2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043460 بازدید | 88177 پست
احسنت به شما ♥️ خیلی عالی بود کیف کردم  منم برای خودم هدف کوتاه مدت و بلند مدت گذاشتم میدونم ...

زنده باشی🌹

حتما میرسی 👌

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
😍👌✌️ احسنت و آفرین به شما دوست خوبم،چقدر خوندن پیام موفقیت هاتون حس خوب داشت وتشویق کننده بود، مم ...

سلامت باشی، ان شاء الله عاقبت بخیری و موفقیت شما و بچه های گلتون🌹

بهتون قول داده بودم اگر نتیجه گرفتم بیام بگم مشغول چه کارهایی هستم، اینم وفای به عهد🙂

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه درست وقتی بیام که چندساعتی از گذاشتن پستتون گذشته اتفاق خوشایندیه  خوشایندتراز اون خبر م ...

همیشه همه چیز به موقع اتفاق میافته،کافیه بهش ایمان داشته باشیم و عاقبت کارهامون رو بهش بسپریم

همیشه همه چیز به موقع اتفاق میافته،کافیه بهش ایمان داشته باشیم و عاقبت کارهامون رو بهش بسپریم

سلام امشب برای اولین بار این تاپیک رو دیدم و خیلی از خوندن موفقیت شما خوشحال شدم .الان در درمانده ترین وضعیت زندگیم هستم امیدوارم منم بتونم برای زندگیم کاری کنم .بهتون تبریک میگم.

سلام آذربانو جان خیلی خوشحال شدم که به موفقیت رسیدین  اگه دوست داشتین نحوه ی خوندن و منابعی که ...

سلام

ممنون ان شاء الله یه روز ما هم با شنیدن خبر موفقیت دوستان خوشحال بشیم. 

بله سقف سنی 40بود ولی به ازای  تاهل وهر  فرزند یکسال به سقف سنی اضافه کردن

منابع همونها که معرفی شده بود، ولی خلاصه نویسی و نت برداری میکردم و مرتب مرور میکردم و برای عمومی تست زیاد زدم. از کانال‌های پولی هم اصلا استفاده نکردم. 

دخترم هم بله قبول شد خداروشکر، در رشته و دانشگاه مورد علاقه اش. 

دیگه یادم نیست چی پرسیدی 😄

ناراحتی نداره انتخاب هایی میکنیم،برای انتخابی که خودمون میکنیم که ناراحت نمیشیم❤️

سلام عزیزم میشه اسم یا آدرس پیجتون را بدید اینجا پیامهاتون خوندم و لذت بردم و مشتاقم فالو کنم .

سلام امشب برای اولین بار این تاپیک رو دیدم و خیلی از خوندن موفقیت شما خوشحال شدم .الان در درمانده تر ...

سلام

هیچ چیزی در زندگی بیخودی و بی هدف نیست فقط باید هوشیار باشیم و نکته رو بگیریم. 

من به شدت اعتقاد دارم، تو پای به راه بنه دگر هیچ مپرس خود راه بگویدت که چون باید رفت! 

وقتی قدم توی راه میذاری خداخودش بقیه رو بهت نشون میده، اومدن شما به اینجا برای اولین بار، اومدن من بعد از مدتها.... به فا ل نیک بگیرین

سلام هیچ چیزی در زندگی بیخودی و بی هدف نیست فقط باید هوشیار باشیم و نکته رو بگیریم.  من به شد ...

ممنون برای این توضیح و تفسیر زیباتون . انشاالله که منم مجدد در مسیر آرزوهام قرار میگیرم.

سلام

صبح به خیر

از ساعت پنج و نیم بیدارم.یه خورده توی کانال های ایتا و سایت گشتم.دستگاه بخور رو آب کردم و روشنش کردم(علایم تنفسی و بدن درد پیدا کردم).الان می خوام استارت کار روزانه ام رو بزنم.

چند تا کار هست که مرتب عقب افتاده و باید سر و سامان بگیرن.اینها رو لیست می کنم که ان شاءالله هر روز انجام بدم:

1-کارهای مربوط به پایان نامه

2-مطالعه مطالب درسی خودم

3-شروع کردن نوشتن مقاله ام

4-شروع فعالیت های مربوط به کارگروه

سوگل جان من جدیدا کم گزارش میدن ولی لطفا پویا و پرتلاش تصورم کن😜🙏😘.  من شما رو خیلی دوست دا ...

عزیزدلم قطعا که همینطوره 😘😘

منم شما رو خیلی دوست دارم و لذت میبرم از گزارشتون ♥️♥️😘😘😘

فدای مهربونیت 😘😘

سلام صبح به خیر از ساعت پنج و نیم بیدارم.یه خورده توی کانال های ایتا و سایت گشتم.دستگاه بخور رو آب ...

از صبح تا الان

1-آماده کردن و خوردن صبحانه

2-آب دادن به گلدون ها

3-تکمیل ناهار

4-آپلود چند تا فایل

5-پیگیری پیامکی دو تا موضوع

6-هماهنگی تلفنی کار مشتری

7-مرتب کردن سطحی(بسیار سطحی!) اتاق

8-مشورت تلفنی درباره موضوعی

سلام ممنون ان شاء الله یه روز ما هم با شنیدن خبر موفقیت دوستان خوشحال بشیم.  بله سقف سنی 40بو ...

ممنون عزیزم 

موفق باشین 

اگه دوست دارین رشته ی قبولی تون رو هم بگین

بهتون درخواست دوستی دادم واسه مصاحبه سوال داشتم 🌹🌹