2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043498 بازدید | 88177 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و اما رکوووووررررد. اینجا کسی صحبت از رکورد نکنه که بنده از صاحب تاپیک هم سنم بیشتره.... فکر نمیکن ...

الان داشتم از شکستن رکورد بارانه جان میگفتم،چه زود رکوردم شکست

😂😂😂😂😂

زنده و سلامت باشید عزیزم😘😘

با نظرتون در مورد شمارش سن موافقم و خودم همینو به اطرافیان میگم👌👌

سلااام دوستان  روز جمعه تون بخیر دیروز صبح یه خبر بد دریافت کردم و حالم گرفته شد یکم با دوست ...

ان شاءالله که دیگه هیچ وقت از این خبرا نشنوین و حالتون همیشه احسن الاحوال باشه🤲🤲❤️

چون احساس زیادی پشتش بود😍 من کلا توی ابراز احساسات مشکل دارم،دارم تراپی میرم که حلش کنم😅در دنیای ...

امیداورم باورم کنید اگه بگم این احساس رو واقعا و عمیقا حس کردم ❤️❤️

منم تو ابراز احساساتم در دنیای واقعی ضعیفم یعنی روم نمیشه و خجالت میکشم 🤭😅البته اینکه یادمون دادن که حجب و حیا داشته باشیم و سنگین رنگین باشیم هم به نظرم تو این موضوع دخیل هست حداقل برای من اینجور بوده . اصلا منظورم این نیست که این نوع تربیت اشتباهه نه اتفاقا در خیلی موارد من قبولش دارم ولی  اینطور هم نباشه که مثلا،مثلا من حتی از پدر یا برادرم هم خجالت بکشم و نتونم احساسمو اونجور که باید پیششون بروز بدم.

سپاسگزارم.عزیز دلید.شما واقعا خیلی خیلی خوش قلب و مهربون هستید،این حس حتی از پستهاتون انتقال پیدا می ...

من که آب شدم از این همه لطفی که بهم دارید☺️😘بی شک و بی اغراق هم شما هم همه خانمای اینجا خوش قلب ومهربونن و من تک تکون رو دوست دارم و برام عزیز هستین،ان شاءالله که لیاقت دوستی باهاتون رو داشته باشم🤗🌹

سلام دوستان من اوضاع نسبت به شماها خیلی داغون تر هست🤣 31 سالمه و همچنان مجردم😅 ولی عاشق نظم   ...

سلام عزیز😘ان شاءالله بهترین قسمت نصیبتون بشه و خوشبخت و سفید بخت بشید🤲🤲 درمورد خودتون اینجورنگید الانشم عالی هستید😍تا میتونید از فرصتی که دارید برای یادگرفتن و رشد کردن استفاده کنید👌✌️

الان داشتم از شکستن رکورد بارانه جان میگفتم،چه زود رکوردم شکست 😂😂😂😂😂 زنده و سلامت باشید عزیزم ...

😂😂😂😂😂دست بالای دست بسیار است...

در جوانی به خویش میگفتم شیر اگر پیر هم شود شیر است،

فصل پیری رسید و دانستم،پیر اگر شیر هم بود پیر است...

واقعا گاهی انقدر ناتوان میشم که تعجب میکنم از خودم،میگم من که این کارها رو قبلا انجام میدادم،خسته نمیشدم اما حالا چرا این قدر توانم کم شده....

اما کودک درونم همیشه فعاله..گاهی شاد،گاهی غمگین.

منم یک پسر هفده سال و... دارم که آبان ماه هجده رو پر میکنه و یک دختر چهار سال و نیمه.بچه هام سادات هستن. 

خودم هم خانه دار هستم و دیپلم.

از بچگی عاشق معلمی بودم،اما قسمتم نشد.😔

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
من که آب شدم از این همه لطفی که بهم دارید☺️😘بی شک و بی اغراق هم شما هم همه خانمای اینجا خوش قلب ومه ...

ممنونم و سپاسگزار.😘😘😘😍😍😍☺☺☺

سلام دوستان من اوضاع نسبت به شماها خیلی داغون تر هست🤣 31 سالمه و همچنان مجردم😅 ولی عاشق نظم   ...

سلام عزیز دل.

نه جانم،هنوز فرصت دارید،هم برای ازدواج إن شاءا... موفق، هم برای فرزند آوری،،،

کسی که نظم و ترتیب داره،هم تو خانه داری موفقه هم بچه داری...و هم همسر داری...إن شاءا... به این وقت اذان،همه ی مجردها ازدواج موفق و آگاهانه داشته باشن و خوشبخت و عاقبت به خیر باشن.

بچه های ما هم.

🤲🤲🤲🤲🤲

سلام گلیا 

من رفتم مسافرت 

فعلا تو مسافرتم  اومدم می خوام برنامه بزارم اینجا 

باشگاه برم 

کالری شماری رو شروع کنم 

مدرسه ها شروع بشه راحت شیییم زندگی نظم بگیره  برا من تابستونا غصست 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }