2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043470 بازدید | 88177 پست
شهریه  تعریف شد. امشب تبلیغش رو میگذارم تو کانال کانون. تاریخ برگزاری کارگاه فرزند پروری ...

هزااارماشاالله، واقعا خدا قوت. میتونم بپرسم چندتا بچه دارین؟ چطور به همه کاراتون میرسین؟ 

و اینکه فیلم هایی که میبینی از کجا دانلود میکنی؟😉

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

سلام بچه ها جونم ♥️

خوبید؟ 

برم خونه شام وجمع و جور کردن و شستن سرویس و شستن ظرف و چای دم کردن، لباس ها رو هم جمع کنم فقط 

بیشتر از اینا انجام نمیدم چون امتحانام شروع شده 😖😖😖

دیروز علوم و اجتماعی داشتم، امروز هدیه، فردا قرآن، پس فردا ریاضی 🤐🤐🤐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بر دوستان تمیز و زبر و زرنگ و فعال خودم

من همون دوست تنبل و همیشه خسته هستم ک بعضی روزا جوگیر میشم میوفتم ب جون خونه😅

دوباره اومدم بگم خونه ترتمیزه و برم😛🤪

بچه ها دیشب شوهرم غر زد ک چ وضعشه همیشه خونه کثیفه ظرفا مونده لباسا پخش و پلاس 

گف من تحمل بهم ریختگی رو ندارم اگه نمیتونی یکیو کمکی بگیر تا تمیز کنه 😑🙄😫

نمیدونم چرا روزایی ک خونه تمیزه رو نمیبینه 

نمیدونم چرا کسی منو درک نمیکنه من همیشه خستم بدنم جون نداره انگار قبول دارم یه خورده تنبلم ولی دلیل اصلیش خستگی همیشگیه

خلاصه ک ناهار امروز رو آماده داشتم دیگه افتادم ب جون کارا 

بخدا دوس دارم همیشه تمیز و مرتب باشم نمیشه

من نمیتونم ب همه ی کارا با هم برسم 

ینی اگه کارای خونه رو انجام بدم نمیتونم برا دخترم وقت بزارم

اگه ب دخترم وقت بزارم خودم ژولیده پولیدم اگه ب خودم برسم برا شوهرم وقت ندارم اگه ب شوهرم برسم وقت سر زدن ب خانواده م رو ندارم روزی ک بیرون کار یا خرید داشته باشم ک دیگه هیچی😁😅😂

تازه امان از دوره هایی ک شرکت کردم تو گوشیو هنوز وقت نکردم براشون

چن وقته ک میخوام یه سروسامونی ب لپ تاپ بدم اصلا وقت نمیشه

خیلی ممنون گلم، ببخشید دیر پاسخ دادم. حتما"، بفرمایید.

بسیاررر زیبا.مبارکتون باشه.إن شاءا... به سلامتی و دل خوش زینت دستاتون کنید و ازشون لذت ببرید.😍☺

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
سلام بر دوستان تمیز و زبر و زرنگ و فعال خودم من همون دوست تنبل و همیشه خسته هستم ک بعضی روزا جوگیر ...

عزیزم کم خونی ندارید؟ من خودم خیلی زود انرژیم تخلیه میشه،کپسول ایزی آیرون خیلی خوبه،همچنین مولتی دیلی.

البته که مکمل های جدیدتری اومده که دوستان هم میتونن معرفی کنن.

من عکس قوطی کپسولو براتون میفرستم ببینید.

خب عشقا من اومدم با گزارشم

صبح ساعت 7بیدارشدم صبحانه رو آماده کردم تا همسرم از سرکار اومد صبحانه خوردیم.و دوباره خوابیدم تا 10

دوباره بلندشدم پسرمو بیدارکردم ب اونم صبحانه دادم رفتم تو آشپزخونه از قبل نخود خیس کرده بودم واسه فلافل اونا رو چرخ کردم واسه پدر همسرم ناهار درست کردم با پسرم بقیه تکالیفشو انجام دادم ب یخچال سروسامون دادم واسه پسرم فلافل سرخ کردم ک با خودش ببره مدرسه آماده شد خداروشکر همسرجان خونه بود خودش گل پسر رو برد مدرسه واسه پدر همسرم ناهار گذاشتم نماز خوندم لباسای خشک شده رو تا زدم و سرجاشون گذاشتم همسرم اومد ناهارخوردیم یکم خوابیدیم الانم همسرجان میره دنبال گل پسر تا بیاد از مدرسه یکم استراحت کنه و غذابخوره بعد من ببرمش باشگاه

خب عشقا من اومدم با گزارشم صبح ساعت 7بیدارشدم صبحانه رو آماده کردم تا همسرم از سرکار اومد صبحانه خو ...

طفلی،خسته و کوفته...گناه داره...🙂🤗

عزیزان دلم،از همه تون التماس دعا دارم.

پریشان احوالم،کارهام انجام نمیشه،نمیتونم برنامه هامو عملی کنم،انگاری کارم بسته شده،قفل شدم.

دلم میخواد گزارش بدم اما کارهایی که من انجام میدم درمقابل شما هیچه.

خجالت میکشم....😟😞

سلام بر دوستان تمیز و زبر و زرنگ و فعال خودم من همون دوست تنبل و همیشه خسته هستم ک بعضی روزا جوگیر ...

عزیزم منم همیشه یک حس خستگی داشتم اما از وقتی قرص آهن میخورم خیلی بهترم.شما هم یک آزمایش بدید.

عزیزان دلم،از همه تون التماس دعا دارم. پریشان احوالم،کارهام انجام نمیشه،نمیتونم برنامه هامو عملی کن ...

عزیزم این تلقین ها رو نکن.

یک مدت به خودت سخت نگیر استراحت کن.

ماها که ربات نیستیم قرار نیست همیشه عالی باشیم.