2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043403 بازدید | 88177 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیز دل😘 روش درست کردنش مثل درست کردن روغن با چربی حیوانیه البته بعضیا فقط زردچوبه و پیاز می ...

پس کار من نیست سخته خواهر 

ممنون از توضیحت 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
جزغاله هاش باید به این رنگ در بیاد که مطمئن شی خوب سرخ شده و روغنت دیگه رطوبتی نداره ،وگرنه ممکنه بع ...

عمرا کار من باشه 😁 

ولی حوصلت دوست دارم  

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
پس کار من نیست سخته خواهر  ممنون از توضیحت

نه اصلا سخت نیست همه رو باهم قاطی میکنی میزاری رو گاز بوشم باعث میشه یادت نره رو گاز چی داری و هی بری سراغش😅

یه بار سوزندم و تیره شد یه بار از ترس سوزوندن خوب سرخ نکردم و بعدش کپک زد😂😂😂،ولی فقط همین دوبار خراب کردم و بعدش قلقش دستم اومد،آزمون و خطا رو برای اینجور مواقع گذاشتن دیگه😁😁

ممنونم مهربون،کاش میشد براتون میفرستادم🥺

فدات مرسی عزیییزم 

هر موقع اومدی خونمون بیار 😊 دوست دارم از نزدیک ببینمت بیا پیوی شمارم بهت بدم با هم در ارتباط باشیم  البته اگر دوست داری 🌺

عمرا کار من باشه 😁  ولی حوصلت دوست دارم  

😅😅

شما کاراتون بیشتر از منه و زحمت بچه داریتون چند برابر حق دارین .

کلا این کارار رو دوست دارم ،از طرفی هم چون شیر محلی میخریم اونم گاومیش ،سرشیر خوبی داره وو بچه هام خیلی کم میخورن مجبور میشم بزارم فریزر که خراب نشه و بعد به روغن تبدیلش کنم.

الان اینی که درست کردم هم میخوام بفرستم برای یه زائو برای روی کاچی

😅😅 شما کاراتون بیشتر از منه و زحمت بچه داریتون چند برابر حق دارین . کلا این کارار رو دوست دارم ، ...

ما هم محلی می خریم هم گاو  هم گاومیش  ولی سرشیرش نمی مونه 

کار خوبی میکنی محلی می خرین