2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043498 بازدید | 88177 پست
گلم شما دستات دقیقا مثه قبل شده؟ اصلا خشکی نداره؟ من یه مدت که رعایت میکنم بند اول انگشتام دقیقا ع ...

سلام عزیزم♥️ ببین من آنقدر دستم داغون بود که دستام از شدت خشکی زخم شده بود.انقدر میخارید که نگو 😖😖 یه سه چهار سالی باهاش درگیر بودم. 

من فقط مواردی که برای دوستمون گفتم رعایت کردم. 

تماسم با آب رو حداقل کردم. 

همیشه با کرم اوره ثمین مرطوب نگه می‌داشتم مخصوصا تو فصل سرما، یعنی مرتب میزدم کرم رو. 

شبا بعضی وقتها کرم میزدم، دستکش دستم میکردم تا صبح. 

الان خداروشکر دو سالی هست که کلا برطرف شده. 

گلم شما دستات دقیقا مثه قبل شده؟ اصلا خشکی نداره؟ من یه مدت که رعایت میکنم بند اول انگشتام دقیقا ع ...

مال من عزیزم انگشت هام هم زخم بود ولی کف دستم و بین انگشتهام داغون بود.

البته استرس هم تشدید میکنه حواست به این هم باشه. چون من دقیقا بعد تولد دو قلوها هم فشار زیادی روم بود جسمی، روحی، روانی 🥴🥴هم مرتب با آب در تماس بودم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم♥️ ببین من آنقدر دستم داغون بود که دستام از شدت خشکی زخم شده بود.انقدر میخارید که نگو 😖😖 ...

مال منم زخم میشه من دیگه بعضی وقتا حس میکنم گوشت انگشتام داره میخاره.😣

من فقط انگشتای هر دوتا دستم درگیره. شوینده هم اصلا دست نمیزنم ولی آب رو هم نمیتونم دست نزنم. مثلا وقتی غذا درست میکردم یه بار پوست سیب زمینی رو میشورم یه بار خرد کردم میشورم. پیاز گوجه خرد میکنم میشورم. و کلی از این موارد. دستکش نایلونی دارم که بعضی وقتا موقع آشپزی دستم میکنم ولی زود پاره میشه و نمیشه وقتی تو دسته شست.خودم میدونم اگه دستامو به هیچی نزنم بهتر میشه ولی نمیتونم.

فردا انشاالله میرم یه بسته دستکش لاتکس بدون پودر و کرم اوره ثمین میگیرم ببینم چی میشه🤕

مال من عزیزم انگشت هام هم زخم بود ولی کف دستم و بین انگشتهام داغون بود. البته استرس هم تشدید میکنه ...

مال منم وقتی دخترم ۸ ماهش بود شروع شد شیر میدادم آب بدنم کم شده بود لباساشو تو ماشین نمینداختم و با دست با صابون بعد پودر میشستم تا لکه هاش کامل تمیز بشه اونم بدون دستکش😐😫😫

خیلیا میگن درمان نداره ولی من مطمئنم و امید دارم که خوب میشم ان شاء الله😇

سلام

دوستان امیدوارم همه تون از دست اگزما و زخمهاش راحت بشین❤️❤️💝💝

امروز صبح صبحانه رسمی نداشتیم، کیک و آبمیوه خوردیم و تا ظهر پسرا هی رفتن سراغ یخچال و بالاخره اون تو یه چیزایی پیدا میشد تا سرشون رو گرم کنه

منم پای لپتاپ بودم و مشغول دست و پنجه نرم کردن با قورباغه م.

نهار داشتیم فقط گرم کردم، بعد نهار پسرا قرار بود بخوابن ولی نشستن پای کارتن و هی به من وعده دادن همین یه دونه تموم شده میخوابیم، و بعدی که شروع میشد دوباره همین جمله تا شد غروب و دیگه اعلام کردن که نمی‌خوابن.

