2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043367 بازدید | 88176 پست
من الجی دارم سوسن جونم،واقعا عالیه❤️

اوین تو رو هم خیییلی دوست دارم ببینم ولی سفت و سختی تو عکس دادن 😊 ولی اگر مسیرت خورد حتما بیا خونمون خوشحال میشم 🌺🌺🌺🌺

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوین تو رو هم خیییلی دوست دارم ببینم ولی سفت و سختی تو عکس دادن 😊 ولی اگر مسیرت خورد حتما بیا خونمو ...

عزیزم😍

منم دوست دارم ببینمت مهربونم😍

متاسفانه زندگی بسیار با من سخت گیر بوده و منم سخت گیر شدم😄ولی اومدی تهران خبرم کن❤️

بله خدا رو شکر راضیم ال جی هست. اینجا هم گناوه داره هم هندیجان ،همسرم از هندیجان خرید

چند خریدی ؟ ببخشید می پرسم اخه اینجا ایرانیش می دن ۳۰ 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
عزیزم😍 منم دوست دارم ببینمت مهربونم😍 متاسفانه زندگی بسیار با من سخت گیر بوده و منم سخت گیر شدم😄 ...

چشم 🌺🌺🌺 

عااااالی بودین. هلیله ی سیاه برای چی مصرف میکنین؟ خداقوت.😊😊😊

من غلظت خون دارم،هلیله رو با زنجبیل و دارچین و چای سرخ به صورت دم نوش درست و استفاده میکنم.

برای لاغری هم خوبه،همچنین میکروب زدایی 

ممنونم ☺️😘

حتما حتما کره بخر،خیلی فرق دارن باهم،البته نمیدونم چقدر تفاوت قیمت دارن اما تفاوت کیفیتشون زیاده

اها نمی دونستم خوبه که گفتی حتما می خرم  اتفاقا منم ال جی دوست دارم و بوش .اینجا اصلا نیست 

اها نمی دونستم خوبه که گفتی حتما می خرم  اتفاقا منم ال جی دوست دارم و بوش .اینجا اصلا نیست  ...

من مادرم ا ای گ داره،حدود بیست و دو ساله😅راضیه

خودمم الجی،راضیم،کم مصرف تره از همشون

خاله ام هم بوش کره براش گرفتم

اون یکی خالم هم تازه عروس شد دوو کره گرفتم،خودش خواست،اما بنظر خودم الجی از همشون بهتره