2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043498 بازدید | 88177 پست
سلام بچه هامنکه چندروزیه که رو روال کارانیستم صبحادیربیدارمیشم 😭 بعدشم اینترنت نداشتم نشدکه گزارش ک ...

مال تو نیمرو مال من ماست ونون 🤭🤭🤭🤭از تو تنبلترم هست 🤣

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
سلام دخترا❤️ من صبح بیدار شدم،قرصامو خوردم❤️ موهامو شونه کردم،برس رو تمیز کردم❤️ تخت رو مرتب کردم ...

منم هی قرص هام یادم میره احتمالا مال کهولت سن هست 😭خوبه شما مینویسین برای من یادآوری میشه مثلا چندروز پیش کنترل تلویزیون گم شد توخونه وما همه جارو نگاه کردیم پیدا نشد که نشد گفتم صبح میرم داخل اسباب بازی پسرهارو نگاه میکنم احتمالا کوچیکه برده تو ماشینش گزاشته .درکمال ناباوری وقتی یخچال بازکردم رب بردارم دیدم گزاشتم تویخچال 🫣واقعا آلزایمر گرفتم .میام اینجا گزارش میدم بعد ده تا کاردیگه یادم میوفته .تازه پسرم وهمسرم هی میخندن میگن کولر روشن میکردی کنترل گرمش بود یخچال چرا گذاشتی ومن 🤨🤨

راهی هست خوب بشه فراموشیم؟؟؟؟؟

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هی قرص هام یادم میره احتمالا مال کهولت سن هست 😭خوبه شما مینویسین برای من یادآوری میشه مثلا چندر ...

مکمل هایی استفاده کن که توشون سلنیوم دارن،یکم گرونن ولی واقعا عالی ان

ویتامین ای هم تحت نظر پزشک برای افراد بالای چهل سال

سلام برنامه ی امروزم 

پسرم رسوندم مدرسه 

برم نونوایی نون بخرم 

نون ببرم خونه ی مامان بزرگم 

آشپزخونه  بازار شامه‌مرتب بشه 

ظرفای دیشب شسته شه 

چمدون خالی بشه 

لباس ناشورا شسته بشه 

نهار درست کنم 

ظرفای نهاز شسته شه 

نمازا خونده شه 

باشگاه برم 

لباس خشک ها تا زده بشه 

شام درست کنم 

نهار فردای همسرمو درست کنم 

ظرفا شسته بشه 

حموم برم 

میز نهار خوری مرتب بشه 

لباسای این ور اون ور اتاق گرفته بشه و تا بشه بره سر جاش 

آشپزخونه سیف کشی بشه 

عصر برم خرید 

خریدا جا به جا شه 

شیر بخرم مایه ماست بزنم باقیشم بریزم ظرف بره یخچال 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام

صبحتون بخیر،روزتون پراز شادی و اتفاقهای خوب😍🌹

از امروز ما هم سال تحصیلیمون شروع شد😃

پسرم رفت دهم و دخترم پیش دبستانی 🤩

الهی که همه بچه ها سلامت باشن و در تمام مراحل زندگیشون موفق 🤲🤲

😂😂😂😂😂دست بالای دست بسیار است... در جوانی به خویش میگفتم شیر اگر پیر هم شود شیر است، فصل پیری ...

😅😅

الهی که همیشه سلامت و پرتوان باشید بانو😘

کودک درون منم مثل شما😊

باز خدا رو شکر دیپلم گرفتید من همون رو هم نتونستم با اینکه خیلی دوست داشتم ادامه بدم ولی شرایط طوری بود که متاسفانه نشد🥺

منم معلمی دوست داشتم😍

مدرسه که نشد ادامه بدم ولی تو ۱۵سالگی از سازمان تبلیغات اسلامی مدرک تدریس قران گرفتم و دوسال تو طرح اوقات فراغت تابستون قران درس میدادم و کمی حس معلم بودن رو درک کردم🥰بعدشم که معلم تو خونه بچه هام شدم🤕😅😅

باز آآآمد بوی ماه مهر،،،،،باززز آآآمد بازززز آمد،بوی مااااه مدرسه،بوووی بازیهای راه مدرسه... 😂😂😂 ...

هم خوشحالم هم یه حس غریب غمناک دارم از اینکه ،این غافله عمر عجب میگذرد و دلم برای دوران دبستان خودم تنگ میشه.

و هم به فکر اینم که بازم بنویس ،بخون،و...شروع شد🤦🏻‍♀️این حس از اون دوتای قبلی قویتره😂😂

من😁 چون پس از سال ها امسال نه دانش آموزم و نه دانشجو😂

من هرچقدر خودم دانش آموز نبودم در عوضش با بچه هام دانش آموزی کردم، فکرشو بکن تازه امسال به خاطر دخترم  بازم پیش دبستانیم و همچنان باید دانش آموز بمونم😂😂