نماز خوندم و شروع کردم مدل تراکتوری خونه رو جم کردم و مرتب و گردگیری کردم و جارو کشیدم

لباس خشکها تا شدن

یه کوه لباس اتویی جم شده که باید حداقل دو ساعت براش زمان بزارم

اتاق پسرا و اتاق خودم هم گردگیری و جارو شد

شام آماده کردم صرف شد

همسرم کلی خرید داشت

یکسری رو جابجا کردن و صیفی جات و میوه ها رو گذاشتم بشورم

پدر و مادر همسرم از مسافرت برگشتن و همسرم باید می‌رفت فرودگاه دنبالشون، پسرا هم همراهشون شدن و رفتن

و من ظرررررف شستم، یه عالمه بود بعدش میوه و سبزیجات رو شستم

و نهایتا نشستم قرانمو رو خوندم

و منتظرم اهل بیت بیان بخوابیم، تنهایی میترسم بخوابم

کارهایی که موند

اتویی ها موند

سرویس شستن اساسی میخواد

سبزیجات شسته شده خشک بشن جم کنم(بامیه هاشو رو یکم تمیز کنم و بسته بندی بشه بره فریزر)

فردا شب قرار شد بریم باغ، باید شام خودم درست کنم با خودمون ببریم. احتمالا خواهر همسرم هم همراهمون بیان که اگه بیان برای اونا هم شام درست کنم.

صبح فردا هم علاوه بر موارد بالا یکم با لپتاپ کار کنم

ممنون که گفتید🌹🌹 منم دخترمو میفرستم زبانکده ،ببینم شاید برای دخترم هم داشته باشن.

خواهش میکنم❤️

همسرم موسسه زبان داره و اکثر کتابها رو از دی جی کالا سفارش میده، معمولا داره کتابها رو 

سلام عزیزدلم♥️🤩  من انواع کرم های خارجی مارک های معتبر مثل اون ، کرم های دست‌ساز، کورتون و... ...

مرسی عزیزجان❤️

دقیقا دختر منم حساسیتش به آبه و این بده خیلی

سعی میکنم اینهایی که نوشتین رو بگیرم و رعایت کنم

مرسی از اینکه وقت گذاشتین عزیزم🙏❤️

مال منم وقتی دخترم ۸ ماهش بود شروع شد شیر میدادم آب بدنم کم شده بود لباساشو تو ماشین نمینداختم و با ...

سلام عزیزم 

نه مطمءن باش خوب میشه، میگم من خودم چند سال درگیر بودم ولی الان دو ساله اثری ازش نیست 

لاتکس بدون پودر هم فک کنم مناسب نباشه همین نایلونی ها بهتره. ان شاء الله که زود خوب بشید ♥️

مرسی عزیزجان❤️ دقیقا دختر منم حساسیتش به آبه و این بده خیلی سعی میکنم اینهایی که نوشتین رو بگیر ...

خواهش میکنم عزیزدلم 

ان شاء الله که زود خوب بشه 

حتما رعایت کنید واقعا مؤثره. 

سلام صبحتون بخیر و شادی 

بعداز تاخیر چندروزه و خستگی مفرط اومدم پیشتون .دوستان کجایین غیبت دارین؟؟؟؟؟موجه نباشه جریمه میشین ها 

میام تاپیک میخونم فعلا برم یه دور بزنم ببینم خونه در چه حالی هست 😘

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
سلام عزیزم  نه مطمءن باش خوب میشه، میگم من خودم چند سال درگیر بودم ولی الان دو ساله اثری ازش ن ...

دکتر پوستم بهم گفت از اونا بگیر ولی تا حالا نگرفتم.

ممنونم عزیزم بابت راهنمایی هات. انشاالله ماله توهم دیگه هیچ وقت بر نگرده😊

مال منم زخم میشه من دیگه بعضی وقتا حس میکنم گوشت انگشتام داره میخاره.😣 من فقط انگشتای هر دوتا دستم ...

سلام. من حتی نمیتونم گوجه و خیارشور و... خرد کنم. 

به ترشی دست بزنم دوباره زخم دستم بدتر میشه گاهی انقد میخاره که اشکم درمیاد. 

من پماد کلوبتازول میزنم زخما خوب میشن. 

ولی باید خیلی مراعات کنم

سلام صبحتون بخیر و شادی  بعداز تاخیر چندروزه و خستگی مفرط اومدم پیشتون .دوستان کجایین غیبت دار ...

سلام باران جون خوبی 

شما خودت نبودی 😁😁ما هستیم پرقدرت 😎😎

شما هم باش پرقدرت 😄😁