2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043438 بازدید | 88177 پست
سلام بر دوستان تمیز و زبر و زرنگ و فعال خودم من همون دوست تنبل و همیشه خسته هستم ک بعضی روزا جوگیر ...

خب مریم جون معلومه همه این کارها باهم نمیشه ولی روزی دوتا سه تاش که میشه.مثلا هرروز آشپزی و رسیدگی به بچه، به اضافه یکی از کارهای دیگه رو تو برنامت بگنجون

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
عزیزان دلم،از همه تون التماس دعا دارم. پریشان احوالم،کارهام انجام نمیشه،نمیتونم برنامه هامو عملی کن ...

خدا نکنه کارتون بسته بشه. ان شاالله زودی رو روال میفتین.❤

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@maryam_x    40 سال 😬😬😬 عزیزم دوقلوهام امتحان دارن من هم باهاشون کار میکنم و ازشون می ...

چه خوب امتحان دارن؟

پسر من طفلی هنوز کتاباشونو کامل ندادن.

مهر ماه تموم شد،هنوز کتاب تخصصی ندارن،کلاسهاشون یکی در میون،سال آخره،،،مثلا سال سرنوشت سازه باید برای کنکور هم همزمان،درس بخونه....هنوز هیچی به هیچی.

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
عزیزم این تلقین ها رو نکن. یک مدت به خودت سخت نگیر استراحت کن. ماها که ربات نیستیم قرار نیست همیشه ...

همش خوابم،،،وقتی هم بیدارم سردرگمم.

باشه سعی میکنم تلقین مثبت بکنم.

چه خوب امتحان دارن؟ پسر من طفلی هنوز کتاباشونو کامل ندادن. مهر ماه تموم شد،هنوز کتاب تخصصی ندارن،ک ...

آره عزیزم امتحان آخر ماه دارن 

مدرسه شون چه بی برنامه ست حتما اعتراض کنید 

حتما تو این فرصت که دوازدهم تعیین تکلیف نشده روی پایه(دهم و یازدهم) کار کنند. 

ان شاء الله که موفق با‌شند 

دنیا هیچ تعهدی

برایِ تکرار هیچ لحظه‌ای

به هیچکس نداده

از ثانیه‌هات لذت ببر...

🌱ساعت نه و نیم بیدار شدن و انجام دادن روتین صبح🌱

🌱خرید کردن🌱

🌱مرتب کردن خریدها و آشپزخانه🌱

🌱آشپزی کردن🌱

🌱خوردن ویتامین ها🌱

🌱ورزش کردن🌱

🌱مرتب کردن آشپزخانه و آشپزی کردن🌱

🌱دوش گرفتن🌱

🌱تا کردن لباس ها🌱

🌱یک قسمت فیلم دیدن🌱

🌱فقط مونده قبل خواب یکم کتاب بخونم و روتین شبم رو انجام بدم🌱

آره عزیزم امتحان آخر ماه دارن  مدرسه شون چه بی برنامه ست حتما اعتراض کنید  حتما تو این ف ...

بله درسته باید بریم آموزش و پرورش.

با دوستانش میرن کتابخونه،کتابهای دهم رو فعلا مرور میکنن.

سلام صبح همگی خوش    

گزارش اول ماهی بدم، تولد همه آبانیای گل و گلاب مبارک باشه،   

صبح رسوندن پسرم به مدرسه، یکمی کارای خونه،ظهر رسوندن اون یکی پسرم به مدرسه، کمک درانجام تکالیف ونظارت وسروکله زدن وحنجره پاره کردن،تهش خودزنی با دمپایی وشکرگذاری روزانه  ، ازلحاظ به خود رسیدن اون شب میخواستم یه سرمه بکشم به چشمام، نزده دخترم خرابکاری کرد، رفتم سمتش،تودلم گفتم کاینات میگن توهمینجوریش قشنگی،نمیخواد به خودت برسی    

آخرشبم با تهدید وزور والتماس که بخوابین که منم یکم بیشتر بخوابم.

این بود اولین انشای پاییزی من