام بده ولی این دلیل نمیشه که آدم به خودش خرده بگیره قشنگم ♥